Nordicprints Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Sklep z plakatami

Napisane przez firmę

Velkommen til NordicPrints, hvor vores passion for kunst møder din vision for et smukt og personligt rum. Vi er ikke blot en plakatbutik; vi er fortalere for at gøre hvert hjem, kontor eller rum til et unikt kunstværk.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

9 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Utroligt lækkert kvalitet og super fin…

Utroligt lækkert kvalitet og super fin kundeservice. Levering var en smule langsomt men det var det hele værd

Odpowiedź od Nordicprints

Tusind tak for din støtte og for den venlige feedback! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fandt vores produkter af høj kvalitet og værdsatte vores kundeservice. Vi beklager eventuelle udfordringer med leveringen, men det betyder meget for os, at du følte, det var det hele værd. Vi sætter pris på din tålmodighed og ser frem til at kunne betjene dig igen med endnu bedre service.

Oceniono na 4 z 5

Fremragende oplevelse

Det perfekte sted til kvalitets plakater og god kundeservice. Jeg giver min varmeste anbefaling til venner og bestiller helt sikkert fra nordicprints.dk igen.

3 grudnia 2023

Odpowiedź od Nordicprints

Det lyder fantastisk at høre, at du havde en fremragende oplevelse med os! Vi er glade for, at vores kvalitetsplakater og kundeservice levede op til dine forventninger. Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen til nordicprints.dk igen ved din næste bestilling!

God oplevelse

Godt tilfreds med købet, fin kvalitet og pris

1 grudnia 2023

Odpowiedź od Nordicprints

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen på dit køb. Vi stræber altid efter at levere den bedste værdi for vores kunder. Skulle du have brug for mere hjælp eller flere produkter, er du altid velkommen til at besøge os igen!

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse med hjemmesiden var, at jeg fandt den super nem at finde rundt i, og posters var af høj kvalitet. Leveringstiden var også hurtig, og kundeservicen var venlig og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale hjemmesiden til alle, der leder efter et pålideligt sted at finde posters. 5 stjerner fra mig:)

Odpowiedź od Nordicprints

Det lyder som en fantastisk oplevelse! Tak for at dele dine rosende ord om vores hjemmeside, produkternes kvalitet, hurtige levering og venlige kundeservice. Vi er beærede over din anbefaling og er glade for, at du har haft en femstjernet oplevelse hos os. Hvis du nogensinde har brug for flere posters eller hjælp, er vi her for at sikre, at din oplevelse fortsætter med at være enestående!

Super kvalitet

Jeg købte et par plakater. Super god kvalitet, dog lidt tid med leveringen. Alt i alt er jeg yderst tilfreds.

Odpowiedź od Nordicprints

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den super gode kvalitet af vores plakater. Vi beklager forsinkelsen i leveringen, det er vigtigt for os at forbedre alle aspekter af vores service. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil arbejde på at gøre din næste oplevelse endnu bedre. Hvis du har brug for mere af vores produkter, er du altid velkommen til at besøge os igen!

Bestilte to plakater

Bestilte to plakater. Super god og overskuelig hjemmeside. Hertil hurtig levering. Plakaterne er også i super god kvalitet!

Odpowiedź od Nordicprints

Det er fantastisk at høre, at din oplevelse med os var så positiv! Vi er glade for, at du fandt vores hjemmeside brugervenlig og overskuelig, samt at leveringen var hurtig. Endnu bedre er det, at plakaterne levede op til dine forventninger med deres super gode kvalitet. Tak for din tillid til os, og skulle du få brug for flere plakater eller hjælp, er du mere end velkommen til at vende tilbage!

Topklasse

Topklasse

Alt som det skulle være. Ligeledes god vejledning.
Tak!

Odpowiedź od Nordicprints

Fantastisk at høre, at din oplevelse var topklasse! Vi er glade for, at alt levede op til dine forventninger, og at vores vejledning var til gavn for dig. Tak for dine rosende ord, og hvis der er mere, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os!

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet med hurtig levering

Jeg bestilte 3 plakater til fødselsdagsgave, hold da op hvor er jeg positivt overrasket over kvaliteten.

29 listopada 2023

Odpowiedź od Nordicprints

Det er fantastisk at høre, at plakaterne levede op til dine forventninger! Vi er glade for, at du blev positivt overrasket over kvaliteten. Håber fødselsdagsmodtageren også elskede dem! Hvis du nogensinde har brug for flere plakater eller hjælp, er vi her for at sikre, at din oplevelse forbliver fremragende!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk udvalg og imponerende…

Fantastisk udvalg og imponerende kvalitet af plakater hos Nordic Prints. En fantastisk oplevelse med enestående kundeservice:)

29 listopada 2023

Odpowiedź od Nordicprints

Det lyder som en vidunderlig oplevelse! Tak for de rosende ord om vores udvalg og plakaternes kvalitet. Vi er glade for, at du nød oplevelsen hos Nordic Prints, og det betyder meget, at vores kundeservice var enestående for dig! Skulle du få brug for mere af vores fantastiske udvalg eller yderligere assistance, er du altid velkommen til at vende tilbage. Tak for din støtte!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej