Tripadvisor No Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

GlobalConnect Useriøs aktør. Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Etter et besøk på Finnskogen kro og motel . Menyen bærer preg av kortreist mat i fra fryseboksen til frityrkokeren / microovnen , potetene og grønnsakene bar preg av souvid ( lite smak og bløte i kon... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Anbefaler ingen å reise med tui fra Tromsø til Kreta, å bo på Promios maisonettes. Det står at det skal være fin utsikt, her var ingen utsikt, alle 3 verandraer var igjenngrodd av busker. Det var ikk... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Nyttig ved at en kan lese andres anmeldelser. Lett å bruke, og stor hjelp ved planlegging av reiser. Men Tripadvisor er irriterende og dårlige hva gjelder digital markedsføring. Har du sett på et h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Genialt!

Genialt å bruke Tripadviser enten vi er utenlands eller i Norge! Veldig enkelt å finne bra og gode restauranter, hotell og også andre attraksjoner. Opplever at antall stjerner stemmer!
Tripadviser er med på å forme våre ferieopplevelser!

Reiselyst.

Har hatt mange fine og hyggelige opplevelser på mine reiser rundt om i Europa.Det er vel to jeg ikke har omtalt, og det er en reise med Voyager of the seas i Adriaterhavet som var en stor opplevelse.
Senere med Allure of the Seas i Middelhavet.Dette kan jeg anbefale på det sterkeste.Dette burde alle få anledning til en eller annen gang i livet.
Jeg har også reist rundt i hele verden,men det er en annen sak.Har besøkt alle kontinenter.

Oceniono na 5 z 5

Trip Advisor er en viktig del av reiseplanleggingen vår

Jeg reiser mye og bruker Trip Advisor aktivt for å orientere meg om reisemål, hoteller, restauranter, severdigheter med videre. Jeg har stor nytte av dette og ikke minst i forhold til å vurdere restaurant besøk. På denne måten unngår vi å bruke verdifull ferietid på restauranter som ikke holder mål eller severdigheter som ikke er i henhold til våre ønsker. Vi reiser vel egentlig aldri lenger til nye reisemål uten å benytte Trip Advisor og anbefaler alle våre venner til å gjøre det samme.

Reiseglad 😎

Flott at reiseglade kan dele sine erfaringer og jeg finner alltid det jeg leter etter inne Tripadviser Har hatt mye glede gjennom årene på mine reiser pga at jeg har "surfet" her

Veldig bra vi har Tripadvisor

Veldig bra vi har Tripadvisor. Det er så flott at vi har denne Trustpilot, hvor vi kan rangere turer, opplevelser, barer, restauranter, flyselskaper, butikker. Så utifra dette kan det være enklere å velge det rette for en selv.

Oceniono na 5 z 5

Jeg liker å utforske de stedene jeg…

Jeg liker å utforske de stedene jeg besøker, det jeg savner med denne siden er å få redigert steder jeg har vært noen år tilbake. Men her kan en jo bare gå 12 måneder tilbake i tid. Ellers er dette topp, har besøkt over 42 land og noen hundre byer i utlandet

Oceniono na 4 z 5

En grei måte å finne gode restauranter

En grei måte å finne gode restauranter, hoteller, etc. Er mange ganger uenig i rangeringene, syns det er bedre å lese nøye hva gjestene skriver og anbefaler. Plukker alltid på forhånd ut 5-6 restauranter på nye reisemål. Tester så ut på stedet, og er de godt besøkt er de vanligvis gode.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej