Typiske telefon selgere. Ringer angående en konkurranse og spør etter et navn. Nå har jeg aldri meldt meg på en konkurranse, og navnet de spør etter tilhører ikke meg eller noen andre i familien min.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Frekke, useriøse og vage i beskrivelsen av hvilken konkurranse min mor angivelig skulle ha meldt seg på. Videre i samtalen sa han at det var Vitapro hun hadde bestilt i februar, selvfølgelig ikke mot... Zobacz więcej
Henviser til at jeg meldte meg på en konkurranse om å vinne matvarer (svindel - så ut som konkurransen var arrangert av COOP Extra) Har blitt oppringt av stadig nye nr som jeg har blokkert, har konta... Zobacz więcej
Aggressiv markedsføring av useriøst vås fra et firma som kaller seg Nordvita AS. Firmaet benytter seg av en velkjent metode med oppringning fra flere tlf.nr. noe som gjør det bortimot umulig å stoppe... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Arrogant fyr som pusher og pusher og…
Arrogant fyr som pusher og pusher og når man sier nei så begyner han å banne å steike og kalle deg skjellsord
Svindel og uhyggelig oppførsel
Blir oppringt daglig på grunn av en konkurranse der det virker som om ingen vinner. Da jeg takket pent nei til å få noe tilsendt blir stemningen ubehagelig og de blir sinte. Bare svindel.
Svindel!
Har meldt meg på én konkurranse slik som dette - for 4 år siden!! Har aldri meldt meg på slike konkurranser igjen fordi jeg skjønte fort (men litt forsent) at dette var skam. Nå ringer Norvita meg flere ganger i mnd og sier jeg meldte meg på i februar 2026, noe som ikke stemmer. Fikk ikke bekreftet ønsket mitt om å fjerne meg fra listet - fikk da bare beskjed om at måten å gjøre det på er å bare ikke melde meg på. Han ville ikke høre at jeg ikke hadde det heller. Nå blir alle nummer blokkert av meg hvertfall
Svindel
Svindel ! Svindel ! Svindel ! Svindel !
De ringer og ringer, mistet telling. De har aldri truet meg men de er merkelig hvordan denne kokurransen funker, skjønte lunta og ville stoppe det. Aldri hørt som BS på noen minutter. Det gavekortet har tjent inn for lenge siden, men nå er det bare apotek 1 for meg. Disse er det bare å holde seg unna, de selger noen som er billigere på apotek 1 eller andre steder, de er på tilbud i perioder, mot disse som ringer og ringer . . . . Bare å melde det inn, så neste offer med 1881 eller 180, for spam alarm
BARE SVINDEL!
BARE SVINDEL!
De ringer og ringer og hvis du prøver å be dem ta deg av ringelista for denne «konkurransen» legger dem bare på. Hvis jeg selv ringer opp igjen legger de på… er jo helt på styr.
Dette er et firma som utelukkende driver med svindel, blokker nummeret og sjekk kontoutskrift om du eller noen aldre eldre i din familie har vært i kontakt med disse.
Dette er et firma som utelukkende ringer opp eldre for å lokke de med på såkalte konkurranser o.l Det er ren svindel, de er svært pågående ,frekke i kjeften og legger ofte på sånn uten videre om de ikke oppnår det de ønsker. Ringer opp igjen noen dager senere å sånn fortsetter det. de kommer med trusler og usannheter. Kjøper mailadressen din av andre firmaer for deretter påstå at du har meldt deg på ulike konkurranser/ sagt deg villig til å motta kosttilskudd . Da de går konsekvent etter utsatte grupper er dette særdeles kritikkverdig. Anbefaler å rapportere dette inn til Forbrukertilsynets tipsskjema og til politiet ved personlige trusler.
Svindel
Nå har jeg vært finalist i denne «konkurransen» 5 eller 6 ganger.
Virker og være umulig og stoppe det.
Oppringerne har vært av alle slag. En var hyggelig. Noen er ufine, andre legger bare på når jeg lurer på hvor mange finaler de har tenkt og ha i denne «konkurransen» Bruk av ordet svindel har samme effekt.
De ringer og ringer til de får svar.
Helt håpløst at kan kan drive slik i år etter år!
SVINDEL
SVINDEL
Blitt ringt månedlig i fleire år no.
Når eg spør kor og kortid eg meldte meg på ein konkurranse, så får eg bare svar om at det veit eg godt sjølv.
Når eg sei eg ikkje har meldit meg på, så blir dei sint og sei, jo, det har du.
Har bedt dei fleire gonga om å fjerne meg frå listen, neste mnd, ringer dei igjen. STAY AWAY
Lureri
Nå har de ringt meg mellom 15-20 ganger å vær eneste gang så er jeg den heldige av 3 finalistene som er med videre av trekningen av gavekort av en sum i en valgfri matbutikk. Nå er jeg så lei å jeg sier det til de når de ringer men det hjelper ikke. Dette er bare tull å jeg angrer så på at jeg ble med i en konkurranse på nett,aldri mer 🙉
Man skal selvfølgelig vinne noe
Man skal selvfølgelig vinne noe. Når du spør etter personen som har ansvar i dette firmaet legger de på. Ren svindel og helt useriøst er mitt inntrykk.
