1,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

NN Myclaim? Ver van wegblijven!! Héél ver van wegblijven!!!!

NN, een schadegeval (aanrijding) waarbij ik in mijn recht ben gesteld, waarom maken jullie mij dan 2 keer een slachtoffer? Een keer door de aanrijding, de andere keer door jullie blunders in het dossier. Tevens is het ook niet de eerste keer dat jullie op een gegeven woord terugkomen ondanks het gegeven werd. Tegenpartij AXA aanvaarde het bestek, kon evenwel niet betalen omdat er onvolledige informatie doorgegeven werd, dossier sleept al 2,5 maanden aan. Vragen om een btw attest, terwijl het al overgemaakt werd?! In een schrijven dan gaan zetten (al dan niet uniform) dat ik rekening dien te houden met een FRANCHISE? Wel, bij mijn weten ben ik in het recht gesteld. Dan besluiten jullie een RDR regeling in gang te zetten, zogezegd om mij sneller te helpen, te laat dan. Want ik merk op dat het aangeleverde en goedgekeurde bestek, nu door jullie betwist word om er beter uit te komen.

-----------------------------------------------------------

Kom ik even terug op de vorige zaak waar jullie woordbreuk hebben gepleegd: Het jaar 2020. Ik, invalide man van destijds 56 (COPD Gold II); was slachtoffer van een laffe verrassingsaanval door de Turkse buurman van toen 38. Ik heb mij verdedigd in noodweer. Dat het koppel vruchtgebruikers dat ik uit de functie van syndicus heb laten ontzetten via het Vredegerecht in 2019, dat deze valse verklaringen zouden afleggen in het voordeel van mijn belager was vanzelfsprekend. Dat u mij een aanvankelijk een advocaat toekende op basis van de informatie die u kreeg van het parket van Antwerpen (Die trouwens een bias onderzoek hebben gevoerd van kust mijn kl****). Vervolgens veranderde het parket het geweer van schouder en was ik de belager, ondanks jullie mevrouw DE MOOR Daisy mij aan de telefoon duidelijk maakte dat NN mij een advocaat toegekend had en jullie bij dit standpunt bleven, keerden jullie de kar en kon ik het doen met een Pro Deo!! We zijn 2022. Ik werd veroordeeld op de correctionele rechtbank en werd in datzelfde jaar vrijgesproken in hoger beroep! En hebben jullie alsnog de andere raadsman die ik gevonden had, kunnen betalen!!! Jammer genoeg, ondanks het later gevonden bewijs van deze lasterlijke aangifite, laat de Belgische wetgeving mij niet toe van klacht neer te leggen tegen de betrokkenen, want ik ben VRIJGESPROKEN!!

16 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Reeds diverse mailen beroep willen doen op mijn rechtbijstandsverzekering bij NN

Al een paar maal beroep willen doen op mijn rechtsbijstandverzekering waarvoor ik betaal, reed lang, maar niet kan inschakelen omdat het zogezegd om de blokpolis en syndicus gaat. Maar de syndicus is hierbij in de fout en NN wil mij niet verdedigen! Uiteindelijk krijg ik een mail van de tegenpartij naar de syndicus om stappen te ondernemen. Ik denk geef het door aan NN en denk die gaan mij nu verder helpen, komt daar niets van in huis. Ik ben blijkbaar verzekerd voor inboedel ? De Franstalige man deed zijn best om Nederlands te praten maar wou niet luisteren kwam er steeds tussen waardoor ik ook iets harder praatte en naar mijn gevoel niet luisterde. Ik heb dan het gesprek vermeld ik afbreek en uitkijk naar een andere verzekering die geen paraplu trekt maar helpt !
Door tussenkomst van een directie ING werd een andere verzekering Dekra ingeschakeld maar geeft ook geen gewenst resultaat. Jammer

17 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

collecte excessive de données médicales et pression administrative glacante

On prend une assurance pour être soutenu en cas de coup dur, pas pour subir un service froid et déshumanisé. Aucune écoute, aucune confiance : tout doit être prouvé en permanence, au point de réclamer des documents médicaux extrêmement sensibles.

Malgré la gravité de la situation médicale, le service se contente d’envoyer des rappels administratifs secs pour finaliser sa paperasse, sans tenir compte de la pathologie ni de la réalité vécue...

1 września 2025

Klantenservice?

