1. Agencja wynajmu przestrzeni biurowej
  2. Agencja wynajmu powierzchni biurowych
  3. Producent oprogramowania
  4. Wynajem wirtualnych biur

Napisane przez firmę

Nordesk hjælper selvstændige, startups og øvrige virksomheder med at finde den perfekte kontorplads - helt gratis. Vi matcher kontorsøgere med kontorfællesskaber, kontorhoteller og større lejemål i København. Uanset om du er ude efter en arbejdsplads til din laptop 1 dag om ugen, eller om du er ude efter 400 kvadratmeter til dit team, så kan vi hjælpe dig. Det koster ingenting at få hjælp, da vores kontorfællesskabspartnere betaler et match-fee, når vi hjælper dem med at fylde deres ledige lejemål. Hvis I har ekstra plads på kontoret, kan vi desuden hjælpe jer med at finde lejere, så I får kontoret fyldt op. Det gælder også, selvom I ikke er et professionelt kontorfællesskab. Vi hjælper med at præsentere jeres kontorplads for interesserede kontorsøgere og hjælper med at arrangere en fremvisning. Det er helt op til jer - som udlejer - at vurdere fra gang til gang, om I er interesseret i den lejer, vi har henvist. Det er gratis og uforpligtende at komme i gang.

4,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Nordesk gjorde et fantastisk stykke…

Nordesk gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Vi havde fornøjelse af at komme i kontakt med Lukas som lynhurtigt fik sporet sig ind på vores behov, og inden for én time sendte en liste med 3 meget skarpe bud.

Det var en meget behagelig og ærlig snak, og vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Nordesk og Lukas.

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Nordesk

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse, Maria! Er glad for at vi kunne finde nogle gode bud til jer. :-)

Gratis og meget behjælpelig

Gratis og meget behjælpelig! Lukas var hurtig til at ringe op for at høre nærmere om mine behov og derefter sende skræddesyet forslag. Kan klart anbefales!

2 czerwca 2026

Odpowiedź od Nordesk

Tusind tak for den fine anmeldelse, Sophie! Er glad for at vi kunne hjælpe med at finde noget godt. :-)

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Nordesk hjalp mig med at finde mit første kontorfællesskab og jeg følte mig godt vejledt ☺️

11 czerwca 2026

Odpowiedź od Nordesk

Tusind tak for anmeldelsen, Mikkel! Håber du er faldet godt til i kontorfællesskabet. :-)

Dedikeret og professionelt bureau

Tusind tak for hjælpen med at finde vores nye kontor lokaler! Nordesk var hurtige til at finde nogle spændende kontorlokaler, som var både prisvenlige og godt placeret.

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Nordesk

Tusind tak for anmeldelsen, Magnus! Håber du er faldet godt til i det nye kontor. :-)

Oceniono na 5 z 5

Nordesk var utroligt professionelle…

Nordesk var utroligt professionelle gennem hele processen. De var gode til at følge op uden at være påtrængende og fandt hurtigt en række relevante kontorløsninger, der matchede vores behov. Derudover håndterede de hele opsætningen effektivt, hvilket gjorde processen både nem og tidsbesparende. Kan klart anbefales

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Nordesk

Tusind tak for anmeldelsen, Frederik! Godt at høre, vi har formået at holde os fra "påtrængende"-status. ;-)

Super god oplevelse!

Det har været en kæmpe fornøjelse at bruge Nordesk til at finde vores nye kontorlokaler.

Vi skulle flytte fra Nordsjælland til København, hvilket var meget svært at finde rundt i. Lukas har været ekstremt hjælpsom med at arrangere fremvisninger og vi er nu landet i et lækkert kontor på Vesterbro med hans hjælp :)

Jeg vil anbefale Nordesk til alle der søger kontor - det var en hurtig, tryg og nem process! (og endda helt gratis)

1 maja 2026

Odpowiedź od Nordesk

Hej Noah, tak for den flotte anmeldelse. Fedt at høre, det var en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe! :-)

Vh Lukas fra Nordesk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej