Goed bedrijf. Van A tot Z op de hoogte gehouden over de bestelling/bezorging. Erg stevig en degelijk verpakt. Nooit eerder zo netjes afgeleverd.
Reakcja na opinię
De levering van de overheerlijke cava 0,0 duurde langer dan ik verwachtte. Er kwam een hele snelle reactie vanuit Nono Zero en ik geniet nu met volle teugen. Complimenten voor de service!
Reakcja na opinię
Aanrader! Zeer correcte webshop! Ook contact met eigenaar is in verleden al zeer goed verlopen. Snelle verzending, uiterst vriendelijk. Prijs van alcoholvrije dranken is meer dan correct tov andere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De nieuwe sparkling tea C.Klos besteld. 5 verschillende smaken. Mijn bestelling was mooi op tijd voor de feestdagen. Tussentijds keurig geïnformeerd over de status van mijn bestelling. De 5 flessen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Webshop voor alcoholvrije wijnen, bubbels en cocktails. Laat je verrassen door de beste smaken. Nono Zero biedt een hoogwaardig alcoholvrij alternatief voor o.a. rum, gin, amaretto, aperol, limoncello, wijn, champagne, prosecco of cava. Alle alcoholvrije dranken zijn persoonlijk geproefd en alleen de lekkerste met 100% smaak zijn door ons geselecteerd. Op deze manier hopen wij iedereen te kunnen verrassen met écht lekkere alcoholvrije wijn, champagne, sparkling tea, likeuren en aperitieven. Wij versturen met professionele distributiepartners en gaan voor de beste klantervaring. Ook voor zakelijke leveringen, relatiegeschenken of een alcoholvrij aanbod voor horeca is Nono Zero de juiste partner. We maken graag een voorstel op maat. Feedback van onze klanten wordt op prijs gesteld. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening continu optimaliseren.
De Wiede Akker 14, 7961 ED, Ruinerwold, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gewoon top
Geholpen
Pakket aangekomen in Spanje Dpd ! Foutieve bezorging dus pakket retour nl ! Wij krijgen op ons woonadres in nl een nieuwe doos ! Gewoon top !

Odpowiedź od Nono Zero
Er ging iets mis met mijn bestelling en dat werd zo ontzettend prettig opgelost, echt top!

Odpowiedź od Nono Zero
Nieuw voor mij. Kreeg steeds reclames tijdens mijn spelletjes, en dacht toen ik ga het eens inkijken. Keuze gemaakt en bested. Hellas was de eerste bezorgdatum niet haalbaar, een dag later wel.

Odpowiedź od Nono Zero
Duidelijke website, flessen zeer goed verpakt. De bubbels en likeur kenden we, heel lekker. Een rode en witte wijn besteld om te proberen - die staan nog in de kast.

Odpowiedź od Nono Zero
Goede service en snelle levering
Dank jullie wel 👌👌

Odpowiedź od Nono Zero
Snelle levering. De heerlijke French Bloom Bubbles waren op, de mensen van Nono Zero hebben de aankomst van de nieuwe voorraad in de gaten gehouden om mijn bestelling compleet te maken. Vervolgens hebben ze heel snel nageleverd. Top!

Odpowiedź od Nono Zero
Bestelling gedaan, en het is allemaal correct gegaan,netjes in keurige en super stevige doos geleverd

Odpowiedź od Nono Zero
Goede en snelle levering, prettig geïnformeerd via de mail. Alles werd heel goed verpakt verzonden