Reeds klant via ing van bij het begin dat nn services met ing samen ging werken. Nooit hen nodig gehad (gelukkig) en heel de tijd braaf betaald. Nu auto ongeval gehad( niet in fout) en auto economisch total loss. Bij het begin dossier ging blijkbaar alles vlot verlopen. Tot ....de betaling moet gebeuren.... Elke dag werd er beloofd de storting zal morgen goedgekeurd worden...elke dag opnieuw. Tot we dan uiteindelijk iemand in lijn krijgen die amper nederlands praat ( ook een probleem dat we ondervonden hebben bij de vorige gesprekjen), die zegt: ik heb nu pas het dossier gekregen en IK zal het verifiëren en Ik zal bepalen wanneer het gestort wordt. Toen ik kwaad werd door de steeds loze beloften die er gemaakt werden, zei hij dat ipv met mij daarover te discussiëren, verder gaan werken want ik anders nog langer op mijn geld moest wachten en verbrak de lijn. KLANTENSERVICE???. Wij gaan verder bekijken na deze afhandeling van dit dossier, na braaf steeds maandelijks onze bijdrage te betalen voor al onze verzekeringen, over te schakelen waar we wel klantvriendelijk geholpen worden in onze moedertaal.

6 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

ASSURANCE FRAUDULEUSE ET REMPLIS DE…

ASSURANCE FRAUDULEUSE ET REMPLIS DE CONFLITS D'INTÉRÊT !
Nous invitons TOUTES les personnes victime de cette assurance de contacter au plus vite mon avocat Maître Heurion situé à Manage avec indication, être victime de cette assurance. Je viens pleinement d'en faire les frais avec énormément de preuves d'action frauduleuse de la part de cette assurance. Sur base de certains commentaires récent qui sont très similaire. J'ai eu un Sinistre en droit en Full Omnium en Août, ils ont tout fait pour ralentir les procédures. 2 experts suivi d'un Détective Privé, TOUS font partie de cette assurance. Et en plus, le gestionnaire du dossier s'occupe à la fois de la partir RC, PJ et Omnium, ce qui est totalement Illégal et représente un grave conflit d'intérêt. Pour au final, refusé d'indemniser pour avoir utilisé des informations données à LEUR détective privé qui s'est permis de MODIFIER à mon insu la version des faits. Ils ont également refusé de faire intervenir ma PJ inclus dans mon contrat sous prétexte qu'ils se réservent une gestion 'Amiable'. Forcement, toujours dans leur intérêt ! Nous allons constitué un dossier à l'encontre de cette assurance ainsi que toutes leurs pratique frauduleuse. Nous souhaitons pouvoir aidé toutes les victimes de cette assurance afin d'appuyer au Maximum les actions frauduleuses de cette assurance ainsi que tout leurs employés qui participe à cette énorme escroqueries !

24 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Je téléphone pour mon papa qui est…

Je téléphone pour mon papa qui est hospitalisés,je signale que je reprends en mains tous ses dossiers, assurance,banque ...et je demande s'il est possible de savoir a quoi correspond la domiciliation qu'il y a chez eux. Refus catégorique c'est la loi ,ok comment je peux faire car papa ne sait pas se déplacer,vous pouvez téléphoner de sa chambre et qu'il se présente au téléphone 🤔vous rigoler,n' importe qui peut se prétendre être mon père,oui mais c'est la loi 🤣😂des clowns.vaut mieux rire que de pleurer mais c'est lamentable comme explication.

Je me dois de changer une partie de mon commentaire,après avoir envoyé un mail ,j' ai eu une personne sérieuse et serviable qui m' a donné une partie des infos concernant mon papa,pas de copie de dossier qui est confidentiel et je comprends mais j' ai pu obtenir certaines infos qui me permettent d avancer dans le dossier de mon papa.
Merci

9 grudnia 2025

Catastrophique

Catastrophique, on prend une assurance pour se protéger et pas pour avoir des problèmes supplémentaires, préparez vous à un dialogue de sourd, des médecins conseils malhonnêtes, malgré un suivi dans un hôpital avec des spécialistes qui confirment, des radios, etc...Rien y fait, vous devez prendre un avocat, scandaleux!!!

