Oceniono na 5 z 5

Jeg satte et smedejerns hegn op fra nordisk smedejern for 3 år siden. Nu her var mit anslag gået løs da hullerne hvor skruerne havde udvidet sig. Jeg ringer til nordisk smedejern, uden forhåbninger da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har en bred indkørsel og har længe været på jagt efter en løsning med skydeport. Vi har været i dialog med flere leverandører - men valgte Lavprissmedejern.dk, fordi dialogen var bedst. Vi er u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god service herunder opringning fra jer ifm. bestillingen af bålkurv. Meget hurtig levering. Jeres håndtering af bestillingen gav stor trykhed i at bestille på nettet. Bålkurven lever op til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dobbelt smedejernslåge bestilt og installeret på meget kort tid. God rådgivning og hurtige svar undervejs. Selve lågen er af fin kvalitet og med mulighed for justering. Opsat kort tid efter bestilling... Zobacz więcej

1. Produkcja maszyn i części metalowych

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Super service - lige fra opmåling til montering, vejleding mht design/model og opfølgning. Kan kun anbefale dette firma og Stefan.
Fantastisk produkt og kvalitet.

23 stycznia 2024

Hold da op.
Tusinde tak. Det glæder os at du er tilfredse med vores service og produkter

Oceniono na 2 z 5

182 dages forsinkelse…

182 dages forsinkelse…

Det var hvad vi oplevede da vi bestilte 2x gelændere til vores hovedtrappe, og vi oplevede at det var os der under hele forløbet skulle rykke for status og at svar først kom mange dage efter.

Vi har været i dialog om dette forløb med Stefan, som har beklaget og fortalt hvor dyrt det har været for HAM (hvad med kunden?), at de 2 gange har fejlproduceret gelændere, som overhovedet ikke matchede det aftale design.

At vores bestilling blev ramt af ‘uheld’ er ‘menneskeligt’ (men 2 fejlproduktioner?), men at der ikke var nogen som helst form for økonomisk kompensation for en forsinkelse på 26 uger, er for os uforståeligt og skuffende.
Især når forklaringen blot er, at det ‘har været en dyr omgang’ for lavprissmedejern.dk

27 grudnia 2023

Kære Bettina.

Vi er kede af du har denne opfattelse.
Desværre sker der nogen gange fejl. Vi er kun mennesker! Jeg misforstod hvilket design i ønskede første gang og da vi var klar til at montere dette efter de 8 uger som er vores leveringstid, nævnte i at dette ikke var det design i ville have. Jeg kigger i vores mange e-mails vi har sendt frem og tilbage og kan godt se det ikke var dette design i ønskede og sætter straks en produktion igang, det beklager jeg. Jeg siger samtidig at det design i ønskede var enormt spinkelt og at vi blev nød til at lave nogle tests for at sikre at det ikke blev deformt under galvanisering mm.
Det er enormt svært altid at kunne lave det kunden har af tanke inde i hovedet, hvis ikke det rent fysisk ikke kan lade sig gøre uden det bliver deformt mm.

Vi har skrevet om alt dette via e-mail hvor i nævner at i er glade for gelænderne og vores dygtige folk, som jeg fik til at arbejde over d.27/12 så i kunne få jeres gelænder. Så det gør mig ærgelig at du har en anden fortolkning her.

5 Stjerner herfra

5 Stjerner herfra.
Vi har købt 3 trappeværn hos LavsprisSmedejern.
Alt er forløbet som aftalt (og forventet) lige fra tilbudsgivning, opmåling og montering.
Design og tidsplan mv. er også helt som aftalt, så varmeste anbefalinger fra Frederiksberg.
Christina og Jens

5 stycznia 2024

Hej i 2.
Vi er enormt glade for at høre om jeres oplevelse med at handle med os.:-)
Vi prøver altid at gøre vores bedste mht. informering mm. Kom endelig igen næste gang i ønsker noget smedejern.

"Til fremtidige kunder,

"Til fremtidige kunder,

Jeg kan varmt anbefale Lavprissmedejern.dk
Vores oplevelse med dette firma har været enormt professionelt.
Det har været en gennemført god og behagelig oplevelse.
Samtlige medarbejdere har været utroligt venlige og ekstremt kompetente, og de har konsekvent overholdt alle deadlines til perfektion.
Virkelig en pålidelig leverandør hvis man skal og skal have ny port etc!"

Alt det bedste fra Bernstorfflund Alle

19 grudnia 2023

Hej Steen.
Tusinde tak fo de flotte ord🙏 vi håber i bliver glade for vores produkter.
I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår

Good value and service

We had a nice little wrought iron gate and fence made and installed in our garden and we are very happy with the results.
Stefan initially came out to measure up and offer advise, and several weeks later the gates were made and installed.
We would definitely use them again.

14 listopada 2023

Varmeste anbefaling

Vi har været i kontakt med Stefan fra Lavprissmedejern, da vi skulle have smedet en altan til vores hus.
Stefan har været utrolig hjælpsom fra dag 1, og har nu både smedet, leveret og monteret en altan der lever 100% op til vores ønsker. Det er utrolig smukt håndværk. Stefan har i forløbet altid været til at få fat i og har overholdt alle aftaler. Vi giver derfor Stefan og Lavprissmedejern vores varmeste anbefalinger - og vi glæder os nu til at modtage tilbud på gelænder til vores trappe.

15 listopada 2023

Kære Kirstine.

Tak fordi i havde tiltro til os med opgaven🙏 Vi synes selv altanen er blevet ret så pæn og klær jeres fine hus.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte lille havelåge og fik stor service

Bestilte lille havelåge, men fik service som havde jeg købt port til et gods(!) Hurra for de få leverandører som trodser tidens trend og stadig insisterer på simple værdier som rettidighed, kvalitet og højt serviceniveau👍👍👍

29 września 2023

Hej Christian.
Tak for de pæne ord. Vi prøver at være så “tæt” på vores kunder i hele forløbet så det føles trykt og sikkert. Dette gælder om det er en lille ordre eller stor😉

Oceniono na 5 z 5

Vi er utroligt tilfredse med resultatet

Vi er utroligt tilfredse med resultatet fra Lavprissmedejern. Vi bestilte et gelænder til vores hovedtrappe. Stefan kom forbi, tog mål og gav gode råd og vejledning til udseenden og fastgørelse af gelænderet. Han sendte efterfølgende et tilbud. Vi betale 50 % og afventede produktionen. Stefan ankom med gelænderet som aftalt og satte det op, hvorefter vi betalte de sidste 50%. Utroligt flot resultat og løbende god dialog. Stor anbefaling herfra.

1 września 2023

Kære Lilian.
Tusinde tak for de flotte ord. Det vil straks blive sagt videre til vores dygtige smede som er drivkraften i hele vores lille foretagende🙏

Oceniono na 5 z 5

Flot låge i høj kvalitet og til en god pris.

God dialog og service hele vejen igennem købet - og i sidste ende leveret en rigtig flot låge, som vi er meget tilfredse med.

19 lipca 2023

Hej Frederik.

Vi er glade for du valgte os som leverandør og super stolte over din flotte anmeldelse. De rosende ord gør det hele værd🙏

Oceniono na 5 z 5

Har lige fået monteret smedejernshegn…

Har lige fået monteret smedejernshegn samt skydeport i top kvalitet med et fantastisk resultat som modtager mange roser.
En super løsning hvis man ikke vil lukke haven til.
Processen fra bestilling til endelig montering har været absolut i top og kan kun give mine bedste anbefalinger til Stefan og team - Stærkt og super professionelt 💪Dbh

13 kwietnia 2023

Hej Claus.
Tusinde tak for de flotte ord. Det betyder enormt meget for os.

Jeg købte 2 låger, port og hegn

Jeg købte 2 låger, 9 meter smedejern hegn samt en automat port med montering hos Lavprissmedjern.
Jeg kan ikke sige andet end, at jeg har fået den bedste service og oplevelse hos dem både under bestilling processen samt udførelse af arbejdet. Efter godkendelse og bestilling af materialet, opdagede jeg, at jeg skulle have dispensation for opsætning af smedejern hegnet, Stefan var så flink og forstående beholdt han materialet i næsten 3 måneder på sin lager indtil der kom den endelig godkendelse om opsætning af hegnet samt porten og derefter udførte de arbejdet efter mit ønske og på en top professionelle måde, hvor jeg kan ikke være andet end tilfreds og taknemlig ø, så en kæmpe 5 stjerne fra mig til dem👍

28 lutego 2023

Hej Jalal.
Resultatet blev super godt, og du kan læne dig tilbage og nyde en super fed skydeport og smukke hegn.
Tak for ordren.

Oceniono na 5 z 5

Super god og kompetent service

Super god og kompetent service, kvalitet til gode priser, behagelige montører. 5 stjerner herfra

1 marca 2023

Hej Peter.
Tusinde tak. Og tak for tilliden. Det er blevet super godt. Tænker ikke vi kan finde flere steder at montere smedejern lige PT. :-)

Ps. stort tillykke med mesterskabet

Flotte låger.

Vi købte vores første smedejernslåge foråret 21 og den var super flot. Da vi skulle bruge mere smedejern, fandt vi det helt naturligt, at vælge Stefan igen.
Denne gang skulle vi have en smedejernsramme/låge hvor vi selv monterede trælameller. Igen leverede Stefan et flot produkt til Dragør og vi vil til enhver tid benytte firmaet igen. Vores bedste anbefaling herfra.

27 stycznia 2023

Tusinde tak Jannie.
Det betyder meget for os med denne omtale:-)

En glad kunde igen

Igen en super oplevelse! Vi har fået sat mere hegn op fra Stefan og hans folk, og det er super flot og god service. Det er tydeligt at mærke, at medarbejderne sætter det op med stor erfaring og ønske om at det står pænt. Trods at prisen er "lav", går man ikke på kompromis med kvalitet. Vi anbefaler det til alle, der ønsker et smuk hegn til en god pris.

18 grudnia 2022

Hej Stine.
Det er os som takker. Lad os endelig vide hvis i en dag for brug for noget mere.

Fantastisk produkt og service

Vi har fået leveret og monteret 5 meter lang skydeport, havelåge med dørtlf. samt diverse terrasseværn. Fra start til slut har Lavprissmedejern leveret fantastisk service. Alt er leveret til tiden og til aftalt pris. Det er en sjældenhed at møde så kompetente håndværkere. Jeg kan slet ikke anbefale firmaet nok. De får mine varmeste anbefalinger.

20 grudnia 2022

Hej Charlotte.
Jeg vil gerne takke jer for at i viste of tillid og lod os løse opgaven.
Jeg vil også gerne takke jer for at være nogle utrolig skønne mennesker. Jeg håber helt at i en dag starter op på et nyt projekt hvor vi kan være med. (Tænker dog i lige vil nyde det lidt)

Førstevalg ved smedejernslåger

Det kan være svært at finde gode håndværkere nutildags, men står man og ønsker sig en smedejernslåge og en god leverance, også i detaljerne, så er LavprisSmedejern.dk stedet af henvende sig.

Først og fremmest tak for ualmindelig tålmodighed omkring mine mange afklarende spørgsmål, og hurtige svar på alle tidspunkter af døgnet og ugen - Det er virkelig 24/7.

Opsætning af port, finjustering, automatik og tilbehør, samt ikke mindst finish - Alt er bare helt perfekt - Man er ikke i tvivl om, at det er jeres game.

Sjældent har jeg været så tilfreds med noget, og så til en meget fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Skulle nogen få brug for en smedejernslåge, er jeg ikke i tvivl - De varmeste anbefalinger herfra.
Og tak for min bedste kundeoplevelse måske nogensinde.

4 października 2022

Hej Franz.
Det var dog en sød og flot omtale. Tusinde tak skal du have.
Håber i bliver glade for vores produkt.
Skulle der være en anden gang, ringer du blot og jeg tager færgen med det samme:-)

6 meters lang port

Jeg havde købt en 6 meters lang port og den blev sat op forrygende. Alt virkede som det skulle, og jeg var meget importnæret og tilfreds med deres arbejde. Der opstod dog et lille problem med porten med, at den gik over hinanden. Jeg fik så af vide, at jeg skulle skrive en e-mail til dem. Og de kom ca. 2 uger efter e-mailen. Hvilket betragtes meget hurtigt, da de kom fra Ærø til Helsinge.

Jeg takker Stefan og Steven for den bedste service og kan varmt anbefale den til andre som skal få lavet en port.

Mvh. Wahid.

11 października 2022

Odpowiedź od Nordisk Smedejern

Selv tak. Vi gør vores bedste hver dag vi står op for at gøre vores kunder tilfredse.

Kæmpe anbefaling

Virkelig god service af Steven og Stefan. Blev ved med at komme forbi til alt virkede med kamera ved porten.
Gode input til design og mål.

Meget konkurrencedygtig pris.

Mega flot eksklusiv port - selv naboerne er misundelige.

Fif: bestil i god tid.

1 września 2022

Tusinde tak Gitte.
Det kan godt drille lidt engang imellem, men vi giver ikke op:-)
Ha en dejlig sommer.

Virkeligt professionelt arbejde.

Vi har købt en havelåge fra Lavprissmedejern. De kom om Tirsdagen med materialerne. Her målte de efter og vi talte om hvordan lågen skulle sidde (bare for at være helt sikker) Lågen blev sat op om fredagen, imens vi var på arbejde. Den står snore lige. Super flot arbejde. Nu overvejer vi en låge mere på den anden side af huset. Professionelt arbejde til en fornuftig pris.

2 września 2022

Hej Jesper.
Tak for de flotte ord. Det betyder meget for os.
Ha en skøn sommer
Bh. Stefan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej