Dit jaar een kleine aanvullen besteld voor ons speellokaal. Goede communicatie via mail. De materialen werden eerder geleverd dan gedacht. Fijn! Goede materialen voor het gymmen van de kleuters.
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastische service. Van te voren contact gezocht met een vraag over een product. Echt heel fijn geholpen en heel erg meegedacht met ons. Top service. Echt klantvriendelijk en klantgericht.
Koppeling Dorack duikelstang besteld. 3 maanden op moeten wachten. Klemstuk was niet compleet met binnenwerk geleverd. Deze moest apart besteld worden. Stond nergens vermeld. Gelukkig was deze op v... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z pamiątkami sportowymi
- również w kategorii:
- Dostawca sprzętu placy zabaw
- Producent zabawek i gier
Napisane przez firmę
Nijha richt sportaccommodaties, wijken, basisscholen, VO-scholen en zorgcentra in. Wekelijks sporten bijna 3.000.000 Nederlanders in of met onze materialen. Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door onze verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?
Dane kontaktowe
Hanzeweg 2, 7241 CR, Lochem, Holandia
- 0573 288 555
- info@nijha.nl
- nijha.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle service
Goede service en klantgericht denken
Gewoon een goede service en meedenken vanuit de klant. Als het gerepareerd kan worden dan doen we dat. En niet zoals de concurrenten alleen maar vervanging aanbieden. Contact is zeer goed en duidelijk. Al met al zeer tevreden.
Fantastische service
Top service. Echt klantvriendelijk en klantgericht.
We hadden geblindeerde brillen nodig…
We hadden geblindeerde brillen nodig voor ons Empathy lab. Nijha kon deze snel leveren. Perfect.
Mooie spullen voor een goede prijs.
Snelle, heldere communicatie. Bestelling is snel geleverd en ruilen ging heel makkelijk en snel.
Er wordt goed meegedacht.
Snelle, duidelijke en fijne communicatie.
Er werd goed meegedacht.
Dit is niet de eerste keer dat we bestellen en tot nu toe verloopt alles altijd soepel.
duidelijke communicatie
duidelijke communicatie. snelle reactie . goede duidelijke planning en vriendelijke mensen
goed geholpen en geleverd ,alleen nu…
goed geholpen en geleverd ,alleen nu vertraging ,maar kan gebeuren.
Prima telefonische hulp voorafgaand.
Prima telefonische hulp voorafgaand aan de aanschaf van foamballetjes voor dynamic tennis. Bovendien gratis proefexemplaren ontvangen, wat de keuze vergemakkelijkte.
We hebben samen de watergoot en de…
We hebben samen de watergoot en de keuken samengesteld en de communicatie verliep erg goed.
De mannen in het veld waren ook super. Er moest nog wat aangepast en verplaatst worden, maar samen hebben we gekeken naar de beste oplossing. De mannen hebben netjes werk geleverd.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat!
echte mensen aan de telefoon
door een productiefout(je) contact opgenomen en met echte mensen (geen chat bot) het probleem opgelost
De prima informatie van de verkoper en…
De prima informatie van de verkoper en de vakkundige montage van de monteurs
Klemstuk van een duikelstang
Gelukkig was deze op voorraad en, onder service, met 1 week levertijd binnen.
Levertijd te lang. Prijzen zijn erg hoog.
Makkelijk contact leggen en goede…
Makkelijk contact leggen en goede adviezen.
Snel geleverd.
Snelle en zorgvuldige levering met een…
Snelle en zorgvuldige levering met een plezierig contact.
Een snelle afhandeling ook bij aanvraag…
Een snelle afhandeling ook bij aanvraag extra materiaal.onze dank hiervoor
Doświadczenie Trustpilot