Hos Nina Rønde Jewelry er der et stort udvalg af spændende og smukke smykker og samtidig faglig viden. Servicen er venlig og professionel. God stemning, med mulighed for at gå rundt og se alt det s... Zobacz więcej
Jeg kontaktede virksomheden inden jeg handlede, da jeg havde brug for, at smykket blev sendt samme dag. Det sørgede de for og smykket kom frem dagen efter. Jeg har flere smykker fra virksomheden... Zobacz więcej
Jeg skrev en bemærkning vedr. manglende rabat kode, og blev efterfølgende ringet op og fik fin og meget venlig hjælp. Modtog hurtig meget smukke øreringe.
Smukke smykker - super oplevelse 😉 Vi er til vand. Alt fra krabber til søpindsvin. Derfor var Nina Røndes forgyldte søpindsvin øreringe, den rette gave til min datter . De var nemme at bestil... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Håndlavede smykker i eget design - organiske og autentiske kreationer. Et stilistisk udtryk, der fører dig på en rejse til Det antikke Rom og Fjernøsten. Som en skattekiste der er fundet på bunden af havet. Smykkerne er rustikke og samtidig feminine. De fremhæver din personlighed diskret og stilfuldt.
Dania
- ninaroende.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Superflot vare og hurtig betjening🙏🏻
Flotte smykker
Flotte smykker, hver for sig i flot smykkeæske med bånd.
Kæresten blev meget glad. :-). Ørestikker, halskæde med vedhæng og armlænke, alt i sølv
Super service. Dao “klumrede” med forsendelsen. Blev ringet op af Nina, som fik sendt nyt afsted.
Jeg har købt de smukke Andromeda…
Jeg har købt de smukke Andromeda øreringe til min datter.
Øreringene har en god størrelse, et unikt udtryk og passer fint til både hverdag og fest.
Min datter elsker dem.
God og venlig service og hurtig levering.
Smukke øreringe formet som søpindsvin…
Smukke øreringe formet som søpindsvin med lille sten på!
Glæder mig til at give min datter det…
Glæder mig til at give min datter det smukke smykke fra Nina Rønde
God og hurtig service
God og hurtig service. Fin service med mail når vare igen kom på lager.
De har nogle meget fine ting
De smykker jeg bestilte var desvære udsolgte, men fik hurtigt besked at de ville kontakte mig, når der var kommet ny sending, og det var der efter 2 uger, så jeg var meget tilfres, og hurtig levering.
På jeres hjemmeside havde jeg set et…
På jeres hjemmeside havde jeg set et par flotte øreringe som jeg også købte. På billedet virkede de i normal størrelse men da jeg modtog dem var de så små så man næsten ikke kan få øje på dem. De skulle bruges som gave og jeg havde det meget dårligt med at give dem. Jeg er meget skuffet

Odpowiedź od Nina Rønde Jewelry
En rimelig god oplevelse
En rimelig god oplevelse, men det jeg skrev til ordren blev ikke kommenteret eller efterkommet.
Trist at der ikke læses, beskeder i kommentarfeltet

Odpowiedź od Nina Rønde Jewelry
Helt tilfreds.
Vallentins gaven er landet
Vallentins gaven er landet!
Pænt indpakket og klar til den 14. Feb
Tak for hjælpen!
Fantastisk service
Fantastisk service, lynhurtig levering og lækre produkter, svært ikke at være begejstret.
Smukt håndværk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.