ALT klappede , og trods det lidt svingende vejr, havde vi den bedste tur. Hytten / huset tog pusten fra os alle , og stemningen på Woodlands var fantastisk. Allerede før afgang fra Danmark , og ved v... Zobacz więcej
Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... Zobacz więcej
Har netop booket en golftur til 6 gutter fra min hjemmebaneklub, og vi ville gerne prøve en tur til Tyskland. Det blev Treudelberg Resort Hamburg i Tyskland med hjælp fra Frederik hos Nordic Golfers.... Zobacz więcej
En fantastisk golftur til Titanic de Lux, Belek. Alt gikk på skinner, takket være Nordic Golfers og Mads Hermansen. Utrolig god oppfølging og service. Og hotellet, servicen der, maten, drikken, golfba... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Team NordicGolfers.com hjælper dig med de bedste priser og teetider og som seriøs udbyder er vi naturligvis medlem af REJSEGARANTIFONDEN REG: 3356. NordicGolfers.com er Nordens største golfsite med over 700 golfbaner, hoteller og resorts fra over 30 lande. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +21.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007
Kirsten Kimers Vej 20, 2300, København, Dania
- +45 2441 2240
- service@nordicgolfers.com
- nordicgolfers.com
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det hele spillede bare fra start til slut.
Det hele spillede bare fra start til slut. Selvom vi var lidt sent ude med at få booket, var der fuldstændig styr på det hele. Vi blev hjulpet af Frederik, som trygt og sikkert guidede os igennem processen. Super god oplevelse – kan klart anbefales!

Anbefaler nordicgolfers
Vi er tre kompiser som har fått hjelp av Mads til å planlegge golftur til Malaga, og vi er veldig fornøyd med hjelpen vi har fått. Hele prosessen har vært smooth og Mads har vært veldig behjelpelig hele veien.
Anbefales 100% og takk for fantastisk hjelp!

Odpowiedź od NordicGolfers
Snabb och bra kontakt via telefon med…
Snabb och bra kontakt via telefon med Mads Hermansen

Odpowiedź od NordicGolfers
Super god dialog med Mads Skole omkring…
Super god dialog med Mads Skole omkring ophold. Lever i den grad op til forventningerne. Hurtig, kompetent og konkurrencedygtig.

Stor ros til Malthe fra NordicGolfers
NordicGolfers og ikke mindst Malthe får de varmeste anbefaling herfra, fem stjerner er ikke nok. Er netop kommet hjem fra en fantastisk golfferie i Belek hvor alt klappede 100%. Super service ved bestilling fra Malthe, gode anbefalinger der til fulde blev opfyldt. Deres samarbejdspartner i Tyrkiet skal også have store roser, alt var der styr på.
Der er allerede igen bestilt en tur til Belek med hjælpe fra Malthe.
Fremover vil det helt sikkert være NordicGolfers og Malthe der kontaktes når turen skal bestilles

Odpowiedź od NordicGolfers
Nicholas gjorde igjen en formidabel…
Nicholas gjorde igjen en formidabel jobb, fant akkurat den turen vi var ute etter. Selskap man kan stole på!

Odpowiedź od NordicGolfers
Bestilte et golf opphold gjennom Nordic…
Bestilte et golf opphold gjennom Nordic golf. Rask tilbake melding og god oppfølging vedrørende mine ønsker om golf ferie.

Odpowiedź od NordicGolfers
Fed oplevelse at booke gennem Nordic
Fed oplevelse at booke gennem Nordic Golfers.
Nicholas lagde en plan for os og bestilte alt hvad vi skulle bruge. Der var ingen slinger i valsen og alt spillede 100%.
Kommer helt sikkert til at skrive til Nicholas næste gang jeg skal på golftur med drengene.

Jag fick hjälp av Mads Hermansen
Jag fick hjälp av Mads Hermansen. Han var mycket hjälpsam och trevlig och hjälpte oss att jämföra olika golf destinationer utan några problem eller huvudvärk! Vi hittade tillslut rätt destination för oss och ska dit i sommar!

Odpowiedź od NordicGolfers
Mads gjorde ett otroligt bra jobb
Mads gjorde ett otroligt bra jobb! Lätt att prata med härlig och förståelig. Grymt!

Kan absolutt anbefales!
Benyttet meg av Nordicgolfers og Frederik Madsen til den årlige golfturen. Alt gikk meget ryddig for seg! Prisen var god og Frederik var super hyggelig og proff!
Kan absolutt anbefales.

Vi er 9 på tur i Spanien
Vi er 9 på tur i Spanien. Og fra ankomst lufthavn til hotel og lovet buggies på golfbaner er intet klappet.
Malthe er er fantast som lover alt og intet kan holde / levere.
Så et godt råd til andre. Find en seriøs udbyder af golf rejser. Nordic Golfers kan på ingen måder levere lovet.
Ona 5 stjerner hotel er også en overdrivelse af dimensioner.
Har boet på bedre kroer i Danmark.
Ærgerligt at få sådan en oplevelse og Malthe ikke er i nærheden af at holde hvad der er aftalt. Alt haves på skrift og det vil naturligvis få et efterspil.
Man giver ikke 100000kr for at blive snydt så vandet driver.
Nordic Golfers skam jer.
Mvh
Morten Chemnitz

Odpowiedź od NordicGolfers
Takk til Nicholas for god hjelp
Meget god oppfølgning fra Nicholas fra start til slutt. Hjalp oss med å sette opp ulike pakker. Vil anbefale å ikke spare på noen få lapper med å booke golf, hotell, fly og transport hver for seg. Dette blir som regelt dyrere til slutt enn en god pakke fra nordicgolfers, da slipper du å tenke på uforutsette utgifter. Vi var 1 uke på sueno deluxe og spilte pines, dunes, Carya og Nobilis. Carya bør oppleves med nattgolf dersom dere er i Tyrkia.

Odpowiedź od NordicGolfers
Skal du på golftur i det spanske så kan…
Skal du på golftur i det spanske så kan jeg varmt anbefale Nordic golfers og Jess. Der ydes en enestående og individuel service i forhold til at skræddersy din golfferie, så den passer lige til jer. Yderst professionelt hele vejen.

Odpowiedź od NordicGolfers
Perfekt tilpasning af standard tilbud
NordicGolfers konsulent Mads Skole fik tilpasset deres standard tilbud, så det præcist passes til vores behov, og det eneste vi selv skulle gøre var at sige ja

Kompetent service
Fik hurtig, seriøs og kompetent service af Mads Skole. Venlig og imødekommende i telefonen.

Thank you Mads!
Great service which is the most important thing when booking a trip. Willingness to adapt and listen to what we wanted from the trip. And a great person behind the steering wheel. Thank you Nordic Golfers and Mads Hermansen

Odpowiedź od NordicGolfers
Fantastisk glad og dejlig service !
Malthe er fantastisk og selvom vi ikke er taget derned endnu, så er planlægningen 100% i top!

Odpowiedź od NordicGolfers
Malthe Nielsen ved Nordic golfers leverer som alltid!
Malthe Nielsen ved Nordic golfers er alltid på tilbudssiden.
Gir hurtig tilbakemelding, følger godt opp og kommer med gode løsninger.
Vi ser frem til enda en bra tur med Nordic Golfers!
Mads skole
Mads skole gav mig den bedste service. 100 procent anbefalet herfra
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.