Napisane przez firmę
Nordic CBDank er en økologisk dansk-ejet CBD-forhandler, opstartet i 2023. Vi går op i kvaliteten af vores produkter samt hvordan vores produkter dyrkes, så du som vores kunde kun får det bedste af det bedste på markedet. Teamet bag Nordic CBDank sætter en stor ære i kvaliteten af vores CBD-produkter, derfor finder du kun højkvalitets, EU-godkendte produkter på vores hjemmeside. Der findes forskellige typer CBD cannabis produkter såsom olie, blomst, hash, tyggegummi og meget mere. Hos Nordic CBDank har vi forskellige typer af økologiske CBD-produkter såsom blomst, hash og olier. Vores CBD-produkter overholder lovgivningen om, at de kun må indeholde mindre end 0,2 % THC.
HF Pilevænget , 8700, Horsens, Dania
- info@nordiccbdank.dk
- nordiccbdank.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
CBD oil - Was my first purchase
It was my first purchase.
Fast delivery.
Great communication, especially with Nico.
I bought 30% CBD oil for Trigeminal Neuralgia pain. I have had no pain since I started using it. Just 3 drops under my tongue. I was unable to eat solids, wash my face or speak. I can now do all those things and more. I'm still in shock at how fast this worked.
I'm sure I'll check out all the other products in store if im ever faced with another dilemma. Tak 🙏
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig levering og gode produkter kan kun anbefales 👍👌
Super lækre produkter med gode og…
Super lækre produkter med gode og kraftfulde smage til hvert blomst.
Prisen er ganske fornuftigt til denne super høje kvalitet, så man slipper faktisk billigt!
Super god service og forståelse for produkt og kvalitet.
Good product
Your product is high quality, and I appreciated you giving me an extra gram of another variety. I totally loved it.
Let me tell you though, that the delivery was way too long. I chose the 2 days delivery option, I ordered a Monday, and got it home on a Saturday. The delivery company was DAO.

Sikke en overraskelse
Jeg glæder mig hver gang, når jeg bestiller hos Nordic CBDank, der er altid, en lille overraskelse med i pakken, denne gang osse en sød hilsen skrevet med kuglepen inde i kassen, det gjorde den Extra personlig, og fik et stort smil frem på mine læber, tak for det🥰

Bestile cbdank’s creampie
Bestile cbdank’s creampie
Og sikke en fantastik oplevelse
Der er virkelig tænkt over det hele ned i mindste detalje
Kan klart anbefales!
Gør jer selv den tjeneste og besøg cbdank hvis du er bruger af cbd produkter - det vil du på ingen måde fortryde

Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse, kan ikke sætte en finger på noget som helst, så alt i alt meget gennemført! Fantastisk produkt, virkelig en organisk oplevelse ALLE burde prøve.

Odpowiedź od Nordic CBDank
God og hurtige service samt produkter…
God og hurtige service samt produkter der virker :-)

Odpowiedź od Nordic CBDank
Fantastisk lækre strains! God service…
Fantastisk lækre strains og mega stabil og generøs service! Jeg fik 2x smagsprøver udover min ordre og vil helt sikkert anbefale dem til alle mine four-twenny homies og gode venner, hehe!
Klar klar anbefaling herfra!

Odpowiedź od Nordic CBDank
Super service og kvalitet.
Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.
Virkeligt god kvalitet, og bedre service skal man lede længe efter.
Jeg vender helt sikkert tilbage!

Odpowiedź od Nordic CBDank
God service og lækre produkter derinde…
God service og lækre produkter derinde fra! Kæmpe anbefaling herfra.

Jeg bruger cbd olien 10 %
Jeg bruger cbd olien 10 %, da jeg har fibromyalgi, plus besvær med at sove. Olien er perfekt til mig, da mine smerter reduceres betydeligt, og nattesøvn er klart forbedret.

Odpowiedź od Nordic CBDank
Super service. Fik et gratis cbd topskud med da jeg bestilte en olie! Rigtig god kvalitet👍

Odpowiedź od Nordic CBDank
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.