1. Sklep z walizkami i torbami
  2. Sklep z torbami i walizkami
  3. Sklep z walizkami

Napisane przez firmę

NordicCase er en dansk virksomhed, der designer og fremstiller elegante aluminiums-kufferter med fokus på holdbarhed, funktionalitet og tidløst design. Vores kufferter er skabt til at gøre dine rejser nemmere og mere stilfulde, uanset om du er forretningsrejsende eller globetrotter. Vi kombinerer moderne æstetik med praktiske funktioner som lynlåsfri lukning, TSA-låse, 360° spinnerhjul og en stærk aluminium overflade. Hvert design er nøje gennemtænkt for at sikre maksimal styrke og lethed, hvilket gør vores kufferter til den perfekte rejsepartner. Hos NordicCase er vi dedikerede til at levere produkter, der ikke kun imponerer med deres udseende, men også med deres pålidelighed og funktionalitet.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Nordic Case. Efter min kuffert gik i stykker, fik jeg hurtig og professionel hjælp, og de sørgede endda for at betale for ekspreslevering. Servicen var hurtig, venlig og meget løsningsorienteret. Det er sjældent, man oplever så god kundeservice – klar anbefaling herfra.

3 lutego 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores løsning og service levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god rejse fremover!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu været afsted to gange med…

Jeg har nu været afsted to gange med min Nordic Case kuffert, og jeg er meget imponeret. Høj kvalitet og den ser fantastisk ud.

4 grudnia 2025

Hej Nicolai

Tusind tak for de pæne ord, det er vi glade for at høre! Vi håber du får mange skønne rejser med din nye kuffert!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med min købsoplevelse. Kufferten ankom dagen efter jeg havde bestilt den, og kvaliteten er præcis, som jeg havde håbet på. Alt i alt en super god oplevelse, som jeg klart kan anbefale videre.

27 listopada 2025

Hej Lone

Tusind tak for de pæne ord, det er vi glade for at høre! Vi sætter pris på din anbefaling – og vi håber, du får mange skønne rejser med din nye kuffert!

Varm anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super oplevelse! Kufferten kom dagen efter jeg havde bestilt. God kvalitet og ingen problemer. Varm anbefaling.

10 października 2025

Hej Anna

Tusind tak for din varme anbefaling! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og kvalitet.

Et superfint produkt

Jeg bestilte den store kuffert og har nu testet den på dens første rejse og jeg kan se at vi to skal nok blive venner. Fin pris, hurtig levering og et rigtigt godt produkt - hvad mere kan ønske sig...?

2 września 2025

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at kufferten både kom hurtigt frem og allerede har været en succes på rejsen. Rigtig god fornøjelse fremover!

Oceniono na 1 z 5

Efter første tur er den allerede bulet…

Efter første tur er den allerede bulet tre steder og helt ridset

18 sierpnia 2025

Hej Lukas

Vi er naturligvis kede af at høre, at din kuffert har fået skader efter rejsen. Vores kufferter er grundigt kvalitetstestet og designet til at kunne modstå normal brug, men desværre kan håndteringen hos flyselskaberne til tider være hård ved bagagen.

Vi anbefaler derfor, at du tager direkte kontakt til dit flyselskab eller deres baggage service, da de som udgangspunkt dækker skader opstået under transport.

Oceniono na 1 z 5

Jeg forstod på orderen at den blev…

Jeg forstod på orderen at den blev hjemme leveret, det blev den ikke.
Jeg har nu rejst en gang med kufferten, den ligner noget der er løgn, fyldt af dybe buler og lange ridser og det er endda med det plastic cover på der fulgte med. I øvrigt er det også gået i stykker efter en rejse.
At betale så mange penge for en kuffert der åbenbart ikke kan tåle at blive checket synes jeg ikke der er ok.

7 lipca 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde, hvis der har været uklarhed omkring levering. Vi tager det til os og arbejder på at gøre vores kommunikation tydeligere, så det ikke sker igen.

Angående skaderne på kufferten, så er det selvfølgelig rigtig frustrerende. Vores kufferter er designet og testet til almindelig rejsebrug, men desværre oplever vi ind imellem, at flyselskabers håndtering til tider kan være meget hård, og det er desværre uden for vores kontrol.

Vi vil derfor anbefale, at du kontakter det pågældende flyselskab med henblik på at søge kompensation for skaderne.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Thomas
Kundeservice, Nordic Case

Pas på!!

Fik ingen kvittering/faktura, hverken på mail eller sendt med pakken. Ingen respons på mail eller telefon, har haft skrevet og ringet flere gange. Vil gerne returner men ikke muligt, da jeg hverken har returlabel, faktura eller har kunne få fat i virksomheden.

25 marca 2025

Hej Thomas

Vi beklager din oplevelse, men vi kan ikke finde nogen ordre fra dig hos os. Det lyder som om, du har handlet på en anden hjemmeside, der måske ligner vores.

Vi anbefaler, at du dobbelttjekker din ordrebekræftelse for at sikre, at du kontakter den rette virksomhed.

Service i top

Service i top. Havde problemer med det ene hjul, jeg fik tilsendt et nyt uden problemer. Blev guidet til hvordan jeg skulle skifte det og det var en god oplevelse.

6 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og hurtig service!

Virkelig god og hurtig service!

Den er perfekt til forretningsrejser, hvor man gerne vil fremstå professionel, men fungerer også godt til ferierejser.

Og så kører hjulene meget bedre end forventet - en ekstra bonus er, at der er 5 års garanti!

8 grudnia 2024

Kan klart anbefales!

Virkelig god kuffert! Den ser super stilet ud, og låsene er virkelige nemme. Plus det indre er skide smart indrettet og af høj kvalitet. Kan klart anbefales.

2 grudnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej