Nick & Line LifeStyle Recenzje 21

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

1. Sklep z dopalaczami

Napisane przez firmę

Hos os finder du produkter der forbedre både dig og din hverdag. Vi går meget op i kvalitet og at få det bedste ud af livet og hverdagen.

4,3

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering . 2 dage efter bestilling 👍

19 lutego 2024

Hej Yin

Tak for din anmeldelse og din positive feedback om vores hurtige levering! Vi er glade for at du modtog din ordre hurtigt og effektivt.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Mvh

Oceniono na 5 z 5

Super nem bestilling og betaling

Super nem bestilling og betaling. Meget hurtig levering. Skøn varer. Kan varmt anbefales

22 lutego 2024

Hej Carol!

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din ros af vores nemme bestillings- og betalingsproces, vores hurtige levering og vores skønne varer.

Din anmeldelse er en stor motivation for os. Vi vil fortsat stræbe efter at yde den bedste service og levere de bedste produkter til vores kunder.

God weekend!

Super produkter

Super produkter, nem hjemmeside og hurtig ekspedition

8 lutego 2024

Hej Michael

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du var tilfreds med vores produkter, vores hjemmeside og vores ekspeditionstid.

Vi sætter stor pris på din ros. Vi arbejder hårdt for at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet, en brugervenlig hjemmeside og en hurtig og effektiv ekspeditionstid.

Din anmeldelse er en stor motivation for os. Vi vil fortsat stræbe efter at give alle vores kunder en god oplevelse.

Tak for din støtte!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig flotte varer og alt som…

Rigtig flotte varer og alt som forventet. Hurtig levering og godt pakket ind. Fuldt ud tilfreds. Tak

1 grudnia 2023

Goddag Hanne

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med dine varer, og at de levede op til dine forventninger. Det er vores fornemste mål at give vores kunder en positiv oplevelse, fra bestilling til levering, og det er opmuntrende at vide, at vi har opnået dette med dig.

Hurtig levering og omhyggelig indpakning er hjørnestenene i vores service, og det betyder meget for os, at du har bemærket og værdsat det.

Tak for at vælge os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Fin proces og produkt

21 listopada 2023

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at få ord på din oplevelse ved at handle med os.

Mange tak for dine 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse & service.

Super god oplevelse. Jeg var lidt sent ude med den sidste julegave, og for at være sikker sender jeg en mail om aftenen den 16. december. Inden for 10 min. får jeg svar, med en garanti om at varen ville blive sendt dagen efter - hvilken den gjorde, og kom frem i god tid inden jul. Alt i alt rigtig god service og hurtig ekspedition.

17 grudnia 2023

Hej Rune,

Mange tak for den hjertevarme anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en super god oplevelse med vores service. Vi er her for at gøre shopping hos os så nemt og behageligt som muligt, og det er fantastisk at vide, at vi kunne opfylde dine forventninger, især i en travl tid som julen.

Vi er glade for, at vores team kunne imødekomme din efterspørgsel, og at varen nåede frem i god tid før jul. Vi værdsætter din tillid og vælger os til din julegave, og det betyder meget for os.

Tak for de venlige ord og for at lade os være en del af din juleglæde.

Vi ønsker dig et fantastisk nyt år og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Venlig hilsen,

Oceniono na 1 z 5

Kan købes på 130,- - 180,- på temu

Spild af penge hos jer😔
Men tilgengæld var i gode til at sende retur kode 😊

10 listopada 2023

Hej Kira.

Vi er noget ked af at du mener at vores arbejde er spild af penge. Vi vil stadig meget gerne (endnu en gang) forklare hvordan det hænger sammen med indtjening i vores lille virksomhed og spille med åbne kort.
Du faldt sikkert over vores produkt via en annonce. En annonce som vi betaler for at have kørende. Via den annonce kom du ind på vores hjemmeside, som heller ikke er gratis at have eller vedligeholde. Der faldt du over forskellige produkter, som alle er nogen vi har hjemme på eget lager. Produkterne som vi køber hjem, betaler vi fragt, dansk moms og fortoldning for at få hjem til en dansk virksomhed og ikke som privatperson. Vi bruger meget tid på at gennemgå hvert enkelt produkt personligt, som vi gennemgår for fejl, for at sikrer os at kunder modtager flotte, intakte og fejlfrie produkter fra os.
Du bestilte så de varer du kunne tænke dig og fik dem afsendt indenfor få timer, så du kan forvente produktet leveret indenfor 2-4dage. Varer som vi har bestilt hjem, kontrolleret for fejl, pakket ind i ekstra emballage, så du kan få glæde af et helt og intakt produkt efter levering. Emballage som heller ikke er gratis og sender afsted fra vores lager uden yderligere omkostninger, da vi pt ikke opkræver penge for forsendelse.

