Zobacz, co mówią recenzenci
Appen til Norsk tipping er helt forj*vlig å bruke. Om man skal tippe på for eksempel (neste mål) Live betting, så kommer det 9/10 ganger opp "oddsen er endet", så trykker man på godta å lever, men... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål
Dane kontaktowe
2315, Hamar, Norwegia
- norsk-tipping.no
Nå har Norsk tipping også begynt å…
Nå har Norsk tipping også begynt å holde folk for narr når man ringer til dem, ved å prøve å tvinge folk til å snakke med en "robot". Det er direkte nedverdigende. Utrolig at de også skal synke så lavt. Dette er sikkert "fancy" blant nyutdannede datafolk, som de har leid inn til å gjøre dette, men det er ufyselig og ufint gjort mot oss kunder. Jeg kommer ALDRI til å si et ord til roboten demmes. Kundeservice klarte heller ikke å fortelle meg hvordan man skal komme seg forbi den raskt og effektivt. Denne gangen kom jeg meg forbi den ved å taste talltegn og firkant istedet for å si noe. Og det kommer jeg også til å fortsette med. Synd at det ikke går an å gi 0 stjerner. Fjern den igjen og la oss få tastevalgene tilbake.
Dette er humbug og fusk
Dette er humbug og fusk. 3 mnd jeg har brukt opp koten på 5000 og maks jeg har fått er er ett par 100 kr🤬 og jeg ser dere har SLÅTT AV GEVINST TIL MIN BRUKER? Det hakker og hopper når jeg har bonusspill og daler da på ingen gevinst? Og hvær 1 i mnd og fram til rundt 10 går det ikke og spille Kong kasino. Det stopper opp og går tregt HVORFOR? jeg har ringt flere ganger og klaget på dette ,så nå skal jeg ta kontakt med lotteritilsynet slik at de får se den 1 hvordan dette er. Jævlig irriterende . Men vi får se hva de mener neste 1 og utover i mnd som kommer. 🤬🤬 HAR NORSK TIPPING SLÅTT AV GEVINST TIL MEG? JEG HAR OGSÅ TATT BILDE AV DET DERE SENDER JEG BRUKER TIL DERE PR ÅR.
Jeg kommer ikke til å gi meg før det…
Jeg kommer ikke til å gi meg før det blir en endring hos disse svindlerne ..jeg har tatt bilder og filmer ..jeg får fisker som da er ekstra ..jeg får gubber uten ruter og kommer opp til ganger 3..Det gir vel gevinst på 4av de 30 trykk ..og da 4.80gsnget to ..på ganger tre fikk jeg vel ca 40 kr på et trykk av 10...I dag kom jeg opp til 1150kr inkl innsatsen ..Det da spillet gjør ,er å komme med pause ,tar meg ned til 250kr før jeg får ekstra spill ..i mellom 1150og 250fikk jeg vel totalt 100kr tilsammen ..Det gir gevinst på hver 300lapp ,resten tar spillet ...og ekstra spillet ,det ga meg 108kr ......På 10trykk .....Det er altså bare svindel og juks ..latterlige premier ..og klager du ,henviser de til Lotteritilsynet ,tilfeldigheter og prosenter ...Hvilket lotteritilsyn godtar dette her ?!!!!!Det må tas til media eller rettssystem ..De har mått punget ut tidligere ,nettopp pga juks og tull ...
Bare noe lureri
Jeg har satt maksimal maksgrense på kongkasino, men har ikke fått et vinn på flere måneder. Når grensa hver eneste måned, men resultatet ender jo som alltid bare i minus. Norsk tipping har en elendig RTP og jeg vil anbefale dere alle å heller satse på utenlandske nettkasinoer.
Helt ræva å spille på kongkasino
Helt ræva å spille på kongkasino, vinner aldri dere når en skriver til de om det så fraskriver de seg alt ansvar, på tide de blir sjekket grundig og mister monopol på spill i Norge
Rigged, dårlig odds
RÆVA Odds, treg app, Rigged casino, f.eks. I blackjack lar de deg vinne en gang også får de plutselig blackjack 15 ganger på rad, helt sinnsykt
Forferdelig app
Forferdelig app, og forferdelig hjelp og få.
Jeg prøver å sette et beløp på to kamper som går live - etter jeg har trykket bekreft for å betale blir den ene kampen slettet (i mens den loader) og beløpet jeg skulle betale for den rekken med to kamper blir satt på kun den ene kampen. I stedet for å få satt 250 på litt over to odds, har jeg satt 250 på 1.3 odds og i følge kundeservicen er det absolutt ingenting som er mulig å gjøres med nå. Er seriøst bare å annulere og gi meg pengene tilbake, dette er en teknisk feil fra dere
Skikkelig elendig rett og slett!
Skikkelig elendig rett og slett! Bare tap, på tap på hele kong kassino!
Det er ikke mye å skryte av!
Vil du tape og aldri vinne noe som…
Vil du tape og aldri vinne noe som helst spill her uansett hva du spiller går det bare i minus rett og slett svindel spar penga og ikke bruk dem hos norsk tipping detta er noe av de mest rigga greiene ever er ferdig med dem !
Hver gang du spiller for høyere beløp…
Hver gang du spiller for høyere beløp taper du… nekter å tro at dette spillet Texas holdem ikke er programmert for å vinne tilslutt… og ikke basert på tilfeldigheter. Jeg var/er dessverre naiv til å tro at et statlig selskap svindler mer enn private spill aktører…
Ren svindel, hold dere unna.
Disse er ikke legit. Har spilt lenge på Norsk tipping on andre nettsider og kan si det er mye lavere vinnersjangse på norsk tipping. Har langt over tusen bonuser og min beste vinn var på 1000x og resten under 300x.
Hvis man ser over reviews så har dem verdens dårligste review av alle nett kasinoer i verden og er en grunn til det.
Dem gjør alt dem kan for at Norske folk skal KUN få bruke deres nettside og er en grunn til det, på grunn av at det er svindel.
Eg har søkt hjelp hos staten til gratis advokat hjelp om å saksøke dem og finne ut om dem faktisk er legit eller ikke, for noe er galt her. Eg forstår at gambling er random, men når man spiller hos Norsk tipping så ser man at noe er galt. Er umulig å få noe vinn der.
Det som også er syk er at Mighty Midas slotter deres, hvis man får bonus kan man TAPE penger, ja du leste riktig man kan TAPE penger og det sier nok.
Så hold dere unna og håper flere kommer til å anmelde norsk tipping for svindel.
Norsk tipping er scam
Norsk tipping er scam, vinner max 50 kroner og da har jeg spilt 15 ganger og brukt 150kr. Monopol er det, grådighet og juks.
Kasino på Norsk Tipping er helt klart…
Kasino på Norsk Tipping er helt klart rigget. Vinner du en litt større sum, så er det helt slutt på flere utbetalinger. Håper vi får Betsson tilbake, og får stengt ned denne svindelbedriften.
Rett og slett det jævligste kasinoet å…
Rett og slett det jævligste kasinoet å spille på. Hjulene på automatene går treigt som f. Du må ta 15 min spillepause hver time. Bonus runder er så og si umulig å få og du skal ha flaks for å vinne gevinster som er høyere enn din egen innsats. Anbefaler å spille hvor som helst andre steder enn hos norsk tipping!
Elendig tjeneste
Elendig tjeneste. Monopol i Norge og leverer en søppel nettside/app. Kræsjer og blir kaastet ut mens man prøver å live bette. Man får beskjed om at oddsen er endret - og så går det ikke. Funksjonaliten på siden gjør at man føler man er tilbake i 2001. Styr unna! Anbefaler å IKKE bruke dem. Mye bedre å bruke utenlanske bettingsider.
Helt klart rigget tallene...
Helt klart rigget tallene på både casino og andre spill, Er direkte motbydelig hvordan de trikser med spillene sine for at du som kunde skal tape mest mulig for og så lokke deg tilbake med gode vinner muligheter som IKKE er reele
Kongkasino
Verste kasino jeg har spilt, setter inn penger og får ikke noe tilbake.
Scam
Kong kasino
Kong kasino . Feks starburst . Hvis du begynner å vinne er det ganske sikkert at det «oppstår en feil» så siden må lastes på nytt og vipps så er det slutt på vinner runden . Når saldoen nærmer seg null kommer stjernene opp oftere så du setter inn mer penger for du tror du vil vinne igjen. Alt er rigget og spiller profilen din og historikken din nøye analysert. Norsk tipping er vel verstingen av alt. Prøver å ha monopol på gambling men er like ille som alle andre.
Ikke adressen som vinner!
Samboeren vant 50,- nylig i nabolaget, men ikke jeg. Vi har samme adresse, bor i samme leilighet og like langt fra hovedvinner. Norsk Tipping skriver på sin nettside at Nabolaget er et lotterispill, hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner også de av naboene dine som har spilt – uten at du trenger å dele av premien din. Du kjøper en deltakelse som registreres på adressen din. DETTE STEMMER IKKE! Norsk Tipping benytter seg av GeoTag, som er avgjørende for hvem som vinner, da kan en person på adressen vinne mens en annen på samme adresse ikke vinner. Dette er juks fra Norsk Tipping sin side, og ikke opplyse om dette må jo være ulovlig. Dette er det ikke mange som er klar over.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.