Nordic Poster Collective Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Absolutely stay away from this company you WILL LOOSE your well earned money go to the nearest drain and throw it away because that's what you will be doing so save yourself the time!

Oceniono na 1 z 5

Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Toppen!

Har köpt produkter vid två tillfällen! Helnöjd med service och produkter!👍

19 stycznia 2018

Hej Susanne,
vad roligt att höra att du är så nöjd, tack för dina snälla ord!

Ha en underbar dag!

Oceniono na 5 z 5

Nordic Poster Collective är *bättre* än …

Nordic Poster Collective är *bättre* än 5 stjärnor. Supersnabba, supertrevliga och supersmidiga. Jag råkade beställa fel storlek på affischen och det hanterade de på absolut bästa sätt!

9 stycznia 2018

Odpowiedź od Nordic Poster Collective

Åh, tack snälla Peter, vad gulligt av dig!
Självklart försöker vi hjälpa till på det sätt vi kan, och jag är glad att det löste sig snabbt och enkelt för dig.

/Maria

Oceniono na 5 z 5

Super bra kvalité och service

Super bra kvalité och service! Snabb leverans! Toppen nöjd!

4 stycznia 2018

Hej Veronica,
det var verkligen roligt att höra - tack snälla för ditt fina betyg!

God fortsättning på 2018!

Topp!

Bra pris, snabb leverans, snygga produkter.

27 listopada 2017

Hej Sara,
vad roligt att du gillar leveransen, tack för dina fina ord!

Oceniono na 5 z 5

Varan trasig när den kom men allt löst

Varan trasig när den kom. Enbart packad i ett bubbelplast kuvert. Mailat 2 gånger men ej fått något svar.
Det tog någon dag innan mailsvar. Men när jag väl fick svar så löste dem det bra. Jag fick en helt ny skärbräda mycket bättre packad och hel 😀

10 września 2017

Hej Therese!
Tack för din feedback, vi tycker det är himla tråkigt att din vara gick sönder under postgång och vi håller på att löser detta med formgivaren. Vi återkommer till dig under dagen idag.

Toppen:)Jag

Jag beställde ifrån flera olika konstnärer och därav skulle det kunna tagit lite längre tid, men det gick jätte bra!

2 września 2017
Oceniono na 5 z 5

Enkelt och snabba leveranser samt …

Enkelt och snabba leveranser samt felfria varor

29 sierpnia 2017

Hej Maria!
Tusen tack för ditt fina omdöme. :)

Oceniono na 5 z 5

Jag fick snabbt svar när jag mejlade …

Jag fick snabbt svar när jag mejlade och dessutom utomordentlig hjälp. Behövde få ett smycke snabbt till en födelsedag och nordic design collective levererade snabbt och effektivt.

25 sierpnia 2017

Hej Minna!
Tack för dina fina ord. :)

Toppen

Allting fungerade utmärkt!

23 sierpnia 2017

Hej Jannice!
Vad roligt att du är nöjd med dina produkter. :)

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Allt var positivt.

20 sierpnia 2017

Hej Malin!
Tack för dina fina ord. :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej