Anbefales på det varmeste. Hold da op en super god service, høflige og tålmodige unge mennesker, hurtige til at pakke hele lejligheden, flytte og stille det hele ind igen i den nye lejlighed. En su... Zobacz więcej
Onsdag den 29/7 skulle et lettere kompliceret flyttearbejde udføres. Det bestod af tunge og ganske besværlige løft ned igennem blandt andet en vindeltrappe/spindeltrappe. Det var et heldagsproj... Zobacz więcej
Flott flyttehjelp. Skulle flytte fra hus til leilighed, der blev 5 uger i ferielejlighed mellem hus og ny leijlighet.Alt mit indbo måtte i depo, her fik jeg lidt problemer , men Nordjysk Flytteserv... Zobacz więcej
Nordjysk Flytteservice hjalp med at flytte vores hjem fra Nordjylland til Sjælland og vi kunne ikke have været mere tilfredse. De kom før aftalte tidspunkt, passede på vores ting, var hurtige og effek... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Uanset om din virksomhed skal flytte til ny adresse, med mere plads og højere til loftet, om lageret skal ryddes op og flyttes i nyt, eller om du skal flytte fra lejlighed til hus, kan vi hos Nordjysk Flytteservice klare alle opgaver både store som små. ------------------------------------------------------------- En aftale er en aftale. Derfor har vi altid fokus på at sikre, at vores tilbud stemmer overens ift. den beskrevne flytteopgave. Vi ved af erfaring, at faste aftaler er en af de vigtigste faktorer i flytte- og servicebranchen. Disse aftaler vil vi altid overholde og vi vil gerne have at kunden gør det samme.
Lindegården 36, 9400, Nørresundby, Dania
- Kontakt@nordjyskflytteservice.dk
- nordjyskflytteservice.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Da jeg fik et tilbud af…
Da jeg fik et tilbud af Nordjysklytteservice på 4000 kr. fra Aalborg til KBH, tænkte jeg, at det var lidt for godt til at være sandt
Jeg ringede så til dem, og det viste sig, at det var fordi de kørte en kombi-tur fra Aalborg til KBH. Deraf prisen, og de ville desuden gerne hjælpe mig med at afhente mine møbler i Aalborg på to forskellige adresser
Flyttemændene var super søde (og nordjyske)
Flytningen gik smurt og intet blev beskadiget
Vil helt klart hyre Nordjysk flytteservice igen
Flinke mennesker & top professionelle
Vi tilslutter os alle de super positive kommentarer!
Har brugt Nordjysk Flytteservice 2 gange. De er effektive, passer på tingene og har totalt tjek på en smertefri flytning.
Og så er de vildt rare mennesker!
Vellykket flytning - tak!
Flytningen af min gamle mor klarede de til stor ros. Præcise og dygtige! Jonas og hans flyttefirma kan virkelig anbefales!
Super god service fra Nordjysk…
Super god service fra Nordjysk Flytteservice - misforståelser og små fejl blev hurtig rettet op. Jeg kan klart anbefale dette flyttefirma, hvis du gerne vil have en effektiv og god service 👍🏼 smilende og venlige både på skrift og i møde med dem 🙂
Just awesome guys
Just awesome guys. They arrived right on time to help me empty my container and came with a solution on how to empty the container wich sat on a truck without the option of lowering it down. They were fast and accurate and a joy to work with. I am very very happy with their work.
En fremragende oplevelse med Nordjysk Flytteservice
Jeg valgte Nordjysk Flytteservice ud af tre tilbud på en mindre flytning af indbo i Aalborg. Firmaet var ikke blot først med deres tilbud, men også det billigste. Det var klart fra begyndelsen, at Jonas havde sat sig ind i flytningens størrelse og karakter, og han lavede blandt andet to forskellige tilbud, jeg kunne vælge mellem.
Selve flytningen forløb planmæssigt, og de to flyttefolk gik til opgaven med seriøsitet og højt humør. De klarede opgaven på kortere tid end estimeret, og da de var færdige, stod alle møbler på deres plads i de rigtige rum. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og kan på det varmeste anbefale Nordjysk Flytteservice.
Vil til en hver tid anbefale NF 🤠…
Vil til en hver tid anbefale NF 🤠 Flyttede hele mit hjem på 3,5 time i godt humør. Ankom til tiden og alt gled smukt 😍 Vil klart bruge dem igen 🤠
Perfekt flytning i trygge, kompetente hænder
NFS flyttede for mig for 2. gang i weekenden og det var en ligeså god oplevelse som 1. gang. Det var et friskt hold der dukkede op i god tid ift. aftale og der blev hurtigt lagt en plan og vupti, 1,5 time senere så var den flytning overstået. Mine ting var i trygge hænder og det var tydeligt at mærke at det var et hold der vidste præcist hvordan sådan en flytning skal forløbe.
10 stjerner! :)
Havde to søde Gutter fra Nordjysk…
Havde to søde Gutter fra Nordjysk Flytteservice til at flytte for mig i weekenden det gjord jobbet til perfektion!
Rigtig flinke ❤️ og ik mindst dygtige til deres arbejde.
Kæmpe kæmpe anbefaling 🙏🏽
Punktlige, profesionelle og top service
Punktlige, profesionelle og yderst god service fra Nordjysk Flytteservice. Prisen er fair og deres flyttefolk er meget påpasselige og respektfulde for ens ejendele. Jeg kan kun varmt anbefale dem til flytning og jeg vil helt sikkert bruge dem fremover.
God og hurtig service
God og hurtig service!
Søde og stærke medarbejdere, som passer godt på ens ting!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem.
Utrolig flink og professionel…
Utrolig flink og professionel personale. Kan klart anbefales 😄
Yderst fleksible og imødekommende firma
Jeg havde Nordjysk Flytteservice til at flytte nogle møbler til Opmagasinering hos dem. Der kom 2 flinke og fleksible flytte mænd der tog godt hånd om mine ting, passede meget på at der ikke skete skader. Efter et par timer var det hele flyttet på depot, uden en skramme, og det hele til en yderst fornuftig pris.
Vil helt klart anbefale Nordjysk flytteservice til andre.
Nem Flytning
Jeg brugte Nordjysk Flytteservice i forbindelse med jeg skulle flyt i ny lejlighed, efter en nem samtale med en af de ansatte fik jeg dem til min ønsket dato. Der kommer så 2 friske fyrer denne dag og får mig flyttet på godt og vel 1 time, dette er jeg lidt i chok over da jeg har bestilt dem i 3 timer.
Jeg blev anbefalet af mine forælder da de havde brugt dem, den gang de skulle flytte og havde et godt stykke arbejde den gang. Så jeg vil i hvert fald gerne sige MANGE TAK og jeg anbefaler jer videre til andre jeg kender som skal flyt en dag
Tusind tak for fantastisk service
Tusind tak for fantastisk service.
Min mor er dybt taknemmelig for Simon og Olivers hjælp. Hun skulle flyttes fra lejlighed til lejlighed, deres service var så god at jeg vil helt klar anbefale den til andre! Hun var lidt skeptisk med at hyre et flyttefirma i starten, efter hun havde talt med Jonas og havde fået et tilbud Hun ikke kunne sige nej til, blev hun glad og derfor hyrede vi Nordjysk Flytteservice.
Vi ville igen sige tusinde tak til Jonas, Simon, Oliver for jeres hjælp!
Lawen og Mor
Perfekt service med behagelige…
Perfekt service med behagelige medarbejdere
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! I høj solskin, sved på panden og flere sarte møbler de skulle passe på, formåede de at flytte os på halvanden time - samtidig med at alt var intakt og placeret som vi gerne ville have det, rundt i lejligheden.
De var meget søde og effektive.
Jeg flytter aldrig selv igen, så længe jeg kan ringe til dem!
Punktlig, effektiv og flinke folk
Vi skulle have flyttet en del ting til to forskellige steder. Der var rigtig god kommunikation fra firmaet omkring tilbuddet, selv om vi selv var noget usikre på opgavens omfang. Flyttefolkene dukkede op til tiden, og de var ekstremt hurtige, grundige og venlige. Jeg vil bruge Nordjysk Flytteservice igen, når jeg skal flytte lige om lidt.
Definitely the best moving company in…
Definitely the best moving company in Denmark!!! If you’re moving and want to skip all the stress and worries around it, you should definitely hire Nordjysk Flytteservice! Punctual, reliable, super efficient, friendly employees and amazing customer service! 12/10 🙏
We can’t thank you enough for your great work✨✨