Stichting NKM Dog and Cat Rescue TeamRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ongeveer een maand geleden heb ik twee lieve katers van 7 jaar oud geadopteerd via deze stichting. Het was en is nog steeds even wennen voor ze. Het zijn katten met een rugzakje en dat merk ik s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben ons hondje Yuki (Millie) nu ongeveer 3 weken. Ze werd samen met 2 zusjes gevonden aan een vuilniscontainer in Bulgarije. Het is een speelse, lieve en nieuwsgierige pup. Van enkele dingen... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Er wordt snel en eerlijk gereageerd. Cynthia is een echte dierenliefhebber dier heel erg begaan is met het lot van dieren. Ze is erg betrokken en zeker ook in de nazorg. Ze geeft over allerlei zaken... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Stichting NKM (voorheen No Kill Mission) zet zich in voor het redden en herplaatsen van honden en katten – vooral uit landen zoals Bulgarije en Roemenië – uit de zwaarste omstandigheden zoals van straat, van ketting of uit dodingsasielen. nkmrescueteam.com . Wat NKM uniek maakt, is hun kleinschalige, persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Met zorgvuldige screening, intensieve matchmaking en nazorg zorgen zij dat zowel dier als adoptant een liefdevolle toekomst hebben. .Alle adoptiedieren worden verantwoord vervoerd met officiële TRACES-transporten en beschikken over geldige UBN-registratie. . De organisatie biedt niet alleen adoptie, maar ook steun tijdens het hele proces: inclusief vaccinaties, wachttijd, juridische import, en voortdurende nazorg nkmrescueteam.com Adopteer bij NKM betekent het redden van een kwetsbaar dier én het verrijken van je eigen leven met dankbaarheid, loyaliteit en liefde. Dankzij hun aanpak draag je bij aan ethische adoptie, persoonlijke aandacht en een veilig thuis voor een dier in nood. Adopteer vandaag – geef een kans, ontvang liefde voor het leven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Great rescue organisation

We got our cat Buffy in October 2023. She is the sweetest kitty and we are so happy to have her thanks to Stichting NKM Dog and Cat Rescue Team. The communication with Cynthia has always been great, she was very helpful and you could always reach her for questions or concerns. It is a great organisation that has the safety and welfare of all animals as a top priority. They also keep track of the animals after they are placed and make sure they are well taken care of and the cat/dog parents are happy as well.

27 października 2024

Odpowiedź od Stichting NKM Dog and Cat Rescue Team

Thank you for your review.

Toppers!

Cynthia en haar team zijn echte toppers met het hart op de juiste plaats. Onze Raya werd met zorg tot bij ons gebracht en we kregen ook tips en tricks mee om haar te helpen zich snel thuis te voelen. Ook na ontvangst bleef Cynthia ons bijstaan via Whatsapp zodat we de lichaamstaal van onze rescue leerden begrijpen.
Heel fijne ervaring dus en wij raden hen zeker aan!

27 września 2024

Odpowiedź od Stichting NKM Dog and Cat Rescue Team

Dank jullie wel voor deze review.

Jerry (Kaipo)

Sinds 12 april 2025 blije adoptievader van Jerry (Kaipo). Hij is (nog steeds) een eigenzinnige en ondeugende kater. Precies zoals hij beschreven is geweest door de Stichting NKM Dog and Cat Rescue Team op de site destijds.
Niks mis mee, ik houd ervan. Jerry is een echte kat.
Als je een hond of kat zoekt, neem de moeite op de site van deze stichting te kijken. De stichting is eerlijk over het dier, die je kan adopteren en dat geeft geen verrassingen.
Voor mij geen geleurstelling, maar lof en dankbaarheid voor deze stichting.

12 kwietnia 2025

Odpowiedź od Stichting NKM Dog and Cat Rescue Team

Dank je wel voor deze fijne review. Fijn om te horen!

Een 8 jarige Bulgaarse zweethond die ons hart heeft gestolen

Nadat één van onze 2 honden na 16 jaar overleed bleef zijn maatje van 12 eenzaam achter, we zochten naar een ouder vrouwtje en vonden deze is het profiel 'inmiddels, 8 jarige Troeper', een Bulgaarse Zweethond, via de website verhuisdieren.nl. De omschrijving van haar karakter was goed en uitgebreid omschreven.We zijn met onze 12 jarige hond naar cynthia gereden om daar kennis te maken, dit kon niet aan huis waardoor we naar een veldje zijn gelopen, Gelukkig was het liefde op het eerste gezicht tussen de honden. Na een goede nacht slapen hebben we de volgende dag de adoptie opgestart en woont alweer dik een jaar bij ons. In het begin liet jaar conditie de wensen over en ondanks dat we de instructie kregen dst ze niet goed los zou kunnen lopen zijn wij daar actief mee aan de slag gegaan en liep ze in no time los in het bos en luistert perfect. Het is een zachte en lieve hond die letterlijk smelt als je er tegen praat. Wij hebben dus een goede ervaring met deze stichting.

12 sierpnia 2024

Odpowiedź od Stichting NKM Dog and Cat Rescue Team

Vriendelijk dank voor deze review en een kus voor Troeper.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej