Noten.nl leveren wat ze aanbieden op hun website,heb als proef diverse soorten noten besteld en ze voldoen aan de verwachtingen.Keurig verzonden en op tijd geleverd,dank daarvoor Is zeker een aanrad... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer ruime keuze. Een uitgebreide aanbod. Heel snelle levering. Uiterst praktische verpakking. Goede begeleidende tekst bij de produkten. Het enige dat misschien kan worden vermeld is dat de klan... Zobacz więcej
Altijd goede en verse leveringen en we bestellen al 3 jaar bij notenstore. Er is ooit eens iets misgegaan ( transport schade) en dat is heel goed en naar tevredenheid opgelost. Wij zijn erg blij met n... Zobacz więcej
Kwaliteits biologische noten, daar kies ik liever voor dan niet biologisch. Vers en goed verpakt! Ben goedkoper uit dan wanneer ik elke keer in de supermarkt een bakje koop!. Zeker een aanrader!!
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Werfweg 90, 8243PG, Lelystad, Holandia
- 0320-415479
- info@notenstore.nl
- notenstore.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tegenvaller!
De gedroogde pruimen waren te klein, droog en niet soepel, ze hadden een wat harde schil, wat niet lekker in je mond smaakt.
Contact hier over gehad, meneer blijft bij standpunt dat ze kwalitatieve pruimen verkopen uit Chili en ik blijf erbij, dat ze niet behoren tot de A klasse wat wél gesuggereerd wordt op de website.
De gedroogde pruimen van 3kg wat ik gekocht heb voor de prijs wat ik betaald heb, is echt niet in balans.
Wel is het snel verstuurd en goed verpakt.
Goede kwaliteit en supersnel geleverd.
Verse en goede kwaliteit plus de…
Verse en goede kwaliteit plus de verzorging en verzending perfect geregeld! Kan niet beter!
Makelijk maar niet wat verwacht
Makelijk om te bestellen. Cranberry’s are Nice, alsthough I bought them becasue I thought they didnt have ook, but geen they arrived, they are oily. I am really looping for Dried cranberries without oil. Hope we can get them soon.
hartelijk bedankt.
Goede producten
Goede producten. Vlotte levering. Aandachtspunt: webwinkel systeem stuurde geen bevestiging bestelling.
Heel ziek van de mix superfood.eerste…
Heel ziek van de mix superfood.eerste keer dacht ik gewoon ziek was.twee keer ging ik twijfelen.en vandaag wist ik het zeker.de goi bessen zij de boosdoener. Mijn maag is heel pijnlijk nu...hele middag gespuugd alsof ik een voedselvergiftiging had.heb de store gemaild.hierbij wil ik mensen waarschuwen.
Prima noten en snelle levering
Duidelijke en gemakkelijke website om…
Duidelijke en gemakkelijke website om een bestelling te doen. Vlotte en verzorgde levering en heel goede kwaliteit en regelmatig kortingen.
We zijn zeer tevreden over de producten…
We zijn zeer tevreden over de producten die we bestellen.
Ook de vlotte bezorging is perfect. Een aanrader.
Vaste klant
ik bestel al lang bij de notenstore . Goede kwaliteit producten en de bestellingen zijn altijd heel netjes verzorgd.
Fantastic products
Prima producten
alles steeds correct
Veel keus ...supersnelle levering!
Veel keus ...supersnelle levering én erg klantvriendelijk. Een echte aanrader !
Doświadczenie Trustpilot