Når konsulenten ringer og jeg sier…
Når konsulenten ringer og jeg sier slett meg fra listene og jeg blir bannet til og kalt de værste ukvemsord synes jeg dette blir både ekkelt og latterlig. Maken til usmakelig oppførsel fra en selger!!!!!!
Ble oppringt over at jeg var med i konkuranse
Ble oppringt over at jeg var med i trekningen av ett gavekort på 10000,- jeg takket nei og sa jeg ikke var interessert og da ble han sint. Jeg la på føre han rakk å si mer.
Styr unna
Dette er ren svindel.
Dette er ren svindel.
De ringer og sier at du er finalist i en konkurranse og kan vinne et gavekort.
Dette til tross for at du ikke har meldt deg på noe som helst.
Når du sier at du ikke har meldt deg på noe som helst så hører du en sint person i telefonen etterfulgt at de legger på uten å si et ord.
STYR UNNA!
Svindel og spamming
Svindel, spamming og scamming ringer meg fem ganger per dag og sier jeg har sjansen til å vinne 10 000 kr gavekort. Så sier de at jeg får en ekstra pakke uansett, så jeg kan velge mellom tre produkter. De sier det er gratis, men det er det ikke, og de fortsetter å ringe meg som er 16 år. Dette er bare ikke greit lenger. Jeg blokkerer dem, så finner de et annet nummer og ringer meg igjen.
Meldte meg på konkurransen om et…
Meldte meg på konkurransen om et gavekort for mange år siden og de fortsetter å ringe i tide og utide, og hver gang er jeg blant de fem siste finalistene ( tenk om jeg hadde så Flax i tipping), det er bare en hake! For å evt vinne så MÅ jeg ta imot en gave med porto på nesten 100kr. Jeg har aldri vunnet enda og har nok drittprodukter fra dem nå. De legger også bare på midt i samtalen når de skjønner at du har gjennomskuet dem som rein svindel!
Aggressiv og ubehagelig samtale
Jeg ble oppringt etter å ha deltatt i en konkurranse på nett. Selgeren opptrådte svært aggressivt, frekt og truende da jeg ikke ønsket å kjøpe noe og trekke meg fra konkurransen.
Skjønner ikke at selskapet har lov til…
Skjønner ikke at selskapet har lov til å holde på sånn. Virker som et tele selskap som får bonus/ fast sum per pakke av Norwegian Lsn for å lure på folk produkter.
Ringer meg ca annenhver måned for å si…
Ringer meg ca annenhver måned for å si jeg er finalist for et gavekort på 10.000 for å så prakke «gratis gavepakke» på meg, som selvfølgelig koster penger hvis man ikke sier opp avtalen
Systematisk villedning, ikke seriøst salg
Ble i dag oppringt av en selger som utga seg for å være fra Norvita. Selgeren var tilsynelatende hyggelig, men det ble fort tydelig at dette var et forsøk på å lokke meg inn i et abonnement ved å påstå at jeg var «med i en konkurranse» og at jeg måtte motta en «gratis prøvepakke» for å være med i trekningen. (Dette er ikke første gang de har prøvd seg) Jeg har aldri meldt meg på noen slik konkurranse. Han virket fornærmet da jeg sa at jeg ikke ønsket noe gavekort, og at jeg ikke gikk på dette.
Etter å ha lest andre anmeldelser her på Trustpilot er det åpenbart at dette er en systematisk fremgangsmåte, og ikke et tilfeldig uhell. Samme historie går igjen: falsk «konkurranse», lokking med «gratis» gave eller prøvepakke, og et abonnement som i realiteten er vanskelig å komme seg ut av.
Til andre som blir oppringt: Ikke si ja til noe som helst, ikke oppgi adresse, og legg på. Husk at dere har angrerett dersom dere først har sagt ja.
Dette er ikke seriøs markedsføring — det er villedende salg.
Ble ringt av en svært konfronterede…
Ble ringt av en svært konfronterede selger (Kai). Han sier jeg er med i trekningen av en konkurranse jeg ikke kan huske å ha deltatt i. for å være med i trekningen må jeg motta en prøvepakke og et abbonement på et produkt. Viss jeg ikke liker produktet kan jeg melde meg ut. Jeg ville trekke meg fra konkurransen da jeg ikke vil betale kr 79,- i frakt til et produkt jeg ikke trenger. Han ble svært konfronterende og spurte om hvorfor jeg hadde meldt meg på og at jeg kaster bort tiden hans. I dag fikk jeg ny telefon men jeg passet på å avslutte samtalen da jeg skjønte at det var samme selger. Jeg blir tidvis ringt av selgere (de fleste er hyggelige og høflige) men Norvita sin selger er i en egen klasse. Anbefaler alle å melde fra til Lotteri- og stiftelsestilsynet.
lottstift.no og søk tips oss / meld fra
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.