NN Myclaim? Ver van wegblijven!! Héél ver van wegblijven!!!!
NN, een schadegeval (aanrijding) waarbij ik in mijn recht ben gesteld, waarom maken jullie mij dan 2 keer een slachtoffer? Een keer door de aanrijding, de andere keer door jullie blunders in het dossier. Tevens is het ook niet de eerste keer dat jullie op een gegeven woord terugkomen ondanks het gegeven werd. Tegenpartij AXA aanvaarde het bestek, kon evenwel niet betalen omdat er onvolledige informatie doorgegeven werd, dossier sleept al 2,5 maanden aan. Vragen om een btw attest, terwijl het al overgemaakt werd?! In een schrijven dan gaan zetten (al dan niet uniform) dat ik rekening dien te houden met een FRANCHISE? Wel, bij mijn weten ben ik in het recht gesteld. Dan besluiten jullie een RDR regeling in gang te zetten, zogezegd om mij sneller te helpen, te laat dan. Want ik merk op dat het aangeleverde en goedgekeurde bestek, nu door jullie betwist word om er beter uit te komen.
-----------------------------------------------------------
Kom ik even terug op de vorige zaak waar jullie woordbreuk hebben gepleegd: Het jaar 2020. Ik, invalide man van destijds 56 (COPD Gold II); was slachtoffer van een laffe verrassingsaanval door de Turkse buurman van toen 38. Ik heb mij verdedigd in noodweer. Dat het koppel vruchtgebruikers dat ik uit de functie van syndicus heb laten ontzetten via het Vredegerecht in 2019, dat deze valse verklaringen zouden afleggen in het voordeel van mijn belager was vanzelfsprekend. Dat u mij een aanvankelijk een advocaat toekende op basis van de informatie die u kreeg van het parket van Antwerpen (Die trouwens een bias onderzoek hebben gevoerd van kust mijn kl****). Vervolgens veranderde het parket het geweer van schouder en was ik de belager, ondanks jullie mevrouw DE MOOR Daisy mij aan de telefoon duidelijk maakte dat NN mij een advocaat toegekend had en jullie bij dit standpunt bleven, keerden jullie de kar en kon ik het doen met een Pro Deo!! We zijn 2022. Ik werd veroordeeld op de correctionele rechtbank en werd in datzelfde jaar vrijgesproken in hoger beroep! En hebben jullie alsnog de andere raadsman die ik gevonden had, kunnen betalen!!! Jammer genoeg, ondanks het later gevonden bewijs van deze lasterlijke aangifite, laat de Belgische wetgeving mij niet toe van klacht neer te leggen tegen de betrokkenen, want ik ben VRIJGESPROKEN!!