Nordbalance Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

1. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

NordBalance er en dansk platform til privatøkonomi, der hjælper dig med at få overblik over din økonomi på en enkel og overskuelig måde. Med NordBalance kan du oprette budgetter, følge din opsparing, få overblik over dine faste udgifter og se, hvordan din økonomi udvikler sig over tid. Platformen beregner blandt andet dit rådighedsbeløb og giver dig indsigt i, hvor du kan forbedre din økonomi. Vores mål er at gøre økonomi lettere at forstå for alle – uanset om du er studerende, enlig, familie med børn eller pensionist. NordBalance samler dine økonomiske oplysninger ét sted og hjælper dig med at træffe bedre økonomiske beslutninger. Platformen indeholder blandt andet: • Budgetværktøj • Opsparingsmål og opsparingsoversigt • Økonomi-score • AI-baserede økonomiske råd • Gældsoverblik • Historik og rapporter NordBalance er udviklet med fokus på brugervenlighed, sikkerhed og personlig økonomisk udvikling. Vi ønsker at hjælpe danskerne med at få mere kontrol over deres økonomi og skabe bedre økonomiske vaner. Læs mere på www.nordbalance.dk og kom i gang med at skabe et bedre økonomisk overblik allerede i dag.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Jeg følte mig helt tryg ved at bruge…

Jeg følte mig helt tryg ved at bruge Nordbalance, da der var virkelig god hjælp og støtte hele vejen igennem. Jeg har nu fået et langt større overblik over min og familiens økonomi og det har givet et stort pusterum i hverdagen, Kan klart anbefale at bruge dem.

15 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside…

Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside til alle, der ønsker bedre kontrol over deres privatøkonomi.

20 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med NordBalance. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget for en ny dansk platform som vores 🙏

Skrev til hjemmesiden

Skrev til hjemmesiden, at jeg manglede en ekstra rubrik, så mit regnskab gik op. Fik hurtigt svar og super god service. Hjemmesiden er nem at tilgå, og man får et hurtigt overblik. Kan klart anbefale siden.

16 czerwca 2026

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at NordBalance hjælper dig med at få bedre overblik over privatøkonomien. Vores mål er at gøre økonomi nemmere og mere overskuelig for alle.

Fantastisk system

Fantastisk system, den er nemt og effective.
Kan klaret anbefale.

19 czerwca 2026

Hej Ashton

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig meget at høre, at du synes NordBalance er nemt og effektivt at bruge. Mit mål er at gøre det lettere for alle at få overblik over deres økonomi, så din feedback betyder rigtig meget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og du er altid velkommen til at komme med forslag eller idéer til forbedringer.

NordBalance

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside…

19 czerwca 2026

Hej Roksandra

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for mig at høre, at NordBalance hjælper med at skabe bedre kontrol over privatøkonomien. Det er netop formålet med platformen – at gøre økonomi mere overskuelig og nemmere at arbejde med i hverdagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg ønsker dig alt det bedste med din økonomi, og du er altid velkommen til at komme med forslag eller idéer til forbedringer.

NordBalance

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej