Oceniono na 1 z 5

Hej Min navn er Claudia og jeg er meget overrasket hvordan det firma Nohea behandling kunde. Efter jeg bestilte hår lak og betale , komme forkert produkter. Prove at skrive til kundeservice om det... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det værste sted jeg har handlet online Der kommer først længe efter ordren er lagt, en bekræftelse af købet. Lang leveringstid - lange svartider på mail - spørger man i øst, svare de i vest. Efter t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig kundeservice. Jeg bestilte en vare for 14 dage siden efter en uge var den ikk sendt endnu, så annullerede ordre fredag den 20 september der fik jeg en bekræftelse på at ordren var annu... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Nem webshop, med hurtig ekspedering og forsendelse. Skulle bruge nogle bestemte barberblade (Ja, spændende vare ikke?) og fandt dem billigst hos Nohea. Ingen fragtomkostninger ved ordrer på over 500+... Zobacz więcej

1,5

1 gwiazdka

Inni użytkownicy przeglądali również

Oceniono na 4 z 5

Fik det jeg bestilte

Da jeg modtog pakken fra Nohea manglede der desværre et produkt, det lignede at pakken havde været brudt op. Jeg sendte en mail til Nohea med det samme med billeder af pakken og skrev hvad der manglede, de svarede indenfor en halv time hvor de skrev de var kede af der manglede et produkt, men at de ville sende et nyt med det samme og to dage efter modtog jeg pakken.

25 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Super service, hurtig levering og store penge at spare

Jeg bestilte en Braun Oral-B Pro 6000 smartserie med wireless og Bluetooth i fredags under Vild med dans og den er allerede ankommet her onsdag. Prisen er godt 1/3 af prisen set i forhold til Elgiganten (besparelse ca. kr. 1.300,00) og jeg kan kun anbefale andre at handle hos Nohea.

Det var endvidere med dansk manual og kan ikke gøres bedre.

25 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Fremravende service og hurtig levering

Deres priser er konkurrencedygtige, de leverer lige så hurtigt som de lover. Jeg fik superfin betjening, da jeg ville ændre leverings adresse, efter at jeg have sendt min order - fra privat til nærmes GLS pakkeshop. Nohea fik GLS til at forsøge først hjemme, og da jeg ikke var der, kørte de videre til pakkeshoppen, hvor jeg kunne hente pakken.

21 listopada 2015

Rigtig god shop

Køber altid mine personlig pleje produkter hos Nohea. Det er væsentligt billigere end køb her i Danmark. Produkterne er af samme høje kvalitet som i en fysisk forretning.

Nohea sender varerne hurtigt, og jeg har aldrig oplevet nogen problemer med forsendelsen.

Der er ingen tvivl om at jeg handler hos Nohea igen. Det er win-win :)

14 października 2015
Oceniono na 2 z 5

Tysk hjemmeside! Langsomme

Fra jeg bestilte til de sendte varen gik der 4 dage og da den kommer fra tyskland går der så yderligere tid før den kommer.

2 dage skriver de! På den tid har de end ikke behandlet min bestilling og de gør alt for at skjule at man handler med et tysk firma

Der er nu gået en uge uden jeg har modtaget noget og pengene har de selvfølgelig trukket!

Varen kom idag, 8 dage efter bestilling. I svarer 2 dage til ekspedition, dén holdt heller ikke vand og så bør I oplyse at man handler i Tyskland og ikke få det til at se dansk ud.

7 sierpnia 2015
Logo Nohea

Odpowiedź od Nohea

Hej Carsten,
Baseret på et navn på en bedømmelse på Trustpilot, er det umuligt for os at finde frem til hvem du er. Eftersom vi ikke har modtaget en e-mail på info@nohea.dk med dine tanker, vil vi bede dig om at kontakte os direkte med dit ordrenummer, så vi kan kikke på sagen, og dermed løse problemet.
Bemærk venligst, at leveringstiden på vores hjemmeside ikke siger 2 dage. Vi vil afsende ordren inden for 2 dage, og GLS skal bruge yderligere 1-2 dage for leveringen.

Kan klart anbefales.

Rigtige pris og hurtig forsendelse. Desværre forsvandt pakken undervejs, men det er Nohea ikke skyld i, og den blev da også hurtigt erstattet.

5 sierpnia 2015

Bliver ikke bedre

Bestilte varer mandag aften, varen leveret af GLS onsdag den 28. 07. 2015.
God hjemmeside, fin emballering og godt informationsniveau ved bestilling og forsendelse.

5 sierpnia 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej