Super hurtig levering og dejlig god kundeservice. Havde bestilt en forkert størrelse, så jeg skrev en mail, og de fik det fixet med det samme. Pakken kom efter 2 hverdage. 👍🏽
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg bestilte to par bukser. Efter afsendelse skriver de, at de kun kan sende mig ét par. Jeg svarer, at det havde været rart at vide forinden, da jeg så ville have bestilt et andet sted, hvor jeg kunn... Zobacz więcej
Jeg har lovet at give Jer en anmeldes, når min ordre var i hus. Jeg har købt vare som ikke passede teenageren. Så efter måneder, lavede vi en ombytning uden bøvl. De nye varer fra Jer, blev afsendt in... Zobacz więcej
Jeg havde bestilt en vare, som desværre viste sig ikke at være på lager. Det gav virksomheden hurtigt besked om, og de var meget ærlige omkring situationen. Jeg er meget tilfreds med deres kunde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊
Dane kontaktowe
Vestergade 7, 6800, Varde, Dania
- Dennis@NordicFashionGroup.dk
- nordicfashionoutlet.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og rigtig god service :)
Mange rigtig fine varer og rigtig gode…
Mange rigtig fine varer og rigtig gode priser i butikken. Jeg har også købt på webshoppen med hurtig levering. 🤩
En god oplevelse at handle hos Nordic…
En god oplevelse at handle hos Nordic Fashion Outlet.
Skulle bytte en vare til et nummer mindre. Alt foregik fint og uden problemer👍
Fin leveringstid - men………
Fin leveringstid.
Dog sendte jeg en vare retur som reklamation, og sendte en mail omkring det. Men har intet hørt fra dem, hvilket jeg syntes er lidt træls.

Odpowiedź od Nordic Fashion Outlet
Meget godt tilfreds både med kvaliteten…
Meget godt tilfreds både med kvaliteten og hurtig ekspedition.
Kan varmt anbefales til andre
Jeg har for nylig købt tøj til min…
Jeg har for nylig købt tøj til min datter, og jeg er virkelig tilfreds med både kvaliteten og servicen. Tøjet var præcis som beskrevet – flot design, behageligt materiale og i den rigtige størrelse. Leveringen var hurtig, og alt var pænt pakket ind.
Super god service.
Hurtig levering og gode priser
Det er nemt hurtigt og også hvis man…
Det er nemt hurtigt og også hvis man skal have noget byttet
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.