Znalazłem się w trudnei sytuacji…
Znalazłem się w trudnei sytuacji prawnej w Szwecji. Znalazłem Was przez forum prawne. Ostatecznie prawnicy szybko interweniowali i rozwiązali moją sprawę w dwa tygodnie.
Välkommen till NordInterpolLawyers.com — er specialiserade advokatbyrå med fokus på Interpol-ärenden och internationell straffrätt. Vi företräder privatpersoner, företagsledare och entreprenörer som befinner sig i komplexa rättsliga situationer: Interpol Red Notice, utlämningsförfaranden, internationella arresteringsorder och politiskt motiverade åtal. Vårt team består av erfarna Interpol-advokater med djup kunskap om svensk och internationell rätt, samt om INTERPOL:s interna regelverk och CCF:s (Kommissionen för kontroll av Interpols filer) förfaranden. Om du söker en pålitlig Interpol-advokat i Sverige med verklig erfarenhet av gränsöverskridande ärenden — är vi redo att agera omedelbart. Våra huvudsakliga tjänster: Borttagning av Interpol Red Notice — juridiska ansökningar till CCF för radering av uppgifter som strider mot Interpols konstitution Förebyggande åtgärder — skydd innan ett meddelande hinner utfärdas Försvar mot utlämning — representation vid utlämningsförhandlingar i Sverige och internationellt Hantering av Interpol Blue Notice, Green Notice, Yellow Notice och Silver Notice Interpol Diffusion — överklaganden och borttagning av diffusioner Europol-ärenden och ekonomisk brottslighet — white collar crime-försvar Kränkningar av mänskliga rättigheter — processer vid Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna (ECHR) Vi arbetar inte med schablonlösningar. Varje strategi utformas utifrån klientens unika situation, de inblandade ländernas lagstiftning och INTERPOL:s gällande regler för databehandling. Vår prioritet är att skydda er frihet, ert rykte och era affärsintressen — diskret och effektivt. Sverige har varit medlem i Interpol sedan 1923, och svenska myndigheter har full tillgång till Interpols databaser. Det innebär att ett Red Notice eller en diffusion kan leda till frihetsberövande även på svensk mark. Att agera tidigt är avgörande — ju snabbare ni kontaktar en kvalificerad Interpol-advokat i Sverige, desto större är möjligheten att förhindra allvarliga konsekvenser. Om ni behöver en erfaren Interpol-advokatbyrå för att bestrida ett Red Notice, stoppa en utlämning eller skydda era rättigheter i ett internationellt ärende — kontakta oss för en konfidentiell konsultation.
171, Arch. Makariou III Avenue, 4:e våningen, Vanezis Business Center, Limassol, Cypern, 3027, 3027, Limassol, Cypr
Mój partner biznesowy miał problemy z Interpolem w jednym z krajów skandynawskich. Użyliśmy tej strony, aby zrozumieć, jakie mamy opcje. Konsultacja była bardzo szczegółowa; wyjaśnili nam różnicę między różnymi rodzajami wniosków i jak można je zakwestionować. Informacje wstępne były dla nas kluczowe.
Dowiedziałem się, że wydano przeciwko mnie czerwoną notę Interpolu w sfabrykowanej sprawie. To był szok. Prawnicy z tej strony okazali się prawdziwymi specialistami w takich sprawach. Przygotowali wniosek do Komisji ds. Kontroli Akt Interpolu (CCF) i udało im się usunąć moje dane. Znowu mogę swobodnie podróżować.