Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Mycket snabb leverans. Jag är själv erfaren inom hampan. Sett över och provat många aktörer på marknaden. Nordic Med can sätter jag på plats nr 1. Toppkvalitet på deras produkter. Jag ger alla r... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sveriges äldsta aktiva varumärke i branschen, service av världsklass, labbtestade produkter med tillverkning i Sverige. Alla våra produkter är 100% lagliga att inneha samt bruka. Vi är godkänd av Miljösamverkan Skaraborg att sälja vår hampa både som kosttillskott och livsmedel. Tillverkningen i Falköping är Livsmedelsgodkänd och inspekteras årligen av en miljökontrollant.
Dane kontaktowe
Eriksgatan 4, 52135, Falköping, Szwecja
- 0703319962
- kontakt@nordicmedcan.se
- nordicmedcan.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra service, Bra produkter
Bra service, bra produkter till förvånasvärda priset. Wow 🙏
En riktigt god butik med schyssta…
En riktigt god butik med schyssta priser och varor. Jag är en mycket nöjd som kund hos Nordic MedCan! MVH Willie
De säljer olagliga preparat
De säljer sig vad de påstår sig vara muscimol gummies. Men det är det inte plus att jag kände en kemisk smak och vart helt av banan. Inte muscimol för har ätit äkta muscimol i samma dos. Och av deras fick man enorma pupiller vilket man bara får från lsd eller psylisybin. Var defenitivt inte muscimol
Sen ägarbytet säljs bara en massa skräp…
Sen ägarbytet säljs bara en massa skräp där. Noll återkoppling från kundtjänst också både via mejl och chat. Synd. Det var ett bra företag förr.
Nya ägare - sämre butik
Nya ägarna verkar vara ute efter att köra butiken i botten. Innan var detta en fantastisk butik med grym personal, men nu är det bara skabbiga THCA produkter. Sjukt besviken faktiskt.
Snabb leverans och fick med massa mer…
Snabb leverans och fick med massa mer än vad jag hade beställt.
Super nöjd och rekommenderar starkt!
Mycket trevlig kundtjänst som är…
Mycket trevlig kundtjänst som är oerhört kunniga . Jag har handlat Buds vid några tillfällen och de fortsätter överraska.
Diskret paketering som skickades på direkten. Leverans på ett par dagar. Utöver min order så fick jag med lite smått och gott vilket alltid uppskattas. :)
Varan jag mottog var av hög kvalitet, det luktade och smakade fantastiskt härligt. Extra trevligt att det ingick en fuktregulator i påsen vilket gör att budsen håller sig fräsch längre.
Det här är en butik för dig som gillar det lilla extra. Det kanske inte är det billigaste, men det vägs upp av den höga kvaliteten och kunniga personalen.
Extrem bra service och kundtjänst!
Extrem bra service och kundtjänst!
Jag är alltid nöjd hur snabbt deras service är och hur bra de är när det kommer till att lösa kundernas problem. Jag är rekommenderar starkt NordicMedCan!
Väldigt fint packat paket
Väldigt fint packat paket. Paketet kom dagen efter jag beställde, super snabb leverans. Därtill så blev jag glatt överraskad över att också få fina stickers, godis och varuprov. Kommer rekommendera och beställa härifrån igen i framtiden. 💚
Nordic Med Can på första plats
Mycket snabb leverans.
Nordic Med can sätter jag på plats nr 1.
Toppkvalitet på deras produkter.
Jag ger alla rekommendationer att handla från Nordic Med Can.
Kunden i fokus
Jag har varit kund hos Nordicmedcan i flera år och det har alltid fungerat perfekt. Ett företag där kunden verkligen är i fokus, vilket känns. CBD-produkterna är dem bästa i landet och har ett fint urval av vapes. Det enda som saknas idag är thca produkter. En butik man kan lita på enligt mina erfarenheter. ❤️

Bästa företaget!
Med Can har bra produkter, supersnabb leverans som är bra och diskret förpackat med gratis smakprover, och en personlig approach. Kan inte rekommendera detta företag nog! För er som undrar om produkterna fungerar, kan jag gå i god för "Hero - High Life" som är det absolut bästa jag provat!
Testade deras godis/ svamp alltså wow…
Testade deras godis/ svamp alltså wow wow wow tack väldigt nöjd !!!!
Tar inte sitt ANSVAR
Säljer HERO's vapes och säger själva på sin hemsida :
"– Marknadens bästa analyser från University of Chemistry and Technology i Prag."
Detta är en lögn rakt i ansiktet på oss alla. Labrapporterna är förfalskade. Jag kontaktade kundtjänst och de svarade bara med skrattande gubbar sen bannade och stängde ner chatten.
För folk som inte vet så ska THC-H och THC-JD's labrapporter vara utfärdade på exakt samma dag och samma klockslag men kolla bara på skillanderna mellan de och inte bara de stora skillnaderna som att det är mellanslag mitt i texten och skillnad med mellanrum mellan ikoner och texterna etc men både dessa rapporter saknar digitala signeringens vattenmärke, + vi som community har redan kontaktat proffesorn som står som den som digital signerat dessa rapporter och han bekräftar lika väl som vi redan visste att dessa är fake.
NORDICMEDCAN vill inte ta sitt ansvar att sälja produkter med riktiga tester utfärdade. De har B2B erbjudande för HERO vapes mm men kan inte själva kolla så att labrapporterna är legit dvs fråga universitetet själva + helt ärligt om man ska göra business med cannabinoider får man själv skicka in på analys för att dubbelkolla så att det stämmer överens med leverantörens rapporter i detta fall HERO.

Rekommenderas varmt!
Handlat flera gånger av NordicMedCan och det har alltid fungerat perfekt. Fantastiska produkter med personal som vet vad dom pratar om. Rekommenderas varmt!

Recension från Cannabis Connoisseurs
Jag går verkligen i god för NordicMedCan. Efter att ha testat många olika CBD företag så har jag kommit fram till att NordicMedCan enligt mig är de bästa och ärligaste inom hampa marknaden. Det är mycket hög kvalité på alla deras produkter. Deras CBD buds är att rekommendera då alla sorter utmärker sig väldigt fint i både utseende, doft, smak och effekt. De säljer även pennor, isolat, kapslar mm som jag verkligen kan rekommendera för den som vill lyxa till sin vardag lite extra. De har även väldigt snabb leverans och framförallt så är både Aydin och Sofia två mycket trevliga, kunniga och hjälpsamma människor som man kan känna sig trygg med att rådfråga. NordicMedCan bryr sig verkligen om sina kunder och är ett företag som man verkligen kan lita på!
Mvh Cannabis Connoisseurs
Samvetslösa och omoraliska
Brukade vara ett schysst ställe med schyssta produkter.
Nu för tiden verkar det dock som att man tjänar bättre pengar på att sälja spice/rc-grejer och få dem att framstå som helt ofarliga när man egentligen inte har någon aning om eventuella biverkningar eller vad för farliga tungmetaller som är kvar från tillverkningen.
Håll er borta, alternativt köp endast deras riktiga hampaprodukter. Men det finns andra seriösa aktörer på marknaden som man borde söka sig till.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.