Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was ripped off with multiple “transaction declined “ messages of multiple cards And ended with 5 deductions of over £149 instead of 2. The ad featured Stephan Fry

Oceniono na 1 z 5

Be aware! Corrupt / fraude ,en verlies geld en finaal veel tijd aan hun speel van zogezegd terugbetaling . Ergste is dat zij ongeremd en ongehinderd hun gang maar mogen voortzetten. Geen co... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Toch even iets positiefs nadat ik alleen maar negatieve reviews zie. Na mijn bestelling las ik de reviews pas dus ik dacht...wacht af wat er gaat gebeuren. Gisteren besteld en tot mijn grote verbazi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De potjes met Healty Liver Formula zijn keurig bezorgd. Na de bestelling ook een bevestiging gekregen. Jammer dat de meeste reviews gaan over het betalen van kosten als je retourneert en/of gebrekkige... Zobacz więcej

2,2

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

ZERO Should be the score

ZERO Should be the score! Absolutely useless! Claim to be dragons den winner which is FALSE! Been on it a month and not lost a single gram.. Absolutely useless might as well have taken jelly teddies! Exorbitantly overpriced for this USELESS product! TOTAL SCAM!

16 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik dacht 1 potjes pillen te bestellen…

Ik dacht 1 potjes pillen te bestellen “binnen 3 maanden ben je van je diabeet 2 af”maar bij het afrekenen met klarna zag ik te laat en dat het om 3 potjes ging, ik heb er een paar geprobeert maar het resultaat was zo slecht dat ik snel mijn oude vertrouwde metformine weer moest slikken om weer op pijl te komen dus ik heb ze alle 3 terug gestuurd, toen kreeg ik te horen dat ik 1 gebruikte blik niet vergoed kreeg en dat ik volgens hun 2 blikken had gekregen waar van er 1 word vergoed. Dus na over en weer mailen dat ik 3 potjes i.p.v. 2 blikken bleven ze volhouden dat ik de helft van de potjes vergoed kreeg.Dus uiteindelijk heb ik accoord gezegd anders had ik niets terug gekregen. Dus ook de garantie van KLARNA stelt ook niks voor. Want ik moest het zelf maar met ivatasana regelen. OPLICHTERIJ die bende.

10 grudnia 2025

Be aware!

Be aware!
Ergste is dat zij ongeremd en ongehinderd hun gang maar mogen voortzetten.
Geen controle door bewoogde instanties.
###############################
Attention !

Ces individus sont corrompus et malhonnêtes. Leurs prétendus remboursements vous font perdre de l'argent et surtout beaucoup de temps.

Le pire, c'est qu'ils peuvent poursuivre leurs activités en toute impunité.

Aucun contrôle n'est exercé par les autorités compétentes.

2 stycznia 2026

Bestelling niet ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst op 10/12, na verschillende mails ,vandaag 9 januari nog steeds niets ontvangen !! Ik heb niet veel vertrouwen in deze firma !

9 stycznia 2026

Hier niets kopen!!!!!!!!!!!

Hier niets kopen!!!!!!!!!!!
Een paar keer wat besteld, en na de laatste bestelling en betaald niks meer van hun vernomen.
Reageren niet meer op mail naar.
Wees verstandig hier niks bestellen je bent je geld kwijt. Het is niet betrouwbaar!!!!!!!

17 września 2025

Oneerlijke praktijken...IvitaSana.nl

Wij zijn nu 07/10/24, en nog altijd heeft IvitaSana.nl mij niet correct terugbetaald! Zij stortten 13,-€ te weinig terug, buiten dat zij al 22,-€ hebben ingehouden voor retourneming!
Mijn bestelling dateert van 14/07/24!
Mijn retour van hun potjes dateert van 29/07/24...
Wat voor een firma is dat eigenlijk?

Dat de mensen niet op de hoogte zijn van de 15,-€ en 7,-€ die zij inhouden voor retournering, komt door de schuld van IvitaSana.nl zelf! Zij verwijzen in hun e-mails steeds naar hun FAQ-site, en daar staat die 15,-€ niet op vermeld, wel in hun algemene voorwaarden. Oppassen dus!

7 października 2024

Bestel hier niets

Bestel hier niets. Het zijn een stelletje oplichters. Na retourzending met een ontvangstbevestiging van de post via de Track en trace blijven ze beweren dat ze niet kunnen controleren of ze de retourzending hebben ontvangen. Ze kunnen namelijk of niet lezen of zijn zo ontzettend dom dat ze een afzender op een pakje niet kunnen ontcijferen in combinatie met de T&T. Ze blijven het onnodig moeilijk maken om maar niet terug te hoeven betalen. Bovendien rekenen ze restocking fee en houden je aan het lijntje. Daarbovenop is het ook nog een product dat niets waard is wat voor veel te veel geld wordt aangeboden. BLIJF HIER WEG!!!!

20 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Alles goed mis met hun.Alles gaat mis bij hun

Alles gaat mis bij hun. 4 juni een bestelling gedaan en achteraf betalen via Klarna. Nu zitten we in september nog geen levering. Ik kreeg van Fed Ex vorige week via mail dat de bestelling nog in hun magazijn staat omdat ze bij mij tevergeefs aangeboden hebben. Een paar weken daarvoor kreeg ik een bericht dat het via shipping onderweg was. (dropshipping) Ik heb een drukke praktijk . Er is altijd iemand. Op mijn Verisure camera toen gekeken . Niemand die iets aangeboden heeft. Wel pakketjes van post.nl en DHL. KLARNA laat steeds horen incomplete informatie neem contact op met IVITASANA WAT NIET BEREIKBAAR IS. Geen track en trace. Wel telefoonnummer maar krijg steeds te horen dat het nummer niet bestaat van IVITASANA. Telefonisch onbereikbaar en mails verstuurd maar geen enkel antwoord. Niets. Een oplichters bende.

4 września 2024

Bedriegende organisatie

Bedriegende organisatie. 195€ betaald en geen goederen ontvangen. Geld wordt meteen naar Malta geboekt.

Klantendienst reageert NIET

10 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Start de dag met 2 kiwi’s.

Start de dag met 2 kiwi’s.
Ik kwam via You Tube bij toeval uit op de Ivatasane Schone Darmen Show. Wat een walgelijke verkoop vertoning! Ellenlange verhalen om uiteindelijk op de bestelknop uit te komen. Vooraf wordt geen prijs genoemd. Wel een aftellende tijdklok en de waarschuwing snel te moeten zijn omdat er nog maar 8 potjes in voorraad zijn. Voor schone darmen heb ik een gratis advies: start de dag met 2 kiwi’s en je bent heel snel van alle darmproblemen af.

16 sierpnia 2024

Puur natuurlijk product

Snelle levering, binnen 2 dagen, ik heb de schone darmen formule genomen, 5 potjes, ik top na Corona 4 maal te hebben gehad, al anderhalf jaar met mijn darmen, vreselijke pijnen en onmogelijke stoelgang. Gebruik dit product nu 1 week, En er lijkt echt een verandering te zijn ten positieve. De ingrediënten zijn allemaal op natuurlijke basis. Heb tot nu toe geen enkele klacht over het product, nog over ivitasana, en ik hoop dat de verbetering door gaat zetten, ik heb al zoveel geld uit gegeven om te genezen, en dit product levert nu al verbetering. Dus ik mag niet klagen en dat doe ik dan ook niet. Hopelijk zijn er meer mensen met goede resultaten, want ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben.

7 sierpnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej