Fantastisk og hurtig service og rådgivning. Norm.invest kan klart anbefales. Lave gebyrer, fornuftige afkast og en platform der er nem og overskuelig.
Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Dania
- 71969628
- hello@norminvest.com
- nord.investments
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Skulle bruge nogle af pengene
Skulle bruge nogle af pengene. Det gik hurtigt med at få solgt. Og venter nu bare på udbetalingen. Perfekt

Odpowiedź od Norm Invest
Tydelig kommunikation og orientering.
Tydelig kommunikation og orientering.

Odpowiedź od Norm Invest
God og enkel måde at investere på og…
God og enkel måde at investere på og svar med det samme, da jeg ønskede at opsige en del af min portefølje.

Odpowiedź od Norm Invest
Man får altid fat i en medarbejder…
Man får altid fat i en medarbejder næsten med det samme når man ringer, og ellers ringer de hurtigt tilbage. Jeg syntes at Medarbejderne er utrolig hjælpsomme og kompetente. Fantastisk god service.

Rigtig godt investerings firma
Rigtig godt investerings firma, altid god service og behandling.

Godt og nemt
Gode muligheder for at sammensætte egen risikoprofil og portefølje og forrygende kundeservice. Kæmpe anbefaling, hvis du ikke selv gider brug din tid på løbende at købe og sælge enkeltaktier.

Odpowiedź od Norm Invest
God rådgivning og meget hurtig…
God rådgivning og meget hurtig ekspedition. .

Odpowiedź od Norm Invest
Imødekommende service og gode…
Imødekommende service og gode resultater.

Odpowiedź od Norm Invest
Kompetent investering med højt service niveau.
Norm invest har kompetente mennesker ansat - og de reagerer hurtigt på alle henvendelser med flot service niveau. Kan kun anbefales.

Odpowiedź od Norm Invest
Hans-Christian er altid hurtig til at…
Hans-Christian er altid hurtig til at svare på mine spørgsmål. Virkelig god service! Kan anbefale Norm Invest til investeringer

Odpowiedź od Norm Invest
God service og superskarp rådgivning…
God service og superskarp rådgivning som altid👌🏼

God porteføljeforvaltning
God porteføljeforvaltning, super brugervenlig platform og kundeservice i topklasse. Virkelig varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od Norm Invest
Meget hurtig og venlig betjening
Meget hurtig og venlig betjening, som helt levede op til mine forventninger.

Ubesværet og fair investering
Alt har fungeret som det skulle, både ind- og udbetaling. Support har desuden været meget hjælpsomme og hurtige til at svare. Intet at klage over.

Gode anmeldelser er berettiget
Norm Invest har meget gode anmeldelser. Det var det jeg selv undersøgte efter, da jeg skulle lede efter en investeringsapp.
Det er fuldstændig forståeligt. Brugerfladen er ligetil og enkel, hvilket tiltaler mig meget.
De har lave omkostningsgebyr, hvilket også indvirker positivt på afkastet.
Hans-Christian og Sofia har været dygtige til at komme med hurtige og brugbare beskeder, når jeg har henvendt mig👍

Mange ting fungerer godt
Mange ting fungerer godt: De skaber godt afkast og med markant lavere omkostninger. App'en fungerer godt og de er også lette at komme i kontakt med