STYR UNNA! Burde ikke fått en eneste stjerne. Dette er svindel! Fikk tilsendt en kjole som jeg ønsket å returnere. Sendte mail med forespørsel om hvordan jeg skulle returnere varen da det ikke fulgte... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kjøpt bh via Instagram annonse. Kundeservice bra-fikk rask tilbakemelding da jeg må endre leveringsadresse og hadde spørsmål ang lengre enn forventet leveringstid. Jeg ventet nesten 1,5 måned for å få... Zobacz więcej
Grei handel, men man burde fått vedlagt hvor reklamasjon skulle sendes. Jeg sendte den til avsender på pakken i Oslo og det var feil.jeg ville bytte i et nr større sko. Bestilte heller et nytt par sk... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestilte bh
Bestilte bh , for små og mye styr for å returnere , er fremdeles på mail med dem men helt umulig , svarer bare det samme , må returnere til nederland , sier jeg kan få 20 % av summen men er ikke interessert . Kina kvalitet og str , bare juks , styr unna 😡
Dette er et møkka firma dere ALDRI må…
Dette er et møkka firma dere ALDRI må handle hos. Jeg ville returnere en jakke jeg kjøpte som var altfor liten. Måtte betale retur og det er vel greit, foruten at jeg måtte sende den til Nederland. Ikke billig!! Pakken ble sendt, men de hentet den ikke så den ble sendt i retur til meg. Da måtte jeg betale fortollingsgebyr for pakken. Som sagt: IKKE KJØP NOE FRA DENNE BUTIKKEN!!!!!!
Svindel!
Aldri mottatt varen. Blir kreditert hos klarna. Svarer ikke på mail, og får ikke slettet beløpet hos klarna, da luxique mener varen er levert. Bare svindel og håpløst å finne ut av ting.
Helt elendig produkt
Helt elendig produkt, ville returnere, men hørte aldri noe mer fra firma. Skikkelig dårlig, styr unna. Rent tap
Alltid hjelpsomme og positive.
Fra de mottar bestilling til varen er levert, får jeg god service av Nordique Oslo.
Barbara
Svindel!!!
Veldig dårlig kommunikasjon tilfelle du trenger å returnere til Nederland betaler du for det selv og pakken kommer fra Oslo.
Jeg anbefaler ikke og fraråder å kjøpe fra denne butikken.
De er så nær svindel at fy
De er umulige å ha dialog med. Jeg bestilte skjorte str xl og fikk en merket xl, men var ca to nummer mindre enn eu/ us størrelse. Dette er kinesisk og ment for kinastørrelser. Ville bytte, men ikke svar på mail før etter returdato. Da hadde hei sendt det tilbake til ei adresse i Oslo som viste seg feil. I Ifølge endelig kontakt skulle den vært sendt til Nederland. Kan dette være lov? De annonserer med Klarna og pengene tilbake om misfornøyd, men har ikke fått hjelp av Klarna heller når det betyr noe. Kutter ut begge.
Svindlere !!!
Svindlere !!!! Hold dere langt unna denne nettbutikken!!!!!!
Flott produkt SleepWell Ortopedisk…
Flott produkt SleepWell Ortopedisk Avlastningspute. Bra pris og rask levering.
Dårlige produkter med asiatiske…
Dårlige produkter med asiatiske størrelser. Dyrt å levere i retur, må betale det selv. Kommer aldri til å bruke de igjen. Varene var simple og ikke slik bildene viser. Gjelder vinterjakke og sko. Skoene er av plastikk, og jakken mye mindre enn de størrelsene vi er vante med.
Måtte selv betale for retur av vare til Nederland
Måtte selv betale for retur av vare. Greit nok, men varen må returneres til Nederland med sporing. Det koster rundt 500 Nok. Nå har jeg problemer med Klarna da de sier at pakken ikke er mottatt.
Styr unna denne butikken. Dårlige Kinavarer og elendig service
Svindel og bedrag
Er et svindel firma. Returnerer du varer «forsvinner» den og du må likevel betale klarna for varen. Varen må returneres til Nordique sitt lager i Nederland og du må selv betale portoen som er svindyr. Enden på visen er at du sitter igjen med en returnert betalt «forsvunnet» vare. IKKE HANDLE HOS NORDIQUE, er svindel. Er ikke norske engang. Liten info på siden deres om hvor de holder til og ikke noe telefonnummer. Styr unna folkens.
Sport bh
Kjøpte sport BH men 2 av 3 gikk sønder første uken. Dårligt sydd, brøsten havner samla i mitten av bh:n. Og det skaver på ryggen av banden. En veldig billig og dårlig BH. Kommer heller ikke noen nye då jeg reklamert di gamle. Svarer ikke lengre på mail.
STYR UNNA kostet meg 382.- kr å…
STYR UNNA kostet meg 382.- kr å retunere en kjøpt vare som var for liten størrelse, står med liten skrift. Dessuten tok det nesten 1 mnd før varen ankom. 👎🏽👎🏽
Her må man lese retur reglene nøye
Her må man lese retur reglene nøye. Er man ikke fornøyd så er det jo bare å sende tilbake men det er til Nederland som koster et noen hundrelapper. Å er ikke de fornøyd med returen så får man heller ikke penger igjen. Styr langt unna denne forklede Kinasjappa……
Kjøpte feil strl i jakke
Kjøpte feil strl i jakke, så responderte med en meget godt service, slik at jeg fikk rabatt på ny jakke,
STYR UNNA!!!
Bestilte jakke str xl. Den jeg omsider fikk var small, men mrk xl. Kinavare selv om det ser ut som en bestiller fra Oslo. Reklamen sier 100% fornøyd eller pengene tilbake. Bare bløff. En retur må sendes til Nederland med sporing og det dekkes ikke av Nordique Oslo. Dette blir så dyrt at det lønner seg ikke. Tilbud om 20% avslag er det beste en oppnår. Juks og bedrag.
Feil størrelse og dårlig kvalitet
Bestilte en jakke - Vidar i str M. På jakken sto det størrelse xl, men den var mer en small og derfor alt for liten. Prisen for å returnere var nesten like høy som prisen for jakken. Kvaliteten var av billig kina kvalitet. Min anbefaling er å styre langt unna dette firmaet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.