Du finder så undervejs ud af at du kan finde produktet billigere i Kina, via en side med blandet anmeldelser, som vi ikke vil kommenterer på. Men ofte hænger pris, kvalitet og service sammen.
Men du kontakter os med din frustration 17/12-23 kl. 16.51, og kl. 16.55 samme dag, har du et svar fra os.
Hvis du ser vores e-mail-korrespondance igennem vil du opdage at vi har svaret dig på alle henvendelser indenfor 25min. uanset tidspunkt eller ugedag (En service vi elsker at give)

Vi vælger at forklare dig hvordan tingene hænger sammen, da du tror vi tjener over 300 kr pr hund, hvilket absolut ikke er tilfældet. Men vi er åbne og går meget op i service og tilfredshed.
Vi opfylder selvfølgelig vores garanti om tilfredshed og handelsbetingelser og opretter en retur-label/kode som du dog endnu ikke har påført og sendt retur endnu?(19/12-23). Men vi garanterer dig selvfølgelig dine penge retur når pakken er retur.

Vi ved ikke om du ud fra det her kan regne dig frem til, at vores timeløn ligger forholdsvist lavt ift. udgifter og tid, men tro os: Når alle udgifter er betalt og skat fratrukket, står vi absolut ikke og vifter med 300kr.
Vi er oprigtigt ked af at du ikke mener at vi er berettet til at få løn for vores arbejde, og at vi direkte ikke fortjener mere end 1 stjerne for det vi gør, men vi er da glad for din ros for en hurtig returkode.

Glædelig jul og godt nytår

Hurtig eksp

Hurtig eksp. Og levering. Varen OK v. Levering.

1 grudnia 2023

Hej Hanne

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟
Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service, og at du oplevede en hurtig ekspedition. Det er vores mål at levere ikke blot gode, men fremragende oplevelser til vores kunder, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Endnu engang tak for dine venlige ord, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner,

hurtig eksp.

9 października 2023

Hej Marianne.

Hjertelig tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores service, og at du oplevede en hurtig ekspedition. Det er vores mål at levere ikke blot gode, men fremragende oplevelser til vores kunder, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Vi er taknemmelige for din støtte og tillid. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil fremhæve eller dele med os, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Det er 3 gang jeg handler hos Nick &…

Det er 3 gang jeg handler hos Nick & Line. Og lige som de forgående gange, fik jeg præcist hvad jeg bestilte, i god kvalitet og med super hurtig levering.

5 września 2023

Hej Annette.

Tusind tak for de 5 stjerner og din feedback. Dem er vi stolte af, især da vi har set dit navn på vores ordreliste flere gange.

Mange tak og god dag.

Fremragende 👍

Der er intet at sætte en finger på.
Fantastisk vare jeg fik og den var hurtigt fremme
5 ⭐️ til jer

21 września 2023

Hej Heidi.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med din vare og den hurtige levering. Din støtte og de 5 stjerner betyder meget for os.

Med Venlig Hilsen

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service! :) kan klart anbefales

21 września 2023

Hej Frkbennetzen

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at få ord på din oplevelse ved at handle med os.

Mange tak for dine 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Fik hurgtig svar på min mail

Fik hurgtig svar på min mail, havde varen to dage efter jeg bestilte. Super:-)

24 sierpnia 2023

Hej Siggi.

Mange tak for den fantastiske anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din støtte og tillid.

En ok figur.

1 sierpnia 2023

Hej Jenjo

Mange tak for de 5 stjerner!
Vi sætter stor pris på din støtte og tillid.

God og hurtig service

God og hurtig service! Kan varmt anbefales! 👌

8 września 2023

Hej Anders!

Tusind tak for dine 5 stjerner!
Det betyder rigtig meget for os, og at du vil dele din oplevelse.

Mange tak og god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Jeg troede seriøst det var spam

Jeg troede seriøst det var spam, men gav det en chance. Jeg havde dårligt trykket bestil før end jeg fik en ordrebekræftelse og få dage senere pakken. Indholdet var lige som beskrevet - er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

4 września 2023

Hej Annette!

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget at du bruger tid på at dele din erfaring med os, så tak for det :)
Vi er glade for at få ord på din oplevelse ved at handle med os, da vi gør alt for at levere sjove og gode produkter.
Vi gør alt hvad vi kan alle ugens dage på alle tidspunkter for at yde den bedst mulige service.

Så mange tak for dine 5 stjerner!

Nick&Line er for FEDE 👀👈

Nick&Line er for FEDE, DEJLIGE mennesker, med DREV i og så er de kreative og finder ting, så DU slipper for at gøre det! RESPEKT🙏
🤗Onkel Skummel

11 lipca 2023

Hej Slaskehagen!

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkt. Vi sætter stor pris på din støtte og tillid. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Helt perfekt!

3 czerwca 2023

Hej Line

Mange tak for den fantastiske anmeldelse!

Nick & Line

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej