1. Biuro pośrednictwa pracy tymczasowej
  2. Brukarstwo

Napisane przez firmę

Nordic Team er et vikarbureau med base på Sjælland, der udlejer faglærte håndværkere til bygge- og anlægsprojekter i hovedstadsområdet og omegn. Vi har specialiseret os inden for tre fagområder: brolægning, fjernvarme og generel montage. Vi arbejder både for entreprenører og byggevirksomheder - og for private kunder, der har brug for en ordentlig brolægger til en konkret opgave derhjemme. Det kan være en ny indkørsel, en stenterrasse, et fortov eller granitarbejde, inkl. reetablering af belægning efter gravearbejde. Vi giver en fast pris på den private opgave, så du ved præcis hvad det koster, før vi går i gang. Vores fjernvarme-folk er erfarne gravefolk og håndmænd med praktisk erfaring fra fjernvarmeprojekter og ledningsanlæg på Sjælland. Og vores montage-mandskab tager monteringsopgaver, hjælpearbejde og byggelogistik på sig - uanset om der er brug for én mand i en uge eller et helt sjak i tre måneder. Vi leverer mandskab på pladsen inden 48 timer fra forespørgsel, ofte hurtigere. I betaler kun for det arbejde, der faktisk bliver udført - uden lange bindinger, og uden at skulle fastansætte. Fakturering sker hver 14. dag på erhvervsopgaver, og efter aftale på private opgaver. Det er det, vi kalder fleksibel mandskabsudlejning til byggebranchen - uden bureaukrati. Vi sender ikke folk, vi ikke selv ville hyre, og vi tør sige nej, hvis vi ikke kan levere den rette kvalitet. Nordic Team dækker alle dine huller - fra brolægger-sjak på store byggeprojekter til den nye indkørsel hos private. Kontakt os på 21 90 40 30 eller info@nordic-team.dk for et uforpligtende tilbud. CVR: 46382056

4,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Nordic Team udførte befæstigelse/bundopbygning og belægning

Nordic Team udførte befæstigelse/bundopbygning og belægning (fliser/kørefliser) af 63 m2 forhave i juni måned 2026 incl. støttemur til højbed.
Arbejdet blev udført til aftalt tid. Resultatet er blevet rigtig godt og funktionelt, og lever helt op til vore forventninger.
Christoffer og Jannik var dygtige til at kommunikere og inddrage os hvor det var nødvendigt. Afslutningsvis blev der ryddet rigtig pænt op. Nogle rigtig dygtige håndværkere.
Vi kan på det varmeste anbefale Nordic Team til belægsnings- og anlægsopgaver, og ville helt klart bruge dem igen hvis vi skulle have brug for at få udført lignende opgaver.

19 czerwca 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, flot og præcist flisearbejde, hvor Christoffer og hans team sikrede sig vores ønsker før udførelse af opgaven. Meget venlige og gode til at informere undervejs og overholdte alle aftaler. Vi vil helt sikkert vende tilbage næste gang vi skal have lavet en opgave.

6 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse fra start til…

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Kommunikationen var tydelig hele vejen igennem, og vi følte os trygge gennem hele processen. Vi fik gode og kreative forslag til anlæg af havestien, og der blev hele tiden tænkt på, hvordan vi kunne få mest mulig værdi for pengene, samtidig med at løsningerne passede bedst til vores have.

Arbejdet blev udført utroligt flot og med stor omhu. Vi kan varmt anbefale dem og ser allerede frem til at samarbejde igen om vores næste projekt.

30 czerwca 2026
Logo Nordic Team

Odpowiedź od Nordic Team

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer trygge gennem hele forløbet, og at I er så tilfredse med jeres nye gangsti. Det har været en fornøjelse at arbejde i jeres have, og vi sætter stor pris på, at I fremhæver både kommunikationen og de kreative løsninger - det er præcis det, vi stræber efter. Vi glæder os allerede til næste projekt sammen med jer!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej