Nimbus Nordic IT Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Projektant webowy

Napisane przez firmę

Nimbus Nordic er et førende IT-udviklingsfirma, der specialiserer sig i udvikling af apps og hjemmesider. Vi leverer innovative løsninger for at imødekomme kundernes behov gennem topmoderne og innovative teknologier.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

7 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Overgået ALLE mine forventninger!!

Jeg kan med fuld overbevisning sige, at Nimbus Nordic IT og Yassin har overgået alle mine forventninger. Samarbejdet med Yassin har været en sand fornøjelse. Den dedikation og passion, som Yassin udviser for sit arbejde, er virkelig bemærkelsesværdig. Ikke alene leverede de en fantastisk hjemmeside, men de gik også langt ud over for at sikre, at jeg var fuldt ud tilfreds. Yassin skabte ikke bare en hjemmeside, men en digital oplevelse skræddersyet til mine behov.
Jeg har aldrig oplevet en så dedikeret og professionel tilgang. Jeg er dybt imponeret over Nimbus Nordic IT og Yassins professionalisme. Jeg er dybt taknemmelig for det fantastiske arbejde, Yassin har leveret. Tak, Nimbus Nordic IT og Yassin, for at gøre mine online drømme til virkelighed!
Fra start til slut har samarbejdet med Nimbus Nordic IT og Yassin været enestående. Deres ekspertise og professionalisme skinnede igennem i hvert trin af processen. Yassin formåede virkelig at forstå mine behov og visioner, og resultatet taler for sig selv. Jeg kan med glæde anbefale Nimbus Nordic IT og Yassin til enhver, der ønsker en enestående hjemmeside og en service i absolut verdensklasse. Tusind tusind tak for alt, Yassin! Jeg vil uden tøven vælge jer igen og igen til enhver fremtidig opgave!

18 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Kunne man give et univers af Stjerner

Kunne man give et univers af Stjerner, er disse mennersker her i Nimbus Nordic IT, helt klart forrest i køen.
Jeg har en webshop, og har benyttet Nimbus Nordic i nu 3 mdr. Jeg har kontakt med Yassin, men ved han rådgiver sig med hele teamet. Yassin har en arbejdsindsats der læner sig op af det umulige, og ikke en eneste gang har Yassin ikke svaret sin telefon, og de få gange han ikke har taget den, har Yassin ringet tilbage asap. De har min største respekt, og den indsats og rådgivning de yder er formidabel og yderst informativ. Jeg har ikke aktier i Nimbus Nordic, selvom denne velfortjente anmeldelse godt kunne tyde på det. Jeg er blot en ydmyg kunde, som er slået bagover af deres viden og kunnen. Jeg ser frem til et fortsat og endnu bedre samarbejde med Yassin, Nimbus Nordic og hele Teamet.
Stor ros og selvfølgelig klar anbefaling herfra! TAK

16 listopada 2023

Hej Jesper!
Det er en fornøjelse at være en del af Maxis.dk Teamet, vi er super glade for at du er tilfreds med vores service. Hurtige svar, god kommunikation og et godt produkt er altid vores mål, og det er fantastisk, at du har været tilfreds.

Senior Udvikler

Oceniono na 5 z 5

Jeg er rigtig glad for den hjemmeside

Jeg er rigtig glad for den hjemmeside, Nimbus Nordic har lavet til min rengøringsvirksomhed. De forstod mine ønsker og lavede en flot og brugervenlig hjemmeside, som hjælper med at tiltrække kunder. Samarbejdet var nemt og professionelt, og jeg vil helt klart anbefale dem til andre. Tak, Nimbus Nordic, for jeres gode arbejde!

4 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Sublim oplevelse fra start til slut…

Nimbus Nordic har hjulpet mig med at skabe det perfekte design til min nye hjemmeside. Har modtaget fremragende service og en god forståelse for mine ønsker til siden. Uden tvivl en sublim oplevelse fra start til slut, som blev gjort gnidningsfri af en kompetent udvikler.

4 sierpnia 2023

Professionelt samarbejde

I løbet af de sidste tre md. har jeg brugt Nimbus Nordic til at designe en ny webshop til mig, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg. Yassin, som jeg har samarbejdet med fra starten, har været utrolig behagelig at arbejde sammen med. Han ved virkelig, hvad han taler om, og han forstod hurtigt mine ønsker og behov for webshoppen. Vi blev enige om en fast pris for opgaven, hvilket var virkelig dejligt, så jeg ikke skulle bekymre mig om uventede store regninger. Jeg kan varmt anbefale Nimbus Nordic og vil helt sikkert vælge dem igen næste gang!

18 lipca 2023

Hej Milo.
Det har været super dejligt at arbejde sammen med dig, for din nye webshop.

Vi er også super glade for at du er tilfreds med din nye webshop, det sætter et smil på os alle.

Super oplevelse!

Jeg fik udviklet en app af Nimbus Nordic, jeg er super imponeret appen som fungerer fejlfrit på både Android og IPhone telefoner.

Appen blev færdig før tid, hvilket jo bare var helt perfekt! Jeg fik tildelt en udvikler som under vejs i processen, gav mig en form af status på hvor lang vi var. Syntes det var super berygtede.

Jeg kan kun helt klar anbefale Nimbus Nordic

17 lipca 2023

Hej Mogens.
Det har været super dejligt at arbejde på din app!

Hos Nimbus Nordic prioritere vi altid kommunikationen, hvorfor man får tildelt en fast udvikler som giver besked om hvordan det går med ens projekt, derfor er vi super glade for at det har fået dig til at føle mere tryg.

Vi er også super glade for at du er tilfreds med din nye app, det sætter et smil på os alle.

Mads Andersen
Junior Udvikler

Nimbus Nordic IT ved hvad de laver

Nimbus Nordic IT ved hvad de laver! Jeg skulle bruge hjælp til en ny hjemmeside. Der var hurtig svar, god kommunikation og det vigtigste et godt produkt i sidste ende. Det i hvert fald ikke sidste jeg benytter mig af Nimbus Nordic IT, hvis jeg skal have hjælp til hjemmesider igen. 5 stjerner herfra!

9 lipca 2023

Hej Jannik!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi har været utroligt glade for at arbejde sammen med dig. Hurtige svar, god kommunikation og et godt produkt er altid vores mål, og det er fantastisk, at du har været tilfreds.

Mange hilsner,
Senior Udvikler

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej