Fantastisk service, de følger opp kundene og kommer med gode løsninger. Varene jeg kjøpte har en høy kvalitet som jeg er super fornøyd med. Kommer til å fortsette å handle der!
Reakcja na opinię
Utrolig flott design og kvalitet i stoff og passform. Skiller seg ut fra alt annet. Det vil bli handlet mer fra Nord by Biagio🤩
Reakcja na opinię
Superb! Sååå fin kjole! Og tro i størrelsen. Og super service da jeg var redd den ikke skulle komme frem i tide. Kjapp kontring og løsning på problem om den ikke skulle rekke frem i posten. Superfornø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I møte mellom nordnorsk natur og tidløst design, ble NORD født. Et klesmerke skapt for deg som kjenner kraften i det enkle og skjønnheten i det ekte. Bak NORD står designer Line Biagio Solvang. Hun er en Nord-norsk designer bak millionselgende produkter. Sammen med gründer og investor Ola Mæle kombinerer de kreativ design, kulturarv fra nord og flere tiår med erfaring innen gründerskap og merkevarebygging. Kolleksjonene produseres i begrensede opplag, basert på faktisk etterspørsel. Resultatet er mindre overskudd, mindre sløsing – og større verdi i hvert enkelt plagg. Det gir også noe stadig sjeldnere: følelsen av å eie noe ikke alle andre har. Materialene er nøye utvalgt for komfort, kvalitet og levetid. Myke, pustende fibre med en naturlig eleganse – utviklet for å holde, både i form og uttrykk. Silhuettene er tidløse. Ikke styrt av sesongens tempo, men av ønsket om plagg som kan brukes igjen og igjen, år etter år. NORD representerer en roligere tilnærming til mote. Et mer bevisst valg. En investering i noe som varer.
Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Det vil bli handlet mer fra Nord by Biagio🤩

Odpowiedź od NORD by Biagio
Veldig fin skjorte, passet akkurat og jeg fikk pakken dag etter jeg bestilte før det hadde gått 24 timer.

Odpowiedź od NORD by Biagio
Nydelig vare! Lynrask levering. kjempehyggelig kommunikasjon ang. et spørsmål. Anbefales virkelig :)

Odpowiedź od NORD by Biagio
Fantastisk kundeservice, lett å få kontakt på mail🤩Kjolen jeg bestilte var av super kvalitet og helt nydelig❤️

Odpowiedź od NORD by Biagio
Bunad skjorta er veldig nydelig og passer godt til min kombinasjon av skogfinne drakt. Skal kun få sydd en vest i mosegrönt så er den komplett.

Odpowiedź od NORD by Biagio
Go kvalitet på klærne , jeg har kjøpt mye gjennom årene fra line, å alt er like fint , hun er flink på å lage klær som er fin om du så tar de på om 5-10 år :) så går de ikke av mote , å det liker jeg , slipp å kaste de etter noen år .derfor 5 av meg

Odpowiedź od NORD by Biagio
Det gikk utrolig fort fra varen var bestillt til den var pakket og sendt og til slutt at den ankom meg. 10 av 10!! det gikk super raskt, anbefales virkelig. =D

Vannvittig kjapp levering!
- Hyggelig pakke med personlig hilsen og med en liten overraskelse:-)

Odpowiedź od NORD by Biagio
Fikk tilsendt feil størrelse. Tok kontakt på e-post. Feilen ble rettet opp med å få tilsendt ny bluse i riktig størrelse, samt en ekstra gave for å bøte på ulempen. Rask, god og super service!

Odpowiedź od NORD by Biagio
Blusen var nydelig og den passet perfekt. God kvalitet og ble raskt levert. En meget positiv opplevelse!

Odpowiedź od NORD by Biagio
Superb! Sååå fin kjole! Og tro i størrelsen. Og super service da jeg var redd den ikke skulle komme frem i tide. Kjapp kontring og løsning på problem om den ikke skulle rekke frem i posten. Superfornøyd! Takk! 😍🤗

Odpowiedź od NORD by Biagio
Fantastisk bluse,og fantastisk service. Bestilte svart og en blomstrete skjorte. Elsket de! Samt at dialogen var enestående. Jeg er så fornøyd.

Odpowiedź od NORD by Biagio
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.