Not as pretty as they looked in pics , ordered earrings & a bracelet , disappointed , fairly cheap looking , wouldn't recommend ...
Jeg faldt tilfældigvis over Nordic Jewelry på instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde ønsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... Zobacz więcej
Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved så de får fem stjerner herfra, købte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbød promte at sende en ny pak... Zobacz więcej
Only a small part of my order arrived. I’m still waiting on over €100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. I’ve emailed them and I’m just getting ‘wait another week’ responses. They are refusing... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi ønsker at være med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sælge smykker i lækker kvalitet og tilbyde lave priser.
Langegade 21, 5000, Odense C, Dania
- info@nordic-jewelry.dk
- nordic-jewelry.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig gode kvalitet smykker
Har efterhånden bestilt der et par…
Har efterhånden bestilt der et par gange, og jeg er VILDE med deres smykker. De holder så godt!! Forresten er kundeservice også helt i top!
Fantastisk service
Super god service! Yderst tilfreds og de svarer hurtigt og står altid til rådighed!
Elsker deres smykker
Elsker deres smykker, ale mine smykker er derfra. Super god service og hurtig levering. Kan klart anbefales <3
Flotte smykker!
Flotte smykker!
Fantastiske priser og mega hurtig levering
Super god kundeservice og hurtig…
Super god kundeservice og hurtig betjening. Og fine smykker
Rigtig godt
Virkelig fine smykker, kvaliteten er rigtig god, samt leveringen er monster hurtig!
Nordic jewelry kan helt klart…
Nordic jewelry kan helt klart anbefales. Lækre smykker til en god pris også er det også altid en sikker vinder som gave. Ud over det er der hurtig levering og rigtig god service.
Hurtig service
Hurtig service. Rigtig fine smykker, af god kvalitet, til rigtig fine priser! Stor anbefaling herfra. Hilsen en meget tilfreds kunde :)
Meget tilfreds
Har købt en del fra Nordic, og jeg er lige tilfreds hver gang! Smykkerne er altid af god kvalitet og så er der vildt hurtig levering og god kundeservice! Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Nordic Jewelry
super god service
super god service! hurtig fragt, og fantastiske produkter
Rigtig smukke smykker og god kvalitet
Rigtig smukke smykker og god kvalitet! Har haft mine smykker på i bad, ved havet osv og de har holdt samme stand :)
Så flotte smykker af god kvalitet
Så flotte smykker af god kvalitet, til overraskende billige penge. Mega godt og hurtig levering.
MEGET tilfreds
MEGET tilfreds. På trods af fejl i levering var der hele vejen igennem god og hurtig kontakt og super service. Handler med glæde her igen.
Rigtig god kvali og hurtig levering!
Jeg har lige modtaget 2 ringe inde derfra, rigtig god kvali og mega flotte - er vilde med dem!
Kan 100p anbefales !
Kundeservice, produkter og levering i top!
Bedste kundeservice jeg længe har oplevet. Hurtig levering og virkelig fine smykker til prisen.
Yderst tilfreds med deres service
Jeg har købt ved den 2 gange nu, og begge gange har jeg kun oplevet rigtig god service i for hold til deres retur samt ombytning af en ødelagt vare. De kan klart anbefales! :)