Jeg er fast kunde i deres netbutik. De har et fantastisk udvalg af økologiske teer. Derfor bestiller jeg hos dem, selvom der ligger masser af tebutikker i mit nærområde. Super hurtig og professione... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid hurtig levering Ved manglen af varer på lager bliver man kontaktet telefonisk for at aftale hvad man ønsker i stedet for - det er service
Reakcja na opinię
Jeg elsker at handle te hos Nordic Tea, de har et stort ud valg af økologisk te der smager virkelig godt, både som en varm kop te, men også som en kold te, jeg drikker i stedet for saftevand. Deres ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Her forhandles den Yorkshire tea jeg har savnet i mange år, så jeg er blevet stamkunde! Nemt at bestille og varerne kommer hurtigt og er forsvarligt pakket ind. Stor tilfredshed herfra.
Reakcja na opinię
Nordic Tea ApS består af en fysisk butik i Møllestræde 6 i Hillerød samt webshoppen nordic-tea.dk. Virksomheden har eksisteret siden 2007 og har alle årene baseret sin succes på de tre solide ben, som er høj kvalitet, stort udvalg og ikke mindst et højt serviceniveau. På disse kriterier har vi gennem årene etableret en solid fast kundekreds, som vokser støt. Om du er til Earl Grey eller First flush darjeeling – vi har med sikkerhed en te til dine smagsløg. Te er vores store passion og vi har brugt mange år på at rejse verden rundt i jagten på sublime smagsoplevelser. Vi har derfor ikke alene et af Danmarks største sortimenter af te, men muligvis også et af de mest nøje udvalgte. Hos Nordic Tea finder du desuden et udsøgt udvalg af kaffe, krydderier og lækkerier i ligeledes høj kvalitet. Endelig finder du i vores sortiment også tilbehør som krus, kopper, tedåser, filtre og andet udstyr. Vi har samlet alt i te og tilbehør under samme tag. Besøg os i vores fysiske butik i Hillerød, eller udforsk udvalget af nøje udvalgte produkter på vores hjemmeside – fra te og kaffe til lækkerier og krydderier.
Møllestræde 6, 3400, Hillerød, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Et godt udvalg af the - er min favorit butik. De er også hurtig til levere. Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Nordic Tea
Hej nordic tea har de bedste teer især white moonlight yunan der bare smager godt super butik

Odpowiedź od Nordic Tea
Jeres te er dejlig samt et stort udvalg. Hurtig levering.

Odpowiedź od Nordic Tea
Fantastisk bestilt i går, modtaget i dag 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Nordic Tea
Ordren var korrekt og kom til hurtigt. Dog var jeg ked af at de fleste af de te jeg havde valgt, var der ikke meget duft i. Jeg havde nærmest på fornemmelsen, at det var den samme tid i alle poserne. Jeg har gentagne gange købt de samme te hos jer, hvor jeg ikke har oplevet dette tidligere.