Skalet var riktigt fint och skönt att hålla i, de enda som var är att plasten på sidan av skalet började flagna från första dagen man fick hem de, asså lossna små plast flimmor liknar klarlacksläpp so... Zobacz więcej
Jag är sååå nöjd över mitt nya skal som kom på posten i dag😍 Jag ville ha ett eget motiv och kommunikationen med Ted var både snabb och trevlig, inga problem alls. Den funkar utmärkt att ladda på... Zobacz więcej
Jag fick hem skalet riktigt snart efter beställning trots röd dag emellan. Jag är nöjd med utseendet på skalet och att kanterna är högre än själva telefonen så att varken kameror eller skärm landar ra... Zobacz więcej
Allt från lätt att betala, att dom har skal till alla sorters mobiler. Blev ytters lite besviken att det inte fanns ett hårt skal till mobilen (Samsung galaxy s24 Ultra) , men inte avgörande. Bra... Zobacz więcej
North Ones är ett företag som skapar & säljer mobilskal med fokus på smarta material och nytänkande lösningar. Vi tillverkar skal i nordisk design, med inspiration av naturen.
Söderbyvägen 13, 19560, Arlandastad, Szwecja
- hello@northones.com
- northones.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Bra och snyggt på alla sätt och vis
Bra och snyggt på alla sätt och vis. Gillade det fina brev man fick med.
Veldig bra produkt!😊Lå i postkassen…
Veldig bra produkt!😊Lå i postkassen idag.Takk for koselig innpakning,og hilsen😊
Snabb och enkel service
Snabb och enkel service. trevliga skal.
Fick t.o.m. en liten handskriven lapp vilket gjorde min dag.
Superbra service!
Superbra service då jag råkade beställa fel skal.
Och ett väldigt fint skal det jag sen köpte med :-)
Väldigt nöjd!
Skalet är superfint och känns väldigt rejält. Jag råkade köpa fel modell och fick ett superbemötande när jag kontaktade dem och bra hjälp!
Flott etui og enkel handel
Flott etui og enkel handel. Postvesenet greide å legge det i feil postkasse
Snabb leverans och mycket bra kvalitet…
Snabb leverans och mycket bra kvalitet på skalet jag köpte. Väldigt snyggt dessutom.
Bra skal, bra företag, bra service.
Väldigt nöjd med ett så fint skal som…
Väldigt nöjd med ett så fint skal som också ligger skönt i handen, perfekt!
Levererades dessutom snabbt och var trevligt packat! Tack!
Snygga skal och bra service!
Snyggt skal som överensstämmer med bilden på hemsidan, bra kvalité.
Även snabb och bra service då jag råkade få fel storlek, trevligt bemötande och fick ett nytt skickat direkt.