Min lilla Kia Ceed blev underkänd i bilbesiktningen pga rost på bakaxelbalken. Jag hade köpt bilen hos Nordmarkens motor och det var egentligen utanför någon garanti men jag fick ändå fin hjälp med at... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi står för ett bekymmersfritt bilägande, även vid köp av begagnad bil. (Skriver Nordmarkens Motor) Jag köpte en begagnad bil hos Nordmarkens Motor, den höll nästan 5 månader och sen blev det någ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En helt otrolig service. Inte billigaste men helt klart värt varenda krona. Efter samtal och bokning över telefon lämnade jag min bil till verkstadschefen Henrik Som körde bilen från Kristinehamn t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi bor i Örebro och fick se en annons på Blocket gällande en Nissan Juke som vi var på jakt efter, ringer till Nordmarkens motor i Karlstad där bilen fanns och Jeanette svarar. Vi fick direkt en känsl... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Giełda samochodowa
- Warsztat samochodowy
- Salon samochodowy
- Naprawa samochodu
- Dealer samochodów Nissan
- Komis samochodowy
Napisane przez firmę
Nordmarkens Motor är ett bilföretag som är auktoriserade för Nissan och SAAB. Även ackrediterad Autoexperten verkstad så att vi kan serva alla märken. Vi har fullserviceanläggningar i Årjäng och Karlstad.
Dane kontaktowe
Smedgatan 1, 67231, Årjäng, Szwecja
- 0573-711360
- info@nordmarkensmotor.se
- nordmarkensmotor.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra bemötande och jobbet utfört!
Nöjd kund sedan 1997 alltid…
Nöjd kund sedan 1997 alltid tillmötesgående bra service.Hjälpsamma om
Något problem har uppstått,ställt upp med lånebil om jag har behövt.
Det blev en Nissan Quashqai helt utan planering
Jag tittafe in på Nordmarkens för att kolla på en Opel Astra. Så blev det inte, det blev en Nissan Qashqai i stället. En väninna rekommenderade den bl a. Jag möttes av en säljare, Jesper W som var bra i bemötande, svarade på alla mina frågor, gav sig tid att introducera bilen för mig och hälsade mig välkommen med framtida frågor. Jag är mycket nöjd med min bil och allt runt omkring och hoppas på många goda mil.
Bra bemötande i kundmottagning
Bra bemötande i kundmottagning. Bra tidsberäkning av arbetet.
HYGGELIG KUNDEMOTTAG
HYGGELIG KUNDEMOTTAG. VERKSTADEN GJORDE JOBBEN TIL AVTALT TID.
EN SAK BLE IKKE UTFØRT: SPYLEVÆSKEN BLE IKKE ETTERFYLT, DEN VAR TOM!
EN SAK TIL FORBEDRING TIL NESTE BESØK PÅ VERKSTADEN.
God service!
Kanonservice
Köpte ny bil härifrån nyligen. Enkla att nå och mycket bra service. Rekommenderas!
Godt nöyd med utförd arbete varje gång…
Godt nöyd med utförd arbete varje gång jag har hatt min SAAB på service.
Jeg har alltid vært godt fornøyd med…
Jeg har alltid vært godt fornøyd med NM, men synes dere burde sette av tid til reparasjoner av feil som oppdages under servicen. Det er langt å måtte kjøre ti Sverige en gang til for å få rettet opp disse feilene når de kunne blitt rettet opp samme dag. Og nå har Covid-19 gjort det umulig å reise tilbake, på toppen av det hele.
Godt mottatt
Godt mottatt - hyggelig opplevelse. Kommer gjerne tilbake med min bil!
Fel däcktryck gjorde att jag var…
Fel däcktryck gjorde att jag var tvungen att åka in och åtgärda dagen efter vi hämtat bilen. Larmade och när jag kollade var det 2,7 fram och 2,5 bak isf 2,3 och 2,1 i våra vinterdäck. Detta trots att det står på dörrstolpen vilket tryck det ska vara för aktuella däck.
Underkänt!

Odpowiedź od Nordmarkens Motor AB
En offert som var tydlig med priser på…
En offert som var tydlig med priser på varje reservdel..ett utmärkt jobb på bilen..sms skickades när bilen var klar...och man behövde inte stressa och hämta bilen..bara den hämtades innan stängning..allt gick smidigt från att bilen lämnades in till att den var klar..
Förstklassig service och lösningsfokus…
Förstklassig service och lösningsfokus oavsett vilket "problem" man kommer med. Nu senast montering av en extraljusramp som blev kanonbra👌

Odpowiedź od Nordmarkens Motor AB
Intelligent service utöver det vanliga…
Intelligent service utöver det vanliga - jag är klart impad!

Nöjd med service
Nöjd med service. Använt er flera gånger i år - nu är alla bromsar bytta på denna 5 år gamla bil.. Sedan ägeren, som ni tilltalar i mailet har gått bort, är jag ensam ägare och får förstås se över kostnaden för höstservice som exv byte av oljefilter -det gör jag nästa år.
Vänligen
Karin Malmqvist

Odpowiedź od Nordmarkens Motor AB
Bra o trevligt möte med personalen både…
Bra o trevligt möte med personalen både i butik o verkstad.Helnöjd.

Doświadczenie Trustpilot