Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Desværre bestilt nødder.
Desværre bestilt nødder.
Intet hørt eller modtaget.
Pengene trukket. Erfaring rigere og lidt fattigere.
Formentlig fup
Nordicfood aps er et svindelfirma
Nordicfood aps er et svindelfirma, som tilbyder "lidt for gode" tilbud. Varerne kommer aldrig, mens pengene forsvinder.
Må betegnes som bedrageri.
Så læg ikke pengene der.
Det kan kun være et svindle hjemmeside
Det kan kun være et svindle hjemmeside, det svare ikke og penge bliver trukket fra konto et eller andet fra Hong kong
Hører ikke noget
Hører ikke noget. Får ingen varer. De trækker pengene med det samme.
Svindelfirma
Svindelfirma
Varerne kom aldrig og henvendelser besvares ikke
Dette er et svindelfirma
Dette er et svindelfirma. Jeg bestilte en vare hos dem, og betalingen blev trukket fra min bankkonto med det samme. Jeg har dog aldrig modtaget varen.
Jeg var så tæt på at trykke på køb…
Jeg var så tæt på at trykke på køb knappen, men stoppede heldigvis. Undersøgte hjemmesiden nærmere og der er så mange advarselslamper der blinker. For jeres eget bedste, så lad jer ikke lokke af de billige nødder. Køb altid fra en webshop I stoler på
Svindel
Pas på, dette er et svindelfirma. Det oplyste CVR nummer tilhører et andet firma, og intet vil blive leveret.
Svindel foretagende
Det er et svindel foretagende !!!
Hold jer langt væk. Det har lige skiftet navn fra Astridnygren.
Der kommer INGEN vare, og pengene er spildt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.