Er fuldt ud tilfreds 👍🏻
Først gang jeg handler her og er fuldt ud tilfreds med oplevelsen, altid skønt med hurtig ekspedition 👍🏻

Odpowiedź od Nordiccards
Nordiccards er skabt med ét formål: at løfte produkter ind i en verden af omhu og æstetik. Vi forhandler officielle varer, men det er ikke blot udvalget i sig selv, der gør forskellen – det er den måde, vi kuraterer og præsenterer dem på. Hver vare i sortimentet er nøje udvalgt, fordi vi selv ville vælge den. Det betyder, at kvalitet, funktionalitet og udtryk altid går hånd i hånd. Når vi sammensætter produkter, tænker vi ikke kun på brugen her og nu, men også på holdbarhed, helhed og den glæde, de skal skabe over tid. Hos Nordiccards tror vi ikke på at ændre selve produktet for at gøre det bedre. I stedet handler det om at finde og sammensætte det rette – og præsentere det på en måde, der forlænger glæden ved at eje og bruge det. Man skal kunne tage sig af sin samling med samme omhu, som den er samlet med – og være tilfreds med både funktion og udtryk. Vi tror ikke på, at man behøver ændre selve produktet for at hæve niveauet. Det handler om at samle det rigtige – på den rigtige måde.

Odpowiedź od Nordiccards
Perfekt og sikker indpakning og kundeservicet var i top.
Kan ikke sige andet end en 5/5

Odpowiedź od Nordiccards
Kortet jeg bestilte fra 1999 levede helt op til beskrivelsen og mine forventninger efter at have læst deres forklaring af stand / grading. Der var hurtig levering og kortet var ansvarligt pakket ned. Det eneste der kunne gøres anderledes var måske at klistermærket til at forsegle toploaderen var næsten umuligt at få op 😅 men på den anden side, så løb kortet heller ikke nogen steder.

Odpowiedź od Nordiccards
Super god oplevelse hos nordiccards.dk. Jeg købte en toploadermappe fra Gemloader til mine kort, og den fungerer perfekt. Hurtig levering og ingen problemer – kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Nordiccards
Hurtig levering og produkt ankommet godt beskyttet og i god stand.

Odpowiedź od Nordiccards
Skrev til supporten og fik hjælp på mit spørgsmål. De er meget venlige og det er en rigtig dansk hjemmeside, selvom farvetemaet/baggrunden er lidt sketchy. Kan helt klart anbefale at handle der :-)

Odpowiedź od Nordiccards
Varen ankom hurtigt efter bestilling og der var en gave og et fint kort med som jeg blev virkelig glad for!
Tak fordi i hjælper med at gøre min samling sikker.

Odpowiedź od Nordiccards
Købte nogle forskellige kort samlinger til mine børn. Alting fungerede upåklageligt. Kan varmt anbefales
Jeg købte fra nordiccards og det var den bedste service jeg nogensinde har fået fra en webshop. Tingene kom til tiden, det var såååå flot pakket og varerne var også i så god stand. Jeg kan kun give 5 stjerner men jeg ville give 10. Her vil jeg handle igen ❤️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.