Na in eerste instantie me geërgerd te hebben omdat mijn bestelling niet werd bezorgd ben ik nu héél tevreden over de alsnog vertraagde levering. De verf laat zich gemakkelijk hanteren en het resultaa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ruime keuze aan kleuren en snelle levering, wel via de gewone post maar er werd op voorhand aangegeven dat er geen track & trace code zou zijn. Voorlopig al 1 kleurstof uitgetest en die heeft exact he... Zobacz więcej
Vandaag ontvangen en getest, kleur is zoals ik het wou en zoals aangegeven, koraalrood. Voor 1 broek voor zekerheid 2 zakjes gebruikt, nog eentje over als reserve ev. om in toekomst wat bij te kleuren... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, textielverf (handverf voor wol) van uitmuntende kwaliteit met zeer egaal resultaat, en zeer gebruiksvriendelijk. Zal zeker meer bestellen als ik weer iets wil kleuren
Goede service en duidelijke richtlijnen, maar werkt niet op alle vlekken en dus in mijn geval nutteloos
Heel goede service en duidelijke richtlijnen, zowel op de website als in de handleiding. Snelle verzending, goed en ecologisch/compact verpakt.
Het hemd is mooi gekleurd: het was lichtbruin en nu iets donkerder bruin.
De website is eerlijk: sommige vlekken zullen er blijven doorkomen…
In mijn geval kleine resten sanitairsilicone (nooit eerder last mee gehad om uit kleren te krijgen) waar vage witte (gebleekte?)!vlekken van overbleven, zonder waarneembaar/voelbaar product. Na het verven blijven deze vlekken even erg zichtbaar. Ik begrijp dat de silicone mogelijk in de vezels zitten, en geen verf opneemt zoals textiel is. Maar de vraag is welke vlekken kan je er dan wel mee wegkrijgen? Behalve eens van kleur wisselen voor de fun, of een afgewassen stuk kleding opfrissen, lijken vlekken wegwerken me een van de meest voorkomende redenen om kleding te verven, en zou daarvoor verf ‘moeten’ bestaan. Vandaar slechts 3 sterren in plaats van 5.
textielverf
Mooie prijs, ruim aanbod :)
Het was enkel pas bij aankomst van het product dat ik kon zien dat dit niet geschikt was voor het wasmachine en de kleuring met de hand moest gebeuren.
Dit stond namelijk niet online in de beschrijving van het product
Netjes op tijd geleverd en zeer…
Netjes op tijd geleverd en zeer tevreden over de textielverf zelf. Zeker een aanrader.
Vlotte bestelling en snelle levering…
Vlotte bestelling en snelle levering via een betrouwbare koeriersdienst.
Heel behulpzame dienst verkoop/na…
Heel behulpzame dienst verkoop/na verkoop, vriendelijk, oplossing gericht en professioneel!
In mijn geval was de opgegeven hoeveelheid kleurstof net iets te bleek.
Zonder probleem gratis zakjes nageleverd om opnieuw te verven.
Na één week wachttijd heb ik de bestellling nog steeds niet ontvangen.
Na één week wachttijd heb ik de producten nog steeds niet ontvangen.
2nd time i used the black in 3…
2nd time i used the black in 3 different fabrics it always goes necer stay ans in the only one that stays end up light grey
Snelle en professionele service
Snelle en professionele service. Goede informatie en gemakkelijke verzending. Reeds 1 verf gebruikt met prima resultaat.
Bedankt!
Een topproduct!
Een topproduct!
Uitgeprobeerd en goed bevonden. Alleen jammer dat er geen handleiding bijzat maar deze heb ik op hun website gevonden.
omdat ze adequaat gereageerd hebben op…
omdat ze adequaat gereageerd hebben op verlieszending. Vond ik super.
Super mooie kleuren
Super mooie kleuren, goede verf, snelle levering. Dikke aanrader !
Altijd kleurfixering mee bestellen!!
Kleur zelf was OK van tint, maar het staat helemaal niet duidelijk aangegeven op de website dat je ook kleurfixatie mee moet bestellen. Bij Dylon is dit all-in-one dus niet bij stil gestaan dat dit nog extra moest besteld worden. Alles geprobeerd met weken in azijn, enkele keren opnieuw wassen, maar het bleef kleur afgeven.
Aanrader!
Goede producten, makkelijk in gebruik, geweldige customer service met gratis advies!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.