26 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Compagnie totalement inefficace et à…

Compagnie totalement inefficace et à éviter.
Malgré un sinistre du 6 juin 2025 reconnu en ma faveur (100 % en droit) et un dédommagement validé par la compagnie adverse, je n’ai toujours rien reçu plusieurs mois plus tard.
Les relances s’enchaînent (plus de dix courriels), la seule réponse reçue parle d’un remboursement “validé” jamais effectué.
Service client absent, communication inexistante et délais scandaleux.
Aucune fiabilité : un assureur qui disparaît dès qu’il faut réellement indemniser. Zéro pointé à fuir absolument

6 czerwca 2025

épargne pension nulle

j'ai enfin pu racheter mon épargne pension mais ce ne fut pas sans mal ! aucune transparence , service client injoignable , service plainte vous raccroche carrément au nez sans répondre , quand a mon "courtier " il n'a jamais pris contact avec moi ! bref cette assurance ma volé 11 ans d'intêrets et sans que je puisse mis opposé ( décision interne) car sinon je risquais de perdre beaucoup plus A EVITER

1 września 2025

MANQUE TOTAL DE PROFESSIONALISME

D'abord, "on" oublie de m'indiquer que les primes payées sur les contrats d'assurance-pension ne sont plus déductibles dès l'année de la 65e année et "on" accepte ma demande d'augmentation (ce que je fais chaque année) de ma prime pour maximiser l'abattement fiscal correspondant

Ensuite, "on" méprise totalement ma plainte en m'indiquant que je peux très bien choisir de mettre un terme anticipativement à mon contrat moyennent 22 formulaires à remplir et la perception d'une taxe au passage. Les informations fournies étant lacunaires, toutes mes demand"es d'information ultérieures depuis le 5 juin sont restées sans réponse, si ce n'est que les accusés de reception techniques prouvent que mes e-mails ont été reçus et lus ....

Une grosse bande de glandeurs si vous voulez mon avis. A EVITER !!!!!

27 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Op 15 augustus heb ik contact opgenomen…

Op 15 augustus heb ik contact opgenomen met de NN Life Assistance Line (polis 30033434) in verband met een verstopte toilet. Tijdens mijn eerste telefoontje werd mij verzekerd dat mijn polis dit type interventie dekte en dat een leverancier contact met mij zou opnemen. Na meer dan 5 uur wachten, ontving ik een ander telefoontje van NN waarin het tegenovergestelde werd gezegd — dat het niet gedekt was.

Deze tegenstrijdigheid zorgde ervoor dat ik kostbare tijd verloor en dat ik ’s avonds dringend zelf een bedrijf moest zoeken en extra avondkosten moest betalen. Dit was een stressvolle ervaring, zeker met een 3-jarig kind en een zwangere vrouw thuis.

Ik heb altijd vertrouwen gehad in NN, maar dit incident heeft mij erg teleurgesteld. Ik hoop dat NN zal nagaan wat er in mijn geval is misgegaan, een duidelijke uitleg zal geven, en stappen zal ondernemen om soortgelijke problemen voor andere klanten in de toekomst te voorkomen.

16 sierpnia 2025

Pratiques inacceptables

Pratiques inacceptables.
L'entreprise profite de la loi sur les assurances pour les contracts signés avant le 1er octobre 2024 en notifiant les augmentations de prix des assurances habitation seulement 1 mois avant la fin du contrat, alors que le client est obligé de résilier 3 mois en avance (selon la loi). Sans parler des augmentations de prix exorbitants supérieurs à l'inflation entre 2022 et 2025.

15 stycznia 2025

Waardeloos

Eerst telefonisch beloven dat men zal tussenkomen daarna een jaar aan het lijntje gehouden. Bezoek van expert inplannen en nadien de gemaakte afspraak verplaatsen zonder je als klant op de hoogte te brengen. Uiteindelijk heeft men met verzekeraar van tegenpartij een deal gesloten zodat beide verzekeringen niet tussenkomen. In een tweede schadegeval heel slecht advies gekregen. Twee keer telefonisch contact gehad, twee keer totaal ander advies gekregen. Men vroeg uiteindelijk meer info over het schadegeval te bezorgen als je dan fotos doorstuurt laat men weten dat men deze bestanden voor de veiligheid niet mag openen. Men laat ook niet weten hoe je dan wel moet doorsturen.
Twee keer duidelijk schadegeval voor verzekering, twee keer volledig in de kou gestaan.
Waardeloze verzekering, ze doen alles om niet tussen te komen.
Waardeloze dienstverlening, je moet alles zelf uitzoeken, constant informeren hoe ver ze staan met het dossier...

1 sierpnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej