I ordered seeds .never got them and when I contacted nordlandseeds they just said well that's the way it goes its the post office or in danish ,screw you I guess
Der var lidt forsinkelse på enkelt vare fra leverandør, men det gjorde de rigeligt bod på. Der var ingen problemer med kommunikation/info både frem og tilbage. Det havde også taget hånd om min ekst... Zobacz więcej
Køber for knap 600kr frø, ikke et eneste frø spirer, retter en høflig henvendelse til Nordland, får meget "overraskende" at vide, at jeg har lavet fejl i spire processen, prøver at forklare hvordan... Zobacz więcej
Proevestensbroen 3, 2., 2300, Copenhagen, Dania
- +4560554209
- info@nordlandseeds.com
- nordlandseeds.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Imponerende!
Imponerende!
Udover det so jeg havde bestilt fik jeg både et ekstra seed, the Bulldog papper, mixerbakke og et blad over forskellige strains. Mega fedt at få alle disse små ting ekstra 🙌
Gamle frø, der ikke vil spire
Først købte jeg fem frø, hvor alle var døde og ikke ville spire. Jeg brokkede mig, og efter jeg havde rykket dem et par gange, fik jeg fem nye frø. De var også for gamle, ingen af dem ville spire (jeg har spiret frø i mange år, og har aldrig haft problemer).
10 døde frø, selv det bonus frø de sendte med første pakke var for gammel.
Skod!
Jeg tænkte jeg ville benytte dem
Jeg tænkte jeg ville benytte dem og se ad. Der var lang ventetid, for de have smidt min bestilling væk. Men det undskyldte den lange ventetid, så det respektere jeg. Jeg fik lidt ekstra og list læsestof.
Så jeg er ikke tilfreds med leveringen, men ser frem til at nyde mine frø og læse deres catalog.
Og vil måske benytte dem igen, da jeg fik hvad jeg bestilte.
Ingen pakke og ingen kundeservice
Jeg har ikke modtaget min pakke efter en uge og kan ikke komme i kontakt med kundeservice overhovedet.
Men pengene er trukket
køber gerne igen!
Har bestilt 2 gange derfra begge gange en god oplevelse gode frø køber meget gerne flere❤️
Super dårligt produkt
Super dårligt produkt. 1frø ud af 10 spire.
Kundeservice svare ikke på mail.
De bonus frø man får med spire heller ikke.
Levering er hurtigt, dog.
Men hurtig levering og bonus ting i form af filter og papir. Opvejer ikke at spirings procenten er så ringe.
Hold jeg fra denne side.
Køb fra sensimilla istedet
God hjemmeside og hurtig levering
Hurtig levering, masser af freebies og merchandise. Virkeligt god hjemmeside med masser af detaljer.
Super service!!
Super service!!
En pakke fyldt med overraskelser.
Flere forskellige frø end jeg havde bestilt samt en håndskrevet hilsen og lidt læsestof
Sindssyg god service med hurtig og diskret levering
Jeg bestilte min pakke og de leverede den inden for 4 dage, pakken er diskret så indholdet er synligt når den bliver leveret. Og vigtigist af alt er de ekstra gaver de smider ind. Jeg bestilte 3 purple kush auto frø og fik purple punch og gorilla cookies med. Mega god service!!
Lad vær'
Utrolig ringe produkter, tre ud af seks frø rådnede/gik i opløsning under spiring de tre andre var døde!
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og de har været så søde at sende en lille gave med.
Har bestilt hos dem tidligere, og de frø gror fint i drivhuset.
Super god kundeservice!
De sender ikke ligefrem hurtigt:((
De sender ikke ligefrem hurtigt:((
Ordre #37653
Frøene spirer ikke og kundeservice…
Frøene spirer ikke og kundeservice svarer ikke på henvendelser.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.