Norm Invest Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gennem de sidste 5 år kun oplevet at få personlige og dygtige vejledinger i, hvordan jeg skal håndtere mine investeringer. Jeg har fået hjælp til både kortsigtet og langsigtede investerin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Usługa inwestycyjna
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Zarządzanie funduszami

Napisane przez firmę

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 161

Napisz recenzję

God platform

Vel designet platform, hvor alle de vigtige indstillinger er tilgængelig i appen. Venligt personale, og nemt at anvende.

4 lipca 2025

Hej Lærke

Tusinde tak for din store ros af vores investeringsløsning samt vores personale. Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtige og professionelle.

3 lipca 2025

Hej Lasse

Mange tak for rosen af os. Vi er meget glade for at du finder os hurtige og professionelle, da det er noget vi altid bestræber os på at være.

Hurtig service

25 czerwca 2025

Hej David

Mange tak for rosen af vores service og for at dele din oplevelse hos os med andre.

Skide god service

Skide god service, og dejligt nemt med brug af deres app:)

20 czerwca 2025

Hej William

Tusinde tak for din store ros af vores service samt vores app, som vi har forsøgt at gøre så enkel som overhovedet mulig.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forvalter med fornuftige omkostninger, stabilt afakst, og verdensklasse service

Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Norm Invest A/S i et stykke tid, og det har været en gennemført positiv oplevelse. Fra første møde har servicen været personlig, professionel og gennemsigtig – noget, man virkelig sætter pris på i en branche, hvor tillid er altafgørende.

Deres rådgivere tager sig tid til at forstå ens behov og risikoprofil, og kommunikationen er altid klar og tilgængelig.

Afkastet har levet fuldt op til – og i flere tilfælde overgået – mine forventninger, uden at det er sket på bekostning af en ansvarlig investeringsstrategi. Det har været tydeligt, at der ligger både indsigt og omtanke bag hver beslutning.

Også på omkostningssiden er Norm Invest konkurrencedygtige. Der er fuld transparens, og man har aldrig følelsen af skjulte gebyrer eller uigennemsigtige aftaler.

Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger – hvis du leder efter en professionel, pålidelig og resultatorienteret investeringspartner, så er Norm et oplagt valg.

14 czerwca 2025

Hej Benja

Hvor sætter vi meget pris på din flotte anmeldelse af Norm Invest. Tusinde tak for den. Vi er utroligt glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Hurtigt. God service.

Gik hurtigt. God service. Det er nemt.

Hej David

Mange tak for rosen af vores service!

Perfekt service

Perfekt service ! Jeg er tilfreds og bruger dem :) hurtig support også .

Hej Mike

Du skal have stor tak for din fine anmeldelse af vores løsning. Vi er glade for at have dig som kunde.

Enestående kundeservice

Enestående kundeservice. Reagerer meget hurtigt på spørgsmål og udviser stor tålmodighed med også mindre kløgtige spørgsmål. Fin app, der giver hurtigt overblik og mulighed for at indbetale på investeringskontoen uden at skulle forbi netbank. Holder godt øje med din investering og sørger or at rebalancere, når markedet ændrer sig, så din risikoprofil er konstant.

Hej Søren

Tusinde tak for at kalde vores kundeservice for enestående. Det er meget værdsat.
Vi er så glade for at du vil dele dine oplevelser hos os med andre.

Oceniono na 5 z 5

Det er nemt at komme i kontakt med min…

Det er nemt at komme i kontakt med min kontaktperson i Norm Invest. Jeg oplever, at der bliver bliver lyttet til det mine spørgsmål og der kommer et kompetent svar.

23 maja 2025

Hej Lars

Mange tak for rosen af din kontaktperson hos os. Det betyder meget for os, at du altid føler dig rigtig godt behandlet hos os som kunde.

God kommunikation og hjælpsomme

God kommunikation og hjælpsomme

22 maja 2025

Hej Anja

Mange tak dine flotte ord om vores løsning. Vi er utroligt glade for, at du føler vi er hjælpsomme og er gode til at kommunikere.

Nemt

Det er nemt og ligetil.

20 maja 2025

Hej Jesper

Tusinde tak for dine rosende ord af vores løsning.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Rigtige gode afkast der slog markedet og mine egne investeringer. Samtidig også en kompetent support som har hjulpet med flere ting, herunder også mine pensionsinvesteringer.

19 maja 2025

Hej Daniel

Mange tak for din kæmpe anbefaling af vores løsning. Vi er glade for at du er godt tilfreds med afkastet vi har leveret.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk koncept for private…

Fantastisk koncept for private investorer!
Dygtige medarbejdere, der guider dig hele vejen i processen.

14 maja 2025

Hej

Tusinde tak for den store ros af vores løsning samt medarbejdere. Vi er meget glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og smidig ind- og udbataling.

Hurtig og smidig ind- og udbataling.

12 maja 2025

Hej Martin

Tusinde tak for din store ros af vores udbetalingsproces. Vi er meget glade for, at du var godt tilfreds med processen.

Super god kundeservice

Norm Invest har en super god kundeservice. Da jeg skulle have noget af min investering udbetalt fik jeg hurtige og præcise svar på mine spørgsmål. Og så er de også rigtig gode til at få pengene til at yngle.

29 kwietnia 2025

Hej Paw

Hvor er vi glade for din store ros af vores produkt med fokus på kundeservicen og det opnåede afkast. Tak for at dele det med andre.

Udbetaling

Hurtig svar på et spørgsmål og en redegørelse som var nem at forstå og gå til

28 kwietnia 2025

Hej Ole

Tusinde tak for rosen af vores service. Vi er utroligt glade for din tilfredshed med den.

Fremragende service altid

Fremragende service altid. Tak for altid at gøre det nemt at have investeringer hos jer, Hans-Christian:-)

23 kwietnia 2025

Hej Julie

Mange tak for at kalde vores service for fremragende :-) Vi er utroligt glade for al din ros.

Team Norm Invest

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej