Jeg har brugt Nordic Ease ørefrø i nogle uger nu, og jeg er virkelig positivt overrasket over resultatet. Produkterne er nemme at anvende, og kvaliteten virker høj. Jeg oplever en behagelig afslap... Zobacz więcej
Fik desværre bestilt en migræne hætte i børnestørrelse, og kunne ikke nå at annullere ordren. Når jeg ville vælge en anden str, stod der at der ingen tilgængelige str var på lager. Dvs de havde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god kundeservice, nem overskuelig hjemmeside, med gode råd og vejledning til de forskellige produkter. Har købt akupressur ørefrø, og det virker. Jeg bruger dem til min angst og stres, de ska... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Nordic Ease er din partner i velvære. Vores produkter er designet til at skabe balance og øge din livskvalitet. Vores passion er at bringe velvære ind i hverdagen ved hjælp af en blanding af traditionelle metoder og moderne bekvemmelighed.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Nemme at anvende
Jeg valgte at prøve ørefrø ifm en periode med stress og deraf søvnproblemer. De er virkelig nemme at påføre (og god guide medfølger til placering) og de sidder godt fast - også i svømmehallen.
Jeg har prøvet flere ting ifm mine søvnproblemer, men tror at ørefrøene har haft en positiv virkning på både søvn og nervesystemet generelt, da jeg synes at kunne mærke de få dage, hvor jeg ikke har brugt dem.
Jeg vil nu fortsætte med dem også ifm diverse overgangsalder gener og har stor tiltro til at de virker.
Der er hurtig levering og god kundeservice.
Er glad for dem.
Er glad for dem.
både mig og min søn bruger dem og er meget glade for det .
Hurtig levering.
Synes dog vejledning godt kunne være bedre
Nemme og enkelte at bruge og virker…
Nemme og enkelte at bruge og virker beroligende, for mig handlede det specielt om at få dulmet min angst og stress niveau.
Samme ørefrø til 40kr (med 60stk mere endda)
Fuldstændig vanvittigt at I tager 499kr for ørefrø + en pincet…. Ørefrøene står til 40kr for 100 stk!!!! I vil have 499kr for 40 ørefrø.
KØB ØREFRØ ANDRE STEDER !!
Og punkterne i ørerne illustreres over alt på nettet med 1 klik - så at I sender en vejledning med skal I ikke forsøge at få point på 😂😂

Odpowiedź od Nordic Ease
Hurtig aflevering
Hurtig aflevering, pænt indpakning og forståelig vejledning. Dog pincet var ikke en succes, da den klister mere fast til den end huden når man placerer frøet på øret.
Hurtig levering, og så virker ørefrøene på mig. Det eneste negative er at prisen er meget høj for refill ørefrø.
Jeg kan klart anbefale Nordic Ease
Jeg kan klart anbefale Nordic Ease.
De har hurtig levering og super god service. Jeg har prøvet ørefrøene et par gange og har både brugt dem mod fordøjelse og hovedpine.
Der medfølger en god guide, så man ved hvor man skal sætte ørefrøene så de hjælper bedst muligt.
Super super ok 😉
Hurtig levering og overskuelig folder…
Hurtig levering og overskuelig folder og forklaring ,fik migræne og måtte få en til at sætte dem i mit øre som aldrig havde hørt om dem og via jeres gode forklaringer sad den lige i skabet og hun var ikke i tvivl
Hurtig levering og manual i pakken for…
Hurtig levering og manual i pakken for brug 🙌🏼😄
Hurtig svar og et brugbart svar
Hurtig svar og et brugbart svar, så god service fra jeres side 👌
Fedt produkt
Fedt produkt! Jeg synes allerede, jeg kunne mærke en forskel på min daglige hovedpine første dag, jeg prøvede ørefrøene. Og så er de nemme at bruge. Stor anbefaling herfra.
Hurtig fragt og gode produkter
Virkelig et godt og effektivt produkt
Virkelig et godt og effektivt produkt. Kan klart anbefales!
Mega dyrt og overrasket over der kun…
Mega dyrt og overrasket over der kun var 20 frø i en pakke.

Odpowiedź od Nordic Ease
Imødekommende personale og hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. Jeg havde problemer med at sætte frøene fast og måtte ret hurtigt bestille anden portion, hvor jeg fik lidt ekstra ørefrø. Når de sidder rigtigt, fornemmer jeg så småt en beroligende virkning, og jeg har absolut tillid til produktet og firmaet, som har ydet en meget fin behandling.
Hurtig levering! Jeg er meget tilfreds med produktet!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.