1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Nordic CBDank er en økologisk dansk-ejet CBD-forhandler, opstartet i 2023. Vi går op i kvaliteten af vores produkter samt hvordan vores produkter dyrkes, så du som vores kunde kun får det bedste af det bedste på markedet. Teamet bag Nordic CBDank sætter en stor ære i kvaliteten af vores CBD-produkter, derfor finder du kun højkvalitets, EU-godkendte produkter på vores hjemmeside. Der findes forskellige typer CBD cannabis produkter såsom olie, blomst, hash, tyggegummi og meget mere. Hos Nordic CBDank har vi forskellige typer af økologiske CBD-produkter såsom blomst, hash og olier. Vores CBD-produkter overholder lovgivningen om, at de kun må indeholde mindre end 0,2 % THC.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

CBD oil - Was my first purchase

It was my first purchase.
Fast delivery.
Great communication, especially with Nico.
I bought 30% CBD oil for Trigeminal Neuralgia pain. I have had no pain since I started using it. Just 3 drops under my tongue. I was unable to eat solids, wash my face or speak. I can now do all those things and more. I'm still in shock at how fast this worked.
I'm sure I'll check out all the other products in store if im ever faced with another dilemma. Tak 🙏

8 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Super lækre produkter med gode og…

Super lækre produkter med gode og kraftfulde smage til hvert blomst.
Prisen er ganske fornuftigt til denne super høje kvalitet, så man slipper faktisk billigt!
Super god service og forståelse for produkt og kvalitet.

1 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Good product

Your product is high quality, and I appreciated you giving me an extra gram of another variety. I totally loved it.
Let me tell you though, that the delivery was way too long. I chose the 2 days delivery option, I ordered a Monday, and got it home on a Saturday. The delivery company was DAO.

3 czerwca 2025

Hi!
Thank you so much for your feedback – we’re really happy to hear that you loved the quality of the product and appreciated the little extra we included!

We’re truly sorry to hear about the delivery delay. We completely understand your frustration – especially when you selected the 2-day option and still experienced such a long wait. Although DAO handles the delivery, it’s still our responsibility to make sure everything goes smoothly. We’re already following up with them to better understand what went wrong in your case.

We’re always working to improve, and your feedback helps us do exactly that. If you experience anything similar again, please don’t hesitate to reach out directly – we’d love the chance to make it right.

Thanks again for supporting us 🙏

Sikke en overraskelse

Jeg glæder mig hver gang, når jeg bestiller hos Nordic CBDank, der er altid, en lille overraskelse med i pakken, denne gang osse en sød hilsen skrevet med kuglepen inde i kassen, det gjorde den Extra personlig, og fik et stort smil frem på mine læber, tak for det🥰

25 maja 2025

Odpowiedź od Nordic CBDank

Hej Liselotte, tusind tak for dine fine anmeldelser. Vi er så glad for, at du handler hos os! Tak for at vende tilbage :-)

Fantastisk CBDN olie 👍🏼

Fantastisk CBDN olie 👍🏼

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Nordic CBDank

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi gør altid vores bedste for at sikre en fantastisk oplevelse for vores kunder, og din feedback viser, at vi er på rette spor.

Bestile cbdank’s creampie

Bestile cbdank’s creampie
Og sikke en fantastik oplevelse
Der er virkelig tænkt over det hele ned i mindste detalje
Kan klart anbefales!
Gør jer selv den tjeneste og besøg cbdank hvis du er bruger af cbd produkter - det vil du på ingen måde fortryde

22 listopada 2024

Hej Jonas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Det er skønt at høre, at vores produkt og oplevelse har levet op til dine forventninger – og lidt til! Vi lægger virkelig en stor indsats i detaljerne, og det er fedt, at det bliver værdsat. 🙏

Tak fordi du anbefaler os til andre – det betyder alverden for os! 💚 Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for CBD-produkter af høj kvalitet.

Pas godt på dig selv – og tak fordi du er en del af vores rejse! 💫

De bedste hilsner,
Team Nordic CBDank

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse, kan ikke sætte en finger på noget som helst, så alt i alt meget gennemført! Fantastisk produkt, virkelig en organisk oplevelse ALLE burde prøve.

15 listopada 2024

Hej Mikkel,

Tusind tak for de flotte ord! 🙏 Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en helt fantastisk oplevelse – lige fra produktet til hele oplevelsen omkring det. Vi stræber altid efter at give alle vores kunder en organisk og gennemført oplevelse, så det betyder meget, at du bemærker det. 💚

Vi håber, du nyder godt af produktet, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen! Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at sige til. 😊

De bedste hilsner,
Team Nordic CBDank

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering.

18 września 2024

Odpowiedź od Nordic CBDank

Vi er glade for, at du er tilfreds!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk lækre strains! God service…

Fantastisk lækre strains og mega stabil og generøs service! Jeg fik 2x smagsprøver udover min ordre og vil helt sikkert anbefale dem til alle mine four-twenny homies og gode venner, hehe!
Klar klar anbefaling herfra!

23 czerwca 2024

Odpowiedź od Nordic CBDank

Tusind tak for din fine anmeldelse, og din anbefaling af os, til dine venner!
Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi ser frem til at du handler hos os igen!

Oceniono na 5 z 5

Super service og kvalitet.

Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.

Virkeligt god kvalitet, og bedre service skal man lede længe efter.

Jeg vender helt sikkert tilbage!

30 maja 2024

Hej Jesper,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord!
Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.
Vi ser frem til at du handler hos os igen!

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Og ikke over priser.

2 października 2023

Odpowiedź od Nordic CBDank

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse.
Vi stræber efter at kunne tilbyde jer kvalitetsvarer til de bedste priser!

Jeg bruger cbd olien 10 %

Jeg bruger cbd olien 10 %, da jeg har fibromyalgi, plus besvær med at sove. Olien er perfekt til mig, da mine smerter reduceres betydeligt, og nattesøvn er klart forbedret.

9 sierpnia 2023

Odpowiedź od Nordic CBDank

Hej Helle. Tak for din positive feedback. Vi er rigtig glade for at høre, at vores CBD olie hjælper dig!

Oceniono na 5 z 5

Super service. Fik et gratis cbd topskud med da jeg bestilte en olie! Rigtig god kvalitet👍

21 sierpnia 2023

Odpowiedź od Nordic CBDank

Hej Martin. Tusind tak for din feedback. Vi er glade for at du kan lide vores produkter!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej