Heel vieze smaak en veel te duur. Ik krijg het niet binnen met de beste wil van de wereld. Er zijn betere en goedkopere alternatieven.
Zobacz, co mówią recenzenci
I've used the 4 step Nomige routine, nightserum, -cream, the dayserum and thetinted moisturizer. I feel that my skin glows from within and i'm absolutely in LOVE with the tinted moisturizer,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nomige is letterlijk op mijn 'huid' geschreven. Bespaar nooit op kwaliteit en al zeker niet als het over dat gaat wat mensen het eerste zien. Ik gebruik de producten van Nomige ondertussen 3 jaar,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een gebruik van ondertussen twee maanden kan ik enkel positieve feedback geven! Mijn huid voelt fluweel zacht, is goed gehydrateerd en ik heb veel minder last van ontstekingen. De DNA analyse vo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Unique personalized skincare tailor-made according to your DNA and lifestyle.
Dane kontaktowe
Coupure Links 67, 9000, Ghent, Belgia
- +32 472 120 977
- barbara@nomige.com
- nomige.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od Nomige
Top communicatie en hele persoonlijke/…
Top communicatie en hele persoonlijke/ toegankelijke aanpak.

Nomige is TOP
Nomige is TOP! The products are perfect for my skin, packaging is realy beautiful and the service of the whole team is perfect! I’m a huge fan!

Amazing skin with Nomige
I’m using Nomige for several years and I couldn’t be happier with the result, my skin it’s getting everything it needs to be healthy and looking beautiful.

De producten van Nomige
De producten van Nomige, aangepast op je eigen DNA maakt Nomige heel uniek.
De producten zijn werkelijk samengesteld op de noden van mijn huid. Mijn huid is zichtbaar verbeterd. Ze zijn daarbij ook eenvoudig in gebruik.

Duidelijk rapport, prachtige producten
Duidelijk rapport en correcte en mooie levering van de producten. Goed verzorgd, prachtige producten.

Heel goede producten
Heel goede producten! Alles heel persoonlijk en heel mooi afgewerkt! De verpakking heel duurzaam en heel mooi! Dank u! 👌

Odpowiedź od Nomige
De producten van Nomige zijn heel…
De producten van Nomige zijn heel persoonlijk. Ik vind het heel fijn in gebruik en helemaal afgestemd op de behoeften van mijn huid.
Je gebruikt maar 4 producten waarvan 2 serums en 2 cremes. Hier zit alles in dat je nodig hebt en vind ik super fijn. Het smeert fijn, mooie vormgeving en ik merk dat de wondjes die ontstaan door mijn acne veel sneller wegtrekken dan normaliter.
Ik raad Nomige zeker aan!

Odpowiedź od Nomige
Really good skincare great customer…
Really good skincare great customer service and skin advice

Odpowiedź od Nomige
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service, de professionele begeleiding.
De producten zijn van zeer goede kwaliteit.
Ben super tevreden 😊

Odpowiedź od Nomige
Nomige is letterlijk op mijn 'huid'…
Ik gebruik de producten van Nomige ondertussen 3 jaar, waarvan nu net de samenstelling op basis van mijn DNA. Mijn huid voelt soepel en ziet er gevoed uit. Een blijver, sowieso.
De opvolging door Barbara en haar team geeft het nodige vertrouwen waarbij je bovendien een antwoord mag verwachten op alle vragen.

Odpowiedź od Nomige
aan iedereen aan te raden
Persoonlijker kunnen producten, gebaseerd op je eigen DNA, niet zijn. Bovendien zeer stijlvol.

Odpowiedź od Nomige
This was what my skin needed all that…
This was what my skin needed all that time!
Super easy, super comfertable, skin looks and feels soft and moisturized!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.