Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Erg goede kwaliteit. Prijs zeer goed. Alleen de bezorging was waardeloos. Ik wist niet hoe laat de bezorging, heb de hele dag thuis gebleven. Lood zwaar glas liet hij gewoon buiten staan. Met moeite... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

In november 2024 heb ik een complete Douche wand besteld. totaal 3 grote glasplaten met toebehoren. Het pakket werd volgens afspraak geleverd vanuit Duitsland. Bij de montage is een glas plaat kapot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pendeldeur douche gekocht, snel geleverd alleen beetje vreemd snachts geleverd en voor de deur gezet. Is nog ingepakt en wordt volgende week geïnstalleerd, later meer..

Oceniono na 4 z 5

Ondanks dat het mail verkeer wat verwarring gaf over de status van de bestelling werd deze wel binnen de vooraf aangegeven periode geleverd. Kreeg een sms welke dag de levering zou komen, helaas was d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Onbetrouwbare partij, niet bestellen!

Onbetrouwbare partij! Telefonisch onbereikbaar, reageert niet op mails en levert na twee weken geen product.

Niet bestellen.

6 kwietnia 2026

Goedemorgen,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Zou u ons alstublieft uw ordernummer kunnen doorgeven? Dan kunnen wij direct controleren wat er met uw bestelling aan de hand is en dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

Wij helpen u graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Klantenservice komt afspraken niet na en negeert klanten.

Een douchecabine gekocht van Aica bij Bol.com. Wij hadden bewust voor bol gekozen omdat wij Aica zelf niet kenden, voor wat zekerheid. Bij onze verbouwing ging er veel mis en werd de badkameroplevering flink vertraagd, omdat wij al merkte dat de ruimte anders ging worden hadden we Aica zelf een mail gestuurd. Met de vraag hoe het zat met de retour- en ruiltermijn, omdat ik overal 365 dagen zag staan maar op een andere plek stond 30 dagen. Dit was belangrijk voor ons omdat de 30 dagen afliepen. Hierop werd alleen gereageerd dat wij het product konden ruilen, maar niet dat het binnen 30 dagen moest.
Nu een aantal maanden later willen wij het product ruilen en gaven ze ineens in de mail aan dat het niet kon omdat het via bol.com was gekocht. Dit terwijl wij hierover eerder expliciet contact met hen hadden opgenomen.

Dit terwijl wij hierover eerder expliciet contact met hen hadden opgenomen!

Ik heb Aica nu al 3 mails gestuurd hierover, omdat zij op de eerste mail hadden moeten reageren als het niet mogelijk was, maar Aica reageert niet meer op mijn mails. Ze negeren de klanten gewoon. Nogmaals het gaat niet om retourneren, het gaat om een ruil zelfs. Dus ben gewaarschuwd, het kan mooi staan op hun site, maar als puntje bij paaltje komt krijg je niks en zelfs contact is niet meer mogelijk. Koop dus niet bij dit bedrijf!

31 marca 2026

Beste Klant,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u kan zijn.

Wij hebben u hierover eerder meerdere keren per e-mail geïnformeerd. Voor bestellingen die via bol.com zijn geplaatst, gelden de retour- en ruilvoorwaarden van bol.com. Deze voorwaarden verschillen van die op onze eigen website en kunnen helaas niet met elkaar worden gecombineerd.

De betreffende bestelling is in augustus vorig jaar geplaatst, terwijl het verzoek tot retourneren of ruilen pas in maart van dit jaar bij ons is ingediend. Volgens de voorwaarden van bol.com dient een retour- of ruilaanvraag binnen 30 dagen via het bol.com-platform te worden aangemeld. Helaas was deze termijn op dat moment al ruimschoots verstreken.

Wij doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen en zo duidelijk mogelijk te communiceren.

AICA Sanitair

Oceniono na 3 z 5

De badkamerspiegel was er snel

De badkamerspiegel was er snel, klein probleem. Er was geen uitsparing aan achterzijde om de aansluiting voor licht in te laten vallen, zodat de spiegel wat afstaat van de muur. Niet helemaal zoals het moet, maar de spiegel was wel erg mooi en er zit ook anti-fogg in en meerdere lichtstanden.

26 lutego 2026

Pendeldeur douche gekocht

Is nog ingepakt en wordt volgende week geïnstalleerd, later meer..

27 stycznia 2026

Odpowiedź od nl.eaica.eu

Onze excuses hiervoor, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Mocht u bij het openen van de doos enige schade of problemen constateren, neemt u dan gerust direct contact met ons op. Wij kijken dan meteen met u mee naar een passende oplossing.

Inbouw tekeningen moeilijk te lezen

Inbouw tekeningen moeilijk te lezen
Voor de rest wel prima

12 stycznia 2026

Odpowiedź od nl.eaica.eu

Dank u wel voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat de inbouwtekeningen moeilijk te lezen waren. Wij nemen dit serieus en zullen de installatiehandleiding verder verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben tijdens de montage of het gebruik, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Dank u wel voor uw beoordeling en uw vertrouwen.

Great product

Great product, great quality, great price. We had a little hiccup with the delivery, but we solved that eventually.

12 stycznia 2026

Levering was snel

Levering was snel. Helaas zaten er aluminimum bevestigings matrialen bij het rookglas douchscherm. Geprobeerd om deze te laten vervangen doormiddel van gewoon betalen, echter de communicatie was erg slecht en telefonisch niet te bereiken. Hoe moeilijk moet het zijn om aan je leverancier te vragen of je de profielen in het zwart kan leveren. Klant betaald er toch gewoon voor.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od nl.eaica.eu

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Het spijt ons oprecht dat u dit zo heeft ervaren. De bevestigingsmaterialen/profielen die bij dit model horen, maken deel uit van een vaste set en worden door de leverancier uitsluitend in deze uitvoering geleverd.
Uw suggestie om glas en profielen beter op elkaar af te stemmen nemen wij zeker mee en zullen wij bespreken met onze leverancier voor toekomstige productverbeteringen. Uw feedback nemen wij mee om onze productinformatie.

Mooie pendel douche deur

Mooie pendel douche deur.
Communicatie met de bezorging ging niet vlekkeloos.
Het zou vanaf 7.00 u geleverd kunnen worden maar dat was niet mogelijk omdat het bij een receptie afgeleverd moest worden die pas om 9u open zou gaan.
Na een gesprek met het bedrijf werd het gesprek raar beëindigd, de mw zou mij terug bellen maar dat gebeurde niet.
De bezorging was voor een zaterdag gepland en ineens werd het vrijdag.
Uiteindelijk moest er getekend worden voor het pakket en ik was die dag nog niet op de camping...na een hoop gedoe met de chauffeur heb ik via WhatsApp toestemming gegeven om te leveren.

26 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej