Virkelig skuffet...
UPDATE, 2. juni, pakken er i flg. DAO klar til afhentning hos SuperBrugsen i Tommerup på Fyn, jeg bor på Ærø, hvortil den er bestilt! Northoop reaktion på det er, at det er mærkeligt, at de sender den til Tommerup og DAO siger efterfølgende, at det er afsenderen, der har skrevet, at den skal til SuperBrugsen i Tommerup (jeg har ganske rigtig sat SuperBrugsen på som afhentningssted, men den i Marstal, der er ret stor forskel. Så skuffelsen er intakt og tålmodigheden er ved at være opbrugt!
Bestilte hos dem den 14. maj og fik besked om at inden for 1-3 hverdage ville den blive leveret. Allerede dagen efter fik jeg en mail med en undskyldning, det det blev forklaret at deres lager simpelthen var tomt og at man afventede nye forsyninger. Så tidshorisonten var nu 6-12 dage. De 12 dage er lige som gået nu og jeg har intet hørt ud over en mail der fortæller, at mens jeg venter kunne jeg kigge på en guide, til hvordan man bruger det, jeg har bestilt. Forvirringen er høj, for når jeg tjekker det track & trace nummer, der følger med forsendelsen, så står der, at fragtfirmaet ikke kender nummeret, så tjek igen i morgen. Det har der stået under hele forløbet. Så trods den ellers pæne vurdering her, er jeg efterhånden så træt af situationen, at jeg bare gerne vil have at handlen blev ophævet. Pengene er hævet på min konto den 19. maj.
27 maja 2026
Opinia niezależna