Ben voor de aanbieding van de Homebase 3 gegaan, na de Homebase 2. Heb nu alleen de 2K video deurbel 340 met dubbele camera, maar wil uitbreiden met nog 2 camera's. Tot nu toe zeer tevreden over d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
J'étais déjà pleinement satisfait des produits mais j'ai eu un problème de commande sur l'un d'eux... Le service client à tout de suite fait le nécessaire et procédé au remboursement du produit et... Zobacz więcej
vlotte bestelling, goed product, gemakkelijke installatie! de levering aan huis door de leverancier was niet zoals het hoort, het regende en daarom besliste de courier om niet naar het leveradres te... Zobacz więcej
Zeer goede service naverkoop. Toen de borstel van onze dweil-stofzuigrobot telkens vastliep, werd het toestel na het doorlopen van alle checks die we zelf konden doen, probleemloos hersteld. Na 1 wee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
At eufy, we believe great products and true smart home technology is thought out thoroughly. eufy's smart home technology is built from solid foundation of care from all of us as one company. We don't only care about functional performance, but we think ahead of our consumers to build our products with care, to suit their needs, all seamless with no hassle. That's how we create intuitive, human-first technology that frees our consumers and their families from worries. And enliven their life to be one they truly love. eufy, built with care.
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- support@eufy.com
- nl.eufy.com
Odpowiada na 68% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
De robotstofzuiger levert uitstekende resultaten op.
Levertermijn en communicatie
Ik ben erg teleurgesteld in de service van Eufy. Op 11 augustus heb ik poetsmiddel besteld, maar tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen. In de tussentijd heb ik een mail gestuurd met de vraag waar mijn product bleef. Het antwoord was dat de bestelling “werd klaargemaakt”. Intussen is dat alweer meer dan een week geleden en er gebeurt nog altijd niets.
Wat ik nog erger vind: er wordt niet meer gereageerd op mijn mails. Dit vind ik ronduit schandalig voor een bedrijf dat zegt betrouwbaar te zijn.
Ik bestel hier niet meer en kan dit anderen ook niet aanraden!

Odpowiedź od Eufy
Prima camera voor een goede prijs
Wij hebben meerdere camera's van eufy en zijn hier zeer tevreden over.
Al jaren gebruiken we Eufy
Al jaren gebruiken we Eufy
En nog steeds tevreden
Jammer genoeg was onze vorige homebase stuk gegaan (leeftijd)
Dus werd het tijd om te vernieuwen
Voordeel is dat oudere camera's zonder probleem werken op de nieuwe homebase
Ook de camera's zijn verbeterd en extra's
Eufy werkt geweldig
Eufy werkt geweldig, ik ben er erg blij mee. De dweilfunctie in combinatie met het stofzuigen is echt handig. De vloer wordt goed schoon en ik hoef er zelf bijna niet meer naar om te kijken. Het automatisch legen werkt ook perfect, dus ik hoef de bak bijna nooit zelf leeg te maken. Kortom, een aanrader voor iedereen!
Deze review gaat over de X10 Pro Omni…
Deze review gaat over de X10 Pro Omni robot stofzuiger. Ik heb het eerste exemplaar moeten inruilen, omdat het om de haverklap stopte met werken en een onbegrijpelijke en innerlijk tegenstrijdige foutmelding over temperatuur produceerde. Het nieuwe exemplaar werkt veel beter en levert eigenlijk best goede resultaten. Het enige dat er nu rest dat hij een paar keer om onduidelijke redenen helemaal zijn werk niet heeft gedaan (ik laat hem 's nachts werken, terwijl ik slaap). Ik vermoed een of ander software probleempje, misschien in de app of in het basisstation of de robot zelf. Dat gezegd hebbende: de laatste tijd doet hij zijn werk keurig netjes.
Beste aankoop ever
Beste aankoop ever. Werkt perfect en ons gras is nu altijd even mooi.
eweest…
De eufy 28 is de beste aankoop geweest die ik heb gedaan. Je maakt taken aan en met 1 knop doet hij alles wat je maar wenst. Hij update zijn map en levert goede resultaten.
Het enige minpuntje dat ik heb was dat mijn watertank lekte, maar dit lossen ze ook op. Ik krijg een nieuwe toegestuurd.
Top service en in afwachting van mijn nieuwe tank.
Enorm tevreden
Enorm tevreden! Goede camera kwaliteit en goed geluid! Zeer handig met de dubbele camera ( babyfoon+ duo camera)
Goede verpakte levering en binnen de levertijd!
Zeer goede en gebruikersvriendelijke…
Zeer goede en gebruikersvriendelijke camera's.
Prijs/kwaliteit is prima in orde.
Keurig en snel geleverd tegen een…
Keurig en snel geleverd tegen een aantrekkelijk aanbod.
Prima ervaring
Makkelijk om via de website bestellingen te plaatsen. Goede service en verzending. Camera eenvoudig te installeren. Prima beeldkwaliteit.
Uitstekend self-supporting Camera beveiligingssysteem
Al vaak gekeken naar een upgrading van mijn camerasysteem of een volledig nieuwe. Veel verschillende aanbieders en prijzen. Dit systeem werkt volledig op Wifi en zonne-energie gevoede camera's. Nog 2 extra zonnepaneeltjes erbij geleverd voor de gevallen waarbij de camera op een plek hangt met net te weinig zon/licht. Werkt helemaal prima. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Correcte levering
Correct geleverd, makkelijk te monteren maar app minder betrouwbaar.
De aankoop ging op zich goed
De aankoop ging op zich goed, maar er zit nu al een scheur in het apparaat doordat hij blijkbaar ergens achter is blijven hangen. Is wel weer losgekomen want we zagen het pas bij de volgende schoonmaakbeurt.

Odpowiedź od Eufy
Al lang op zoek naar een draadloos…
Al lang op zoek naar een draadloos camera systeem en tot nu toe een topaankoop 👌💪
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.