Gjorde en hårtransplantation på Göteborgs kliniken, för ett år sedan, Dom gjorde ett riktigt dåligt jobb dom gjorde hårlinjen helt ojämn och för högt upp än vad som ritades ut, fick kämpa mig för at... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Varit hos kliniken och utfört två hårtransplantationer och flera PPR-behandlingar, sedan första kontakt hösten 2022. Väldigt nöjd med resultatet! Vårdpersonalen och reception har alltid varit väld... Zobacz więcej
Efter 3 prp-behandlingar hos Nordic Hair i Stockholm är mitt hår lite tjockare och mycket friskare. Jag tappar fortfarande en del hår men det har bromsat upp rejält och det hår som växer ut är stark... Zobacz więcej
Jag gjorde en hårtransplantation för 2v sedan och sen enda smärtan jag upplevde var själva bedövningen. Inget mer varken under ingreppet eller efteråt! Jag är väldigt nöjd såhär långt och känner mig h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Since 2006, Nordic Hair Clinic is a specialized clinic on treatments for hair loss and hair issues. We are today, thanks to several years of experience and constant development, Sweden’s top leading clinic that’s offering PRP (Platelet Rich Plasma) treatments as well as hair transplants to remedy hair loss.
Dane kontaktowe
Szwecja
- nordichair.com
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Bästa servicen på Nordic Hair
Otroligt nöjd med Nordic Hair! Bästa bemötandet från all personal som alltid är tillmötesgående, ärlig och framförallt superproffsiga. Har gjort PRP behandlingar och kan inte rekommendera denna klinik nog!
Utmärkt
Utmärkt - inga förbehåll alls, jag rekommenderar verkligen detta företag.
Femma till Nordic Hair
Jag delar enbart ut “femmor” till Nordic Hair då jag på alla fronter är mycket nöjd. Nöjd med bemötandet, nöjd med ingreppet och nöjd med resultatet.
”Noll” smärta och effektiv och profesionell personal. Ett par timmar efter tre tusen hårsäckars permanenta flytt från mitt bakhuvudet och till min hjässa var jag ute och promenerade på stan.
Eftervården är mycket enkel. Det gäller bara att hålla sig ren och använda sunt förnuft.
Hur resultatet blir på lång sikt kan jag inte sia om men jag tror att jag kommer att vara mycket nöjd.
Getting my hair back!
I started to loose hair about 2 years ago, my hair became really thin, especially around my face. But since I started with my PRP-treatment about 9 months ago, a lot of my hair is starting to grow back! In my fringe, the most troubled area, I have a really good regrowth, and I’m so thankful for this! I’ve had 4 treatments and the result is so much better then I could imagine!
PRP behandlingar
Fantastisk klinik med underbar personal som verkligen gör allt och lite till.
Ett varmt och professionellt bemötande före, under och efter mina behandlingar. Jag skulle kunna stanna för evigt, men "tyvärr" så har mina problem med håret löst sig alldeles utmärkt.
Fräsch, modern och proffsig klinik - ett för mig tryggt val som jag skulle göra hundra gånger om. Tusen tack för all hjälp, ni är världsklass!
Nordic Hair clinic kan jag varmt…
Nordic Hair clinic kan jag varmt rekommendera!
Det började med att jag fick ställa alla mina frågor på kliniken.
Dom lyssnade och svarade på alla mina funderingar utan att stressa.
Själva operationen var proffsigt utfört av duktiga läkare.
Efter operation har jag haft en fantastiks follow up och resultatet av min transplantation är magisk.
jag är super nöjd!!!
Tack Nordic Hair Clinic!!!
PRP behandling
Jag gjorde en PRP behandling på ansiktet för några månader sedan, en behandling som gav min hud ny lyster så väldigt nöjd med allt från bemötandet till resultatet.
Tyckte även att själva metoden och proceduren är väldigt spännande så en sådan jag definitivt kommer att göra om.
Otroligt professionell personal
Otroligt professionell personal, klinken känns super proffsig och är jättenöjd med resultatet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om man någon gång i livet funderar på…
Om man någon gång i livet funderar på en hårtransplation så rekomenderar jag starkt Nordic Hair Clinic. Gjorde min transplation i Stockholm och skall snart göra min andra och är helnöjd med allt.
Proffsig inställning och man känner sig väl omhändertagen.
Proffs på hårtransplantion
Trevlig och kunnig personal som hjälpte mig att få håret tillbaka. Resultatet vart fantastiskt lyckat
så jag kan varmt rekommendra detta företag och en tripp till Istanbul.
Micke
Supernöjd med allt!
It was amazing doing treatments at…
It was amazing doing treatments at Nordic hair clinic. Really, I appreciate your hospitality and your warm welcome to your clients.
I really was amazed by my results and it makes me feel grateful and confident.
All in all, everything was great in the clinic.
I got really good results with my…
I got really good results with my PRP-treatment! I can rekomend them!
PRP on scalp
after the first treatment my hair stopped falling out. I was expecting that PRP would slow it down, but it was more than I expected. today I had the second treatment, one more is ahead of me. I am thankful to the kind staff and hopefully, after some months, my hair will start growing back.
Kan bara säga bra saker om Nordic hair
Kan bara säga bra saker om Nordic hair, kan varmt rekomendera, otroligt bra bemötandet och profesionelt personal.
Väldigt nöjd med resultatet.
Ett fint atmosfär med jätte duktiga…
Ett fint atmosfär med jätte duktiga personal. Jag är jätte nöjd med hårtransplantaion och PRP.
Rekommenderas varmt
I våras fick jag plötsligt en kal fläck på huvudet, ungefär lika stor som en femkrona, s.k. alopecia areata. Den har helt försvunnit efter tre behandlingar på Nordic Hair Clinic. Redan efter första behandlingen började hårstrån växa mitt i fläcken igen. Vid tredje besöket gick det bara att hitta området pga. att håret var kortare där.
Trots att det självklart är resultatet som är viktigast måste jag säga att jag alltid blev väldigt trevligt och professionellt bemött av alla på kliniken. Det var skönt avslappnad stämning i receptionen och behandlingspersonalen var mycket inkännande och pausade då och då så jag tyckte inte att jag behövde någon bedövning.
Måste säga att själva personalen är underbara och sjukt grymma!
Måste säga att själva personalen är grymt snälla och sköna. Många runt om mig tycker att mina ärr i ansiktet har försvunnit och huden ser bättre ut. Jag är sjukt nöjd och jag ångrar inte en sekund av detta valet jag gjorde och gjorde mina behandlingar! Tack för allt!
Super service!
Besöken hos Nordic Hair Clinic har varit riktigt bra och trevliga. Gjorde en behandling utan bedövning och det var en mardröm för alla känsliga som mig! Men annars var det super bra, rekommenderar detta till alla som vill ha förbättring på sin skägg/hårväxt!
Eftersom jag valde att göra detta pga…
Eftersom jag valde att göra detta pga hårbotten inflammation, Så hade jag inga jättestora förväntningar (Eftersom det är rätt svårt att behandla enligt läkare) men att prp skulle kunna hjälpa till i det långa loppet!
nu 3 månader in känns det som en förbättring (med tanke på hur det var innan).
Men finns tyvärr vissa dagar då det kliar och sticker (inte lika extremt) men håller tummarna på att det kommer sluta helt och bli bättre med tiden! Känns även som att håret blivit lite tjockare på vissa områden och är jätte nöjd med er service och välkomnande miljö! :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.