Nopain Store Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Top spul, zeer te vreden bijna tot nauwelijks niks gevoeld. Mooie tattoo kunnen zetten. Daarnaast ook goede service mijn pakket was zoek geraakt bij DHL vervolgens hebben zij gelijk een nieuw pakket t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling na 20 dagen nog niet aangekomen, geen bevestiginsmail gekregen, betaald via paypal. Via Whatsapp krijg je amper reactie, pas na erg lang wachten. Vervolgens zeggen ze leuk ' we hebben... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kosmetyki

Napisane przez firmę

NOPAIN/TKTX Numbing Cream - Wat is het? No Pain en TKTX Cream is een verdovende crème op waterbasis die is gemaakt om pijn te verminderen die voortkomt uit tatoeages, piercings, permanente make-up, vaccinaties of soortgelijke behandelingen. Tijdens dit soort behandelingen ervaren de meeste mensen pijn - en in de meeste gevallen is de pijn het meest gevreesd bij het krijgen van deze behandelingen. Maar met de No Pain en TKTX verdovende crème kunt u de meeste behandelingen op de huid ondergaan zonder pijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Ich warte immer noch.

Ich warte immer noch auf die creme obwohl ich am 30.6 bestellt hatte, wir haben den 14.7, ich hab nichts erhalten, angeblich werden die Pakete immer verloren und von "in zwei Tagen bei ihnen" merk ich hier gar nichts.
Man bietet mir zumindest Entschädigung und ein neues Paket, bin gespannt was wird.

1 lipca 2026

Versand war grauenhaft

Versand war grauenhaft.

Samstags abends bestellt …. Freitags wurde geliefert .

Vertröstet wurde man am Montag mit einer email in der Stand „morgen wird geliefert“

Das war nicht der Fall .

Hätte ich stornieren können , ich hätte es direkt getan.

Nicht mehr wieder .

1 czerwca 2026
Logo Nopain Store

Odpowiedź od Nopain Store

Guten Morgen Tom, es tut mir leid, das zu hören. Bestellungen, die samstags eingehen, werden montags versendet. Das liegt am Wochenende. Da die Ware montags versendet wurde, dauert die Lieferung 3 bis 5 Werktage. Das ist tatsächlich der Fall. Ich würde Sie gerne über WhatsApp kontaktieren. Könnten Sie uns bitte eine Nachricht senden, damit wir der Sache gemeinsam nachgehen können? Vielen Dank im Voraus. Freundliche Grüße, No Pain Store.

+31621281509

Oceniono na 3 z 5

Tienen variedad de cremas pero si…

Tienen variedad de cremas pero si compras, que sepas que te engañan con los tiempos de envío y vas a tener que esperar mucho más de lo que dicen, encima si les abres disputa en PayPal te quieren hacer sentir culpable y que ellos son perfectos, cuando son simplemente unos mentirosos que no envían ni el día que dicen ni llega cuando dicen.

Aunque ha llegado tarde, ha llegado, por eso les he subido las estrellas de 1 a 3, pero el resto mantengo que no llega cuando tiene que llegar, quizás dentro de Holanda sí, para el extranjero no

22 maja 2026

Fake Product

Fake Product. Customer Support is horrible and no refund is given.

11 maja 2026
Logo Nopain Store

Odpowiedź od Nopain Store

Good evening David, I am sorry to hear that you are experiencing this. You contacted us about this via WhatsApp and we responded immediately and politely. However, unfortunately, we have not received a response back. I would like to ask you to respond to our message so that we can work this out together. Thank you and have a nice evening.

Mijn ervaring met tktx groen 75%

ik heb voor een grote tattoo op mijn borst de TKTX 75% groen gehaald want het zou een best lange sessie zijn het product was netjes op tijd en het resultaat was zoals op de site stond echt een top product

20 stycznia 2026

Mijn ervaring

Ik had zelf ooit een tattoo gezet wat me al veel pijn heeft bezorgd na een slechte ervaring kreeg ik als advies van een vriend om dit te halen na het snel in huis te krijgen en het aanbrengen was mijn ervaring veel positiever en merkte ik nauwelijks de pijn die ik eerst had

echt een aanrader

3 stycznia 2026

Everything very professional,

Everything very professional,
the delivery to Germany was quick and
without any problems.
I‘m happy about this positive experience,
especially because there are quite some scammers around. So far I ordered there two times.

18 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej