Prachtige tafeltennistafel gekocht bij Cornilleau. Was helaas iets mis gegaan met de order waardoor de bestelling veel later werd geleverd. Voor de rest een super tafel. We hebben er al heel veel plez... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Netjes op de hoogte gehouden van de verzendstatus en tafeltennistafel werd snel en goed verzonden. Inmiddels maken we er met veel plezier gebruik van. Deze is supersnel op te klappen en goed te stabil... Zobacz więcej
Snelle levering, keurig geleverd, makkelijk besteld. Wel een werkje om hem in elkaar te zetten en er wordt wel vanuit gegaan dat het benodigde gereedschap in bezit is.
Snelle levering en prima service. Een (fabrieks)foutje wordt razendsnel opgelost
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
14 route Départementale, 60121, Breteuil , Francja
- +33 (0)3 44 80 22 22
- commercial@cornilleau.fr
- nl.cornilleau.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer tevreden
Snelle levering en prima service.
Een (fabrieks)foutje wordt razendsnel opgelost
gemonteerd keurig afgeleverd,
na goed overleg met de klantenservice een mooie stevige gemonteerde tafel gekocht welke keurig gemonteerd op de afgesproken tijd is afgeleverd!
Mooie tennistafel
Mooie tennistafel, snel bezorgd en uitstekende nazorg toen een onderdeel vervangen moest worden. Goed bereikbaar en direct actie ondernomen.
Ik heb een verkeerd netje ontvangen
Ik heb een verkeerd netje ontvangen. Ik heb gebeld en 2 keer gemaild en foto's gestuurd maar vervolgens niets meer gehoord
Op voorraad op de website klopt niet
Op de website stond vermeld dat het product op voorraad was maar na 4 weken was het nog niet geleverd.
Vervolgens heb ik een ander product moeten bestellen om nog voor de kerst iets binnen te hebben.
Het is nu afwachten of de levering alsnog op tijd wordt gedaan.
Ik heb slechts een…
Ik heb slechts een tafeltennisvereniging besteld.
Dat kwam keurig op tijd!
Keurig op tijd afgeleverd
Keurig op tijd afgeleverd. Opbouwen was wel even puzzelen, maar alle bouten en moeren waren aanwezig. Toptafel.
Maken waar wat ze beloven
Hele zorgvuldige bezorging en perfect…
Hele zorgvuldige bezorging en perfect product. Zeer tevreden!
Prima en tijdige levering.
alles is goed gegaan.
Netjes op de hoogte gehouden van de…
Netjes op de hoogte gehouden van de verzendstatus en tafeltennistafel werd snel en goed verzonden. Inmiddels maken we er met veel plezier gebruik van. Deze is supersnel op te klappen en goed te stabiliseren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.