Nordic Poster Collective Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Absolutely stay away from this company you WILL LOOSE your well earned money go to the nearest drain and throw it away because that's what you will be doing so save yourself the time!

Oceniono na 1 z 5

Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Lite ful ram men motivet var superfint…

Lite ful ram men motivet var superfint 💕

1 sierpnia 2019

Hej Josefin,
tack för din feedback, blir så glad över att du gillade motivet! Men tråkigt att du inte var nöjd med ramen. Om den blivit skadad, kontakta oss gärna på info@nordicpostercollective.se så kan vi se hur vi kan lösa det.

inga problem alls

inga problem alls, bra leverans och mycket nöjd.

24 lipca 2019

Hej Hanna,
det gör mig väldigt glad att höra, tack för ditt fina betyg på oss!

Ha det gott!

Oceniono na 4 z 5

Bra information efter att köpet…

Bra information efter att köpet gemoförts. Det var därför lätt att veta när leveransen skulle ske.

23 lipca 2019

Hej Tony,
det var roligt att höra - tack för din feedback!

Ha en fin dag,

Oceniono na 3 z 5

Varan var skadad i frakten

Varan var skadad i frakten. Kontaktade NordicPosterCollective omgående men har ännu inte fått svar.

20 lipca 2019

Hej Malin,
jag ber om ursäkt för sent svar, det har blivit lite längre svarstider nu i semestertider. Men jag har svarat dig, så att vi kan lösa problemet med skadan.

Så snygg akvarell

Snabb leverans. Trevligt bemötande. Det viktigaste...Så fina akvarell ❤

16 lipca 2019

Hej Monica,
ja det är ju verkligen det viktigaste! :)
Vad roligt att höra att du är nöjd med både akvarell, och köpet hos oss - tack för ditt fina betyg!

Oceniono na 5 z 5

Alltid samma höga kvalitet!

Alltid samma höga kvalitet!
Levererar alltid av klass och aldrig problem med leveransen. Perfekt!

14 lipca 2019

Hej Kent,
tack snälla du för din fina kommentar - den värmer verkligen!

Oceniono na 5 z 5

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans! Postern med tillhörande ram motsvarande mina förväntningar. Skulle absolut kunna beställa här igen!

8 lipca 2019

Hej Sophie,
vad glad jag blir - tack snälla du! Och du är så klart varmt välkommen tillbaka när som helst! :)

Ha det gott!

Snabb service!

24 czerwca 2019

Hej Lisa,
tack för ditt fina betyg, det värmer!

Oceniono na 1 z 5

Varan jag fick var skadad

Varan jag fick var skadad. Och jag har inte fått något svar av er!!!

21 czerwca 2019

Hej Anders,
jag är så ledsen att höra att din leverans blev skadad och jag beklagar att vårt svar har dröjt något pga semestertider. Jag har svarat dig via mejl nu, och hoppas att vi kan hitta en bra lösning på detta inom kort.

Oceniono na 3 z 5

Poster jättefin kunde kanske vara lite…

Poster jättefin kunde kanske vara lite svartare text (tjockare) hoppas ni förstår vad jag menar

Ullabritt

18 czerwca 2019

Hej Ullabritt,
tack för din feedback, jag förstår precis vad du menar. Jag har tittat på din beställning och på den poster du har beställt har formgivaren valt att trycka färgen i en mörkt grå ton (dvs inte svart). Om man förväntar sig att texten ska vara svart förstår jag att den kan upplevas som blek och svag, men det är alltså formgivarens val att göra den lite ljusare. Jag hoppas att den ändå blir användbar i ditt kök!

Om jag kan hjälpa till på något mer sätt är du alltid välkommen att kontakta oss på info@nordicpostercollective.se.

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst! Svarade snabbt på mail och löste mitt problem.

1 czerwca 2019

Hej Fabian,
vad glad jag blir - tack! Vi försöker alltid lösa problemen så gott vi kan.

Fin bild på kvalitetspapper

Fin bild på kvalitetspapper. Snabb leverans.

16 maja 2019

Hej Therese,
tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss!

Oceniono na 4 z 5

Trycket är inte helt knivskarpt.

13 maja 2019

Hej Dan,
tack för din feedback, vad trist att höra att du inte var helt nöjd med kvaliteten på trycket. Utan att veta exakt vilket motiv du har köpt så kan det finnas flera orsaker, som vilken teknik som används för att ta fram motivet, upplösning vid scanning, medvetna effekter osv. Jag hoppas att det är något som inte stör alltför mycket, om det skulle vara så får du höra av dig till oss på info@nordicpostercollective.se så får vi hitta en lösning för dig.

Grymt

Bra grejer...

11 maja 2019

Tack Robert,
det var kul att höra, tack för din fina feedback!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej