NORRIQ Recenzje

1. Usługi informatyczne
  2. Agencja e-commerce
  3. Dostawca oprogramowania

Napisane przez firmę

NORRIQ effektiviserer jeres processer på tværs af værdikæden med digitale løsninger. Løsningerne er gennemtænkte, integrerede og rodfæstede i jeres IT-strategi. Vores udgangspunkt er altid jeres forretning og vækstambitioner. Vi hjælper med Dynamics 365 Business Central, PIM (Product Information Management), E-handel og Power BI (Business intelligence). NORRIQ integrerer virksomhedens IT-systemer og applikationer, så data kan flyde frit på tværs af værdikæden. Vi binder medarbejdere, systemer, infrastruktur og processer sammen i ét brugervenligt og transparent flow - og ruster jeres organisation til at skabe ekstraordinære resultater. "Erfarne", "dygtige" og "løsningsorienterede" hører vi ofte om vores medarbejdere. Det er vi stolte af, men det er ikke en tilfældighed. Hos NORRIQ rekrutterer vi de dygtigste rådgivere, konsulenter og udviklere - og vi bruger mange ressourcer på at holde deres viden opdateret. Vi praler gerne af at have landets bedste ERP-konsulenter, PIM-konsulenter, BI-konsulenter og e-handelskonsulenter - og de har naturligvis brancheviden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

11 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Stor forretningsforståelse

Vi har I vores virksomhed fået hjælp af Norriq til et større digitaliseringsprojekt. Både før under og efter forløbet fik vi glimrende service af Norriq (Aalborg afdelingen). Vi blev mødt med stor forretningsforståelse og et team, der fuldt ud forstod vores situation og de udfordringer vi oplevede. Varmeste anbefalinger herfra.

2 maja 2025

Norriq x Tabellae

Norriq er en af Tabellaes vigtigste samarbejdspartnere. Samarbejdet baserer sig på ægte partnerskab, som skaber kontante synergier for vores fælles kunder.

Tak for det!

5 lipca 2023

Professionel, fleksibel og kompetent

Professionel virksomhed med dygtige og fagligt kompetente medarbejdere, som havde stor forståelse for vores situation og udviste høj fleksibilitet. Der blev udvist stor arbejdsomhed, selv hele vejen op til jul ;)
Positiv oplevelse og varm anbefaling herfra

19 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Norriq begik en kæmpe fejl, da de udsendte flere tusinder gamle EAN-fakturaer til vores kunder

På min arbejdsplads har vi brugt Norriq til at hoste vores Navision-løsning. På et tidspunkt havde vi et problem med at sende EAN-fakturaer, og Norriq hjalp os med at afhjælpe problemet. Det endte dog med, at ikke alene fik Norriq afsendt de 10 uafsendte EAN-fakturaer, vi havde liggende i vores system, men de fik gensendt flere tusinde fakturaer, som allerede var afsendt fra vores system gennem alle de år, som vi har haft EAN-fakturering. Det betød, at vores kunder modtog samtlige de fakturaer, som de har modtaget fra os helt tilbage til 2016. Så vi brugte et par dage på at svare på henvendelser fra kunder, som undrede sig over at have modtaget gamle fakturaer fra os.

Vi har nu modtaget en faktura på knap 10.000 kr fra udbyderen af EAN-udsendelser, da man betaler pr udsendt EAN-faktura, dvs alle de gamle udsendte fakturaer, som Norriq fejlagtigt fik udsendt. Vi mener, at denne faktura samt de timer, som vi brugte på at håndtere kundehenvendelser i mere to dage, skal Norriq dække, eventuelt via deres rådgiveransvarsforsikring.

I tillæg til udgiften til EAN-udbyderen, som Norriq har forvoldt, så fremstår vores firma som uprofessionelle over for de mange kunder, som vi har fremsendt gamle EAN-fakturaer til.

Norriqs direktør, Bo Martinsen, er fuldstændigt afvisende over for, at de skal betale for deres egen fejl. Der er ingen form for kundeservice i Norriq, og jeg kan derfor ikke anbefale dem!

29 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Det er uforskammet og amatøragtigt

Det er uforskammet og amatøragtigt. Jeg har for nyligt haft møde med hr. "Meget vigtig chef" omkring køb af nyt økonomisystem til vores firma. Vi er ca. 45 brugere, og har egen IT afdeling og er rimeligt habile i de forskellige termer. Vi må konstatere, at det faglige niveau og den faglige viden i Norriq er mange årtier efter, hvad vi forventede af den "førende Navision forhandler". Det er simpelthen så ringe som det kan være, og en flabet og overlegen tone, er ej heller det vi i Vendsyssel er vant til. Stay away Norriq!

15 października 2017
Oceniono na 2 z 5

Firkantede og usmidige – med stor faktureringslyst!

Ifb. med ophør af samarbejde med 3. part, hvor der var en licensaftale fra Norriq indblandet, blev vi faktureret for den 'kommende' periode (efter websitet ikke længere eksisterede) gjorde vi pænt opmærksom på, at det selvfølgelig var en fejl og at den viden om aftalen var landet mellem to stole (af flere årsager). Vi forklarede hvordan vi forretningsmæssigt håndterer den slags sager og ønskede de skulle gøre det samme og at beløbet burde føres tilbage, da vi jo på ingen måde kunne bruge den ydelse, de ønskede betaling for. Og der er tale om, at det ikke har omkostninger forbundet for Norriq – der er blot tale om fakturering af en licens (der ikke længere kunne bruges). Men der var intention om at ændre på det; "Vi havde jo ikke opsagt licensen rettidigt, så derfor skulle vi betale...". Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, og jeg har hørt om den type flere gange. Norriq er uden tvivl dygtige til det, de laver – men de er vildt FIRKANTEDE og uden pragmatisk sans. Så nu har sendt en tidligere kunde videre, med en rigtig dårlig oplevelse og der bliver ingen gode anbefalinger herfra. Øv!

11 października 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej