Nordicore Recenzje 12

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

God pris hvorfor 4*

God pris hvorfor 4*
Dårlig information ift. levering af ordre

Bestilte 2x justerbare håndvægte- de virker ubeklageligt, men synes ikke de ser nye ud. Der er lidt ridser hist og her som efter min mening ligner forbrugs-spor, men til den pris så kan det accepteres

8 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Hej Frederik,

Tak for din anmendelse.

Vi er glade for at høre, at du overordnet er tilfreds med din ordre 🙌

Du beskriver, at der er lidt ridser på dine håndvægte, som der selvfølgelig ikke skal være. Send os meget gerne en mail med billeder af ridserne, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning på det.

Mvh,

Oceniono na 1 z 5

Kun en del af min bestilling er kommet

Kun en del af min bestilling er kommet, har bestilt et multigym til den 16/3, har kun fået to stænger for 3799 dkr, kommer resten?

22 marca 2026

Hej Johan,

Vi beklager, at din ordre blev leveret i flere dele. Vi var i dialog med fragtfirmaet, og resten af din bestilling blev leveret nogle dage efter de første stænger.

Vi håber, at du nu har modtaget det hele og bliver glad for dit træningsudstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Mvh,

Oceniono na 5 z 5

Mit bedste køb

Efter noget usikkerhed omkring leveringen fik jeg mine 24 kg håndvægte - og det er noget af det bedste jeg nogensinde har købt.
De er geniale, de fylder minimalt, og de er meget billige i forhold til alle de håndvægte de erstatter.
Jeg har ikke mulighed for at bruge stativet til håndvægtene, men jeg vil klart anbefale det, selv om det er relativt dyrt.

28 lutego 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Beskidt udstyr når det ankommer

Beskidt udstyr når det ankommer, manglede bolte til samling, samt elendig vejledning til montage

10 lutego 2026

Hej Mikkel,

Vi beklager, hvis du har oplevet, at udstyret ikke levede op til dine forventninger ved modtagelsen. Den cementrest, du nævner på en af vægtskiverne, kan i enkelte tilfælde forekomme som en del af produktionsprocessen. Dette har vi tidligere forklaret og tilbudt flere løsninger på, men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig.

Hvad angår manglende bolte og udfordringer med samlevejledningen, har vi ikke tidligere modtaget henvendelse om dette. Skulle der mangle dele, eller hvis vejledningen har været uklar, hjælper vi naturligvis gerne med både fremsendelse af manglende dele og vejledning til samlingen.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning og sikre, at du får fuldt udbytte af dit køb.

Oceniono na 2 z 5

De har en elendig kundeservice

Elendig kundeservice har prøvet at ringe flere gange men det er umuligt at komme igennem

10 lipca 2025

Hej Michael,

Vi er desværre i øjeblikket ramt af tekniske problemer med vores telefonlinje, og arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

Som tidligere nævnt i vores besked til dig, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail eller livechat, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at assistere dig hurtigst muligt ad den vej.

Tak for din forståelse - og undskyld den ulejlighed, det har medført.

Oceniono na 2 z 5

Svær kommunikation

Svær kommunikation
God ro maskine !!
men hold jer væk fra tilbehør dårligere kvalitet end Temu så ikke pengene værd
Hurtig levering men stort hul i kassen heldigvis uden skade på maskinen

10 lipca 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse - det glæder os, at du er tilfreds med selve romaskinen!

Vi beklager meget, at tilbehøret ikke levede op til dine forventninger. Det tager vi til efterretning, og vi arbejder allerede på at forbedre klortabletterne, så de fremover har et lavere indhold af løst pulver.

Angående kommunikationen er det ærgerligt, hvis du har oplevet det som besværligt - vi har svaret på dine henvendelser inden for 24 timer og gjorde vores bedste for at finde en hurtig løsning, bl.a. ved at sende dig ekstra tilbehør uden beregning.

Tak igen for din feedback - den hjælper os med at blive bedre!

Med venlig hilsen,
NordiCore.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej