Snabb leverans, mycket bra studsmatta, men måste dra av för otydliga instruktioner. Upplevelsen skulle kunna vara mycket bättre med en kort mening "..flest hål i ramen uppåt.." samt något om hur de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Köpte en north legend rektangulär studsmatta och den är helt grym. Lätt att montera med video ifrån youtube. Riktiga kvalitets delar och grabben är också super nöjd med studsen. Ända var att post... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Känns robust och kvalitativ. Bruksanvisningen och instruktionsvideon på youtube är bra, men skulle behöva uppdateras. I de kritiska monteringslägena behöver antal öglor stämma med bruksanvisning/v... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Studsmattan gick snabbt att montera och känns som att den har hög kvalite. Skön studs för både barn och vuxna. Snabb leverans.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Verktyget för fjädrarna saknades. Då ska man göra en reklamation. Och de vill ha bildbevis på felet (?) samt bild på komplett studsmatta.(?) Lite svårt då ja inte får ihop den. Service hade varit att skicka delen som saknades bara.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Beställde 30 st fjädrar men fick ett en påse med 3 st istället.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Reservnätet till vår adventure trampoline, som vi köpte för över 5 år sedan och är mer än supernöjda med, kom på två dagar. Nu är trampolinen säker igen!

Odpowiedź od North Trampoline SE
Super trevlig och hjälpsam kundtjänst.
Super snabb leverans. fick reservdelar på 1 dag

Odpowiedź od North Trampoline SE
Upplevelsen skulle kunna vara mycket bättre med en kort mening "..flest hål i ramen uppåt.." samt något om hur de ska sitta i hörnen. Bilderna motsvarar inte antalet hål som ska vara uppåt. Det första man säger i videon på YouTube är just detta (önskar jag sett den först), men inte i den medföljande instruktionen.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Köp och leverans fungerade mycket bra och kunde anpassas mot min semester.
Montage gick smidigt och tog ca 4-5h för mig och min 6-åring i lugnt och pedagogiskt tempo.
Överlag ser materialet robust och förtroendeingivande ut och tycks hålla en mycket hög kvalitet men egentligen lite för tidigt att säga efter bara några dagars användning.
Anmärkningar.
-Beskrivningen online och på papper stämmer inte. Online fanns ingen info om iläggen av skum för kantskyddet. Egentligen ingen raketforskning men bör finnas med.
Ett ilägg är för stort så där måste jag skära till lite eller acceptera att det överlappar lite mot ett annat på en kortsida.
-Informationen om fjäderförlängare saknades online men fanns med i pappret. Dock var det inte helt solklart hur många förlängare som krävs för ex en 6-åring, efter dialog med er valde jag 50st. Montage av detta skulle enligt pappret ske med alla 50 på en sida men enligt mig själv och supporten var det bäst att fördela jämt mellan alla ca 100 fjädrar runt om.
-Skyddsnätet var lätt att sätta åt fel håll och då passade inte dragkedjan. Kanske kan tydliggöras i manualen eller med markeringar.
-Fjädrarna skulle enligt pappret monteras i en särskild ordning vilket inte framgick i videon och var enligt supporten ej nödvändigt.
Allt som allt är jag mycket nöjd och kan starkt rekommendera produkten.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Köpte en north legend rektangulär studsmatta och den är helt grym.
Lätt att montera med video ifrån youtube.
Riktiga kvalitets delar och grabben är också super nöjd med studsen.
Ända var att post nord strulade till leveransen men kund support på north trampoline var super bra och fast det inte var deras fel bjöd dom på transporten så jag är super nöjd.
Jag ger north trampoline 6 utav 5 stjärnor.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Varför har de två siter? Uruslet sälj med hemska kampanjer som pågår hela tiden!
Uppenbart att de skriver fake omdömen om sig själva (eller betalar för det)

Odpowiedź od North Trampoline SE
Fruktansvärt krångligt och långsamt med en retur. Fota och mäta paket och maila det för att sen långsamt invänta en returpapper. Fortfarande inte fått pengarna i retur.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Bra kundservice som svarar snabbt och ger bra råd vid köp av reservdelar till äldre produkter.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Väldigt besvärlig att montera ihop (våndas inför att montera isär den inför vintern!) och vår modell kändes inte alls säker för barn. Vi köpte modellen Pioneer och den har inte en självstängande öppning, utan endast en omlottöppning som är mer öppen än vad produktbilderna visade. Jag tänkte att det ändå skulle vara säkert med tanke på Norths rykte om säkerhet främst, men det första (!) som hände när vår 4-åriga dotter provhoppade studsmattan helt själv var att hon fick en studs och hoppade rakt in genom öppningen. Som tur var stod hennes pappa precis på marken vid öppningen och kunde ta emot henne, men nu känner vi oss högst tveksamma till om vi vill ha kvar denna studsmatta... Vilket känns trist eftersom vi både lagt ut en rejäl slant på den inkl flera kvällar för att montera ihop den.

Odpowiedź od North Trampoline